Nevim jestli koukal na neco jineho..nebo si delal ze me aprila..nebo to muze vubec nekdo myslet vazne..protoze pro hatche stoji 439kc zacal mi tvrdit,ze potrebuju jinej tak si sam overim rozmery..ale myslim,ze ani 30% sleva v jarni kampani by pro me nic neresila kdybych pristoupil na ten nesmysl co mi rekl-pokud je pravdivy
ale exotika je to kabinak..filtr sem si jednoduse zmeril a nasel co potrebuju..na neto stoji 380kc a mimochodem pri garancce ve 40k tam dali filtr za 400kc taky a rozhodne to neni OEM Honda
Ted sem se vratil z Vestce..taky zajimave..v Intercarsu mi nejdriv donesl filtr ktery sem mu zadal podle cisla..mel to byt ten samy ktery byl uz v aute a ktery sem chtel vymenit..pan prinesl nepopsanou krabicku s filtrem na kterem taky nebyl jediny popisek..samozrejme rozmer nesedel nvm co to donesl..spis bych rekl,ze to vubec nebylo co sem chtel a jen mi chtel prodat neco ..pak dovalil 2. uz poradny filtr v orig baleni a s popiskama na filtru tak jak maji byt od znacky kterou sem chtel..a ejhle ten uz pasnul ale byl s aktivnim uhlim..moc sem neuvazoval a rovnou ho vzal..rozdil v cene byl 70kc..takze presne padnouci filtr s aktivnim uhlim 470Kc zadnou slevu sem neuplatnoval
to Master88:
tak ja sem chtel dat origo protoze mela na ne byt sleva 30% s jarni kampani tak proc ho tam nedat...kdyby stal 480kc tak jako do hatche tak sem ho mel za 336kc v originalu,ale ejhle..pan mi rekl onu kravinu a od togho se odvinula cela tahle story..ver tomu,ze kabinak do Hondy sem neresil OEM verzi jen protoze si myslim,ze to ma vyznam..chtel sem ho za dobrou cenu tot vse