| Coto proč to? |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: R3S
Zaslal: 1.8.2012 , 13:06
Zobrazení: 1052
|
|
 |
Popis: EBC TG kotouče, ferodo DSPF desky , vše funkční, vče se hýbe... tak proč je sjetá jen venkovní a vnitřní skoro zánovní?? najeto 2500 |
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:17 |
|
neřekl bych, že se hýbalo vše na 100% |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:19 |
|
jak říkám vše se hýbe.. na 100%! jak pístek , tak čepy , prostě vše |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:24 |
|
Tak je prohoď a najedeš dalších 25000km  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:25 |
|
...a nezapomeň urvat ten signalizační plíšek na té vnitřní desce. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:38 |
|
i desky se hýbou??
vtip
druhá strana je sjetá taky tak? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:38 |
|
EDIT najeto 2500 km !!!!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:40 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:40 |
|
hele na druhou stranu jsem nekoukal.. dneska očíhnu...jasně desky krásně volně , aj to brzdí dobře , rovnoměrně.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 13:53 |
|
sem si říkal že 25.000 je slušný
schválně jaká bude druhá strana
jinak jsme včera řešili stejnou věc, taky feroda
jen né tak markantní rozdíl |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 15:08 |
|
výměna za HAWK? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 15:20 |
|
mas krive vodici cepy, samy o sobe se hybou, ale jak dotahnes trmen a pistek se zapre, cepy se kousnou a trmen neuvolni venkovni desticku. Vymen cepy a bude klid, uvidis. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 15:48 |
|
FastCivic:
kdyby to bylo jak pises tak je sjeta ta vnitrni
R3S:
poradne to zkoukni, tohle neni mozny |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 16:48 |
|
Je to fakt faste , na tom něco bude... mám ještě jedny představce tak to vyměnim..
Jitka: nene Hawk dávat nebudu... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 17:39 |
|
jestli se ti takle rychle sjely a všechno se ti hejbe tak mas zarostle hadice k brzdě. a takhle jednostraně.. asi ti nechodi vnitřni deska jinak to neni možny |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 18:00 |
|
Jestli se všechno hýbe se musí taky vyzkoušet na kompletně smontovaném třmenu - nechat zatlačený pístek a zkusit zahýbat třmenem, jestli i s čepy lehce chodí v držáku, teprve potom našlapat pedálem pístek do pracovní polohy. S úplně novými deskami a novými kotouči je tam i při zatlačeném pístku malá vůle na takovou zkoušku, tak se snadno přehlédne, že třmen vlastně vůbec nechodí. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 18:13 |
|
Stejně vypadali desky co jsem měnil teď před Hondayem na 2kový koktě - byly ještě tovární, také z vnější strany už šly na plech a vnitřní strana měla ještě masa na rozdávání.. taktéž vše šlapalo naprosto hladce, vodící štefty jako nové, tak jako prakticky téměř vše na tom autě. Takže jsem jen nahodil nové kotouče s deskama a pohoda.. jsem zvědavej jak budou vypadat při další příležitosti  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 18:28 |
|
já najezdim na jedny desky 100 tisíc km  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 18:48 |
|
To kmóďa: jak se tohle stane? Já dám tak 20 tkm a jsem rád  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 18:54 |
|
Já s tím nejezdím na okruhu,prostě jen běžnej provoz,i když slýchám že jedu jak prase a stylem brzda plyn. Ale na výdrži mých brzd to není vidět...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 19:04 |
|
Ani já nejezdím na okruhu , ale když se jedu svézt tak to nešetřím , proto jsem volil lepší než běžný brzdy... dneska jsem koukal na druhou stranu , je tam taky rozdíl , ale ne tak markantní... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.8.2012 , 19:18 |
|
jestli ti tam nedělaj bordel ty plechy co drží desky na daily caru jsem to musel všechno čistit protože tam zareznul pístek, zejtra pro jistotu zkouknu vti jestli nemam podobnej problém  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 9:43 |
|
becky, kdyby byla sjeta ta vnitrni, tak se mu nevraci pistek. Uvazuj
kdyz se tim zivim, tak bych o tom mohl neco vedet |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 15:38 |
|
to je pekny ze se tim zivis, ale logicky kdyz by ty cepy byly zatuhly tak by bzdila jen ta na strane pistku ne? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 15:51 |
|
Ale on nepsal zatuhlé ,ale ohlé a v tom je myslím ten podstatný rozdíl |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 15:56 |
|
Taky mi to připadá, že když ten třmen ty šrouby utáhneš tak se ten třmen jakoby zadem směrem k ložisku více stáhne a tím pádem tu jednu desku více přitlačuje a on pořád brzdí. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 16:01 |
|
A jinak jednoduché zjištění. Když sundáš ten váleček co je na fotce zrovna dole. Tak zkus zatočit kotoučem jestli jde lehce a potom nasaď ten pístek a dotáhni ho a zase zatoč kotoučem a uvidíš jestli to drhne více nebo ne, protože není možné abys sjel za 2500km jednu desku a takhle krásně vytavil kotouč. Tohle se stalo i tchánovi ,ale brzdily mu obě desky a bylo to tím ,že ty nerez plíšky byly zadělan bordelem a desky se nevrácely |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 16:26 |
|
uz mlcim  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 17:00 |
|
optimas: přelouskat to po tobě,docela oříšek:OK:
a hlavně pěkná kravina
utaženim se nic nezmění,vůli vymezí pístek brzdiče
př.:sundám brzdič a přitom lehce zatlačim pístek,
zatočim kotoučem, pak nandám brzdič a znovu zatočim tak samě jako před
= že nepozná nic
desky musí chodit volně a zkusil bych zatočit s kotoučem,ale až po našlápnutí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.8.2012 , 22:38 |
|
po našlapání se pořád krásně točí.. kolo samo nebrzdí... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.8.2012 , 13:05 |
|
ono to muze zatuhnout i behem jizdy, vibrace, teplo atd.
A ta venkovni deska je sjeta proto, ze ten trmen tu desku drzi porad pritlacenou ke kotouci. Protoze se ten plovouci trmen nevraci na cepech. Jine vysvetleni neni. Je vazne jen jedna moznost, trmen nechodi po cepech. A muze to byt tim, ze jsou ty cepy ohnute, nebo jsou zanesene diry bordelem, popr. muze byt i pouzito spatne mazivo, nebo je ho malo atd.
Vlastne je druha moznost, ze se deska volne nepohybuje v ulozeni, ale pokud tam nekdo menil desky, predpokladam ze je tam nestrkal kladivem... |
|
|
|
| Coto proč to? |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: R3S
Zaslal: 1.8.2012 , 13:06
Zobrazení: 1052