| Konečně po čtyřech letech.. - 9 |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Jofrey
Zaslal: 6.5.2012 , 14:04
Zobrazení: 926
|
|
 |
Popis: ..postaveno |
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:06 |
|
teda ty si to sem nabouchal... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:09 |
|
Když je možnost nabouchat prezentaci, proč ne? Výfuk APEXi N1  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:10 |
|
davam tomu 5minut nez to smaznou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:11 |
|
To ale nepochopím, protože je možnost HD nahrát 10 foto najednou, tak proč mazat, když je členství GOLD?! To už by bylo na hlavu uhozený!! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:15 |
|
Zeby novy rekord v poctu fotek najednou?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:16 |
|
tak fajn..nahážu sem dalších deset, kámoš dalších deset.....??  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:18 |
|
myslim, ze stacila jedna fotka a zbytek hodit treba na rajce, ban hned:-D ale fakt super prace |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:18 |
|
RASTA: proč ne Vysvětli mi tedy proč je v možnosti nahrát foto deset kolonek pro nahrání fotek?! Nebo aspoň já tam tu možnost mám a velice rád jí využiji v můj prospěch. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:23 |
|
nové povolání ... tapetář |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:30 |
|
proč je tam víc kolonek netuším,ale osobně myslim i na ostatní
tapetovat se dá do topiců  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:33 |
|
RASTA: taky myslím na ostatní, vždyť i oni mají právo sem dát fotky stejně jako já. Kolik fotek sem dávám každý den? Jednu za dva měsíce? Ono se nic velkého určitě neděje a aspoň je tu změna, než se pořád koukat na dvě fotky, které přibudou za den. Takhle to zase beru já. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:35 |
|
trololololo |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:40 |
|
trololoo ...máš to hezký ale všeho moc škodí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:45 |
|
mě je to volný
každopádně by ses mohl alespoň o tom výtvoru trochu rozepsat
Měřítko,jestli si to celý dělal sám...jsem nezasvěcen
Neklepaly se ti přitom ruce? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:55 |
|
CR-X LHD, 1/24, barva NH-550M, stavebnice Fujimy? Ruce se neklepaly, ale 8 let jsem nemodelařil, veškeré šablony pro oblepení lišt, skel a kol jsem si dělal, výfuk APEXi N1 dokoupen, kola Rota GT3 podle předlohy koupena, pásy vyrobeny, kotvy a zapínání pásů koupeny. Škoda vrchního laku, který tochu poleptal černou barvu na lištách a náraznících, Chvilku to potrvá, než se do modelaření zase dostanu. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 14:55 |
|
Je to chyba moderátorů že to je zde tak přizpůsobené, byla to je otázka času kdo zneužije zatapetuje si . Mě je to také jedno ale na druhou stránku bych tě poprosil o Topic, zajímalo by mě průběh celého výtvoru . Za mě to je super  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 15:01 |
|
Kutlas: mě se nechce dělat téma kvůli modýlku, jsem líný a raději využiji možnost vložit pár fotek do HD.
Průběh? Šílený! V roce 2007 jsem zakoupil stavebnici a dnes 6.5.2012 dodělal. Dokoupil jsem si pár doplňků, výfuk Apexi, materiál na pásy, karbonovou modelářskou fólii, ještě není na modelu, repliky mých kol a pomalinku jsem se jal připravovat jeden díl po druhém. Očistit od otřepů, co šlo tak připravit v plastovém stromečku, nabarvit, olakovat, naučit se pracovat s lihovou transparentní barvou = výsledek nic moc Olepit skla, kvůli předloze, černé lemování, interiér dát do reálných odstínů, téměř. Připravit pilováním a měřením přední nápravu na snížení a odklony, to samé mě ještě čeká na zadní nápravě. Klasická stavba kitu. Další CR-X a to sice GlassTop už se povede lépe! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 15:07 |
|
Taky by me zajimalo proc je tu ta moznost - ja si trebas myslel, ze kdyz je tam narvu, tak bude prvni fotka videt a ostatni az po kliknuti na fotku pod tim.. Neslo by to tak? A trebas omezit na 5 ??? Myslim ze to neni spatna myslenka..co na to programator?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 15:09 |
|
Já jsem si to taky myslel, že se to otevře pod jednou fotkou, ale ono ne. Potom to vypadá jako tapetování, netušil jsem, že se to otevře takhle, ale když to tu je, proč ne, já osobně na tom nevidím nic špatného. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 15:35 |
|
paráda já bych na to neměl nervy,takový modelaření (a to sem taky stavěl - lepil) teďka stavim pivovárek  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 15:48 |
|
Krasnej vytvor ale trochu uvahy s tapetovanim.....ostatni DEL a moderator at ro uparvi. Jinak fakt krasna kara |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 16:45 |
|
Vše co máš na tom modelu (pásy, výfuk atd) bylo součástí té "stavebnice" nebo si dokupoval? Jinak moc hezké...ale stačila jedna fotka a zbytek do vlastního topicu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 16:52 |
|
Zdarec příteli,
no tywe paráda, těším se na osboní setkání ...
K pravidlům Honda - dnes:
1) pravidla povolují max. 3 fotky za 24hodin -
Citatce: vložení 3 fotografií stejného vozu (věci) za sebou v řadě (byť z jiného úhlu), či více fotografií od stejného uživatele v řadě, bude považováno za tapetování a všechny fotografie následně smazány. Porušení tohoto pravidla může být potrestáno žlutou kartou, v případě opakování BANem uživatele!
2) proč je možnost vložit hromadně se prosím zeptej ADMINA - programátora fora - 665+1, ono totiž programování fora je dost náročné, osobně mu nerozumím.
Smazal jsem to já a nechal tři nej.
Děkuji za pochopení.
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 17:07 |
|
M@jk: OK, díky M@jku! Nyní jsem již plně seznámen s možností na HD, chtěl jsem tu možnost fóra využít, když jí nabízí a je v rozporu s pravidly, zřejmě je někde chyba, kterou lze využít, ale nikoliv zneužít..
Robik: karbonovou fólii, pásy, výfuk a kola jsem sháněl dodatečně. Lze i volanty, sedačky, ale ne všechno v měřítku 1/24. Stavebnice jinak zahrnuje pouze sériové díly. :arrow: odkaz Brzy bude hotové černé CR-X exclusive GlassTop, v sérii, RHD, béžový interiér |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 17:14 |
|
:arrow: odkaz teda, nahoře špatný odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 18:29 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 18:37 |
|
co tam mas za sirku pneumatik ? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 19:32 |
|
Tam je tuplák jak u tatry 815  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 19:38 |
|
Hezký Jofreyi....trošku je blbé že každý řeší počet fotek, ale až na cca 15 příspěvku se lidi zminují nad obsahem.
V týdnu se stavím a vezmu foták. Uděláme pořádnou profi foto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 20:03 |
|
OK, mám díly pro Tebe už u sebe. Gumy jsou 195/50 R15, zřejmě trocha tolerance v měřítku 1/24. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 20:19 |
|
Protože fotky nahráváte do alba, ne do speciálního topicu. A Album je jedno a tam ste všichni chtěli nahrávat po více než jedné fotce. Nicméně, povoleno pro H-Dnes je 3 fotky. Taky nejezdíte s autem 250 jen pro to, že to umí, ale jezdíte 130km/h +/- protože taková sou pravidla že. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 20:20 |
|
Jinak pro dotazy a připomínky máte topic. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 20:23 |
|
crxmann: Jo OK, v klidu, všechno je v pořádku, s M@jkem jsme si vše vyjasnili a opraveno. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 20:24 |
|
jofrey : já sem v klidu, jen vysvětluju.  |
|
|
|
|