Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Dneska uz je aprila ?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hlavator
Zaslal: 29.3.2012 , 14:26
Zobrazení: 569

Popis: Za tenhle kousek chteji 1700Kc :-) aspn to mi rekli dneska kdyz sem volal do Hondy :-D
Dneska uz je aprila ?

Strana 1 z 1

Hlavator

Zasláno: 29.3.2012 , 14:31    

Nevim jestli koukal na neco jineho..nebo si delal ze me aprila..nebo to muze vubec nekdo myslet vazne..protoze pro hatche stoji 439kc Velmi šťastný zacal mi tvrdit,ze potrebuju jinej tak si sam overim rozmery..ale myslim,ze ani 30% sleva v jarni kampani by pro me nic neresila kdybych pristoupil na ten nesmysl co mi rekl-pokud je pravdivy Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

master88

Zasláno: 29.3.2012 , 14:31    

ctj? filtr sání?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 29.3.2012 , 14:32    

No jo, Turecko je drahá exotika... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hlavator

Zasláno: 29.3.2012 , 14:38    

ale wc exotika Velmi šťastný je to kabinak..filtr sem si jednoduse zmeril a nasel co potrebuju..na neto stoji 380kc pořádnej výtlem a mimochodem pri garancce ve 40k tam dali filtr za 400kc taky a rozhodne to neni OEM Honda

the.Doctor

Zasláno: 29.3.2012 , 14:56    

Řekli Ti kravinu. Originál vychází na 760,- bez DPH.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Becky

Zasláno: 29.3.2012 , 15:15    

kup si v AK Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Baddy

Zasláno: 29.3.2012 , 15:57    

Jo to neřeš kup to v Elitu, Ak atd....A už se muzeš jen rozhodnout jestli chceš klasika papírovej nebo s aktivním uhlím. Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Radek_KA7

Zasláno: 29.3.2012 , 15:57    

já se včera vysmál kámošovi když kupovat origo vzducháč do E39 za 2800,- Velmi šťastný Velmi šťastný

master88

Zasláno: 29.3.2012 , 16:07    

tak kabinák bych u hondy vážně asi neřešil HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Hlavator

Zasláno: 29.3.2012 , 16:10    

Ted sem se vratil z Vestce..taky zajimave..v Intercarsu mi nejdriv donesl filtr ktery sem mu zadal podle cisla..mel to byt ten samy ktery byl uz v aute a ktery sem chtel vymenit..pan prinesl nepopsanou krabicku s filtrem na kterem taky nebyl jediny popisek..samozrejme rozmer nesedel zmatenej nvm co to donesl..spis bych rekl,ze to vubec nebylo co sem chtel a jen mi chtel prodat neco ..pak dovalil 2. uz poradny filtr v orig baleni a s popiskama na filtru tak jak maji byt od znacky kterou sem chtel..a ejhle ten uz pasnul ale byl s aktivnim uhlim..moc sem neuvazoval a rovnou ho vzal..rozdil v cene byl 70kc..takze presne padnouci filtr s aktivnim uhlim 470Kc meetallll zadnou slevu sem neuplatnoval Mrk

Hlavator

Zasláno: 29.3.2012 , 16:12    

to Master88:
tak ja sem chtel dat origo protoze mela na ne byt sleva 30% s jarni kampani tak proc ho tam nedat...kdyby stal 480kc tak jako do hatche tak sem ho mel za 336kc v originalu,ale ejhle..pan mi rekl onu kravinu a od togho se odvinula cela tahle story..ver tomu,ze kabinak do Hondy sem neresil OEM verzi jen protoze si myslim,ze to ma vyznam..chtel sem ho za dobrou cenu tot vse HaHaaa

Bazzi

Zasláno: 30.3.2012 , 10:48    

master : a proč by si zrovna u hondy tohle neřešil ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Dneska uz je aprila ?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hlavator
Zaslal: 29.3.2012 , 14:26
Zobrazení: 569

Board Security