Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Využil jsem servisní kampaň....
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Petr 78
Zaslal: 22.10.2012 , 18:13
Zobrazení: 737

Popis: ...a pořídíl pár origo dílů za super cenu.

Strana 1 z 1

Petr 78

Zasláno: 22.10.2012 , 18:17    

Třeba zadní brzdové destičky za 1500,-Kč. Druhovýroba se prodává kolem 1200,-Kč.
A pak že jsou na Japonce drahé náhradní díly... HaHaaa
Taky mě potěšil nápis "MADE IN JAPAN"
Můj "Turek" je vlastně napůl Japonec Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hlavator

Zasláno: 22.10.2012 , 18:47    

ted mam na ceste nove sterace - Honda OEM Made in Vietnam Tak to valím bulvy .. do detick nakonec mozna taky jeste pujdu-rozhodnu se do 15.11 OK

gear

Zasláno: 22.10.2012 , 21:53    

taky jsem objednal aspoň stěrače, na Jazze i Cívouše Úsměv

Kmóďa

Zasláno: 22.10.2012 , 22:02    

Seš si jistej že si Honda vyrábí své brzdové destičky,své oleje... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Petr 78

Zasláno: 22.10.2012 , 22:08    

Kmóďa: samozřejmě, že Honda nevyrábí destičky a oleje. Je to výrobce aut a ne olejů. Ale na destičkách je vyražený nápis Honda, stejné destičky mám teď na autě, nepráší a fungujou takže nemám důvod zkoušet jiné. Mrk

Monia

Zasláno: 22.10.2012 , 22:12    

kde to kupujete??? Úsměv

Hlavator

Zasláno: 22.10.2012 , 22:15    

Monia: v Honde ? Cool

Gear: sterace sem vzal v cizine - cenu proti tomu kdyz je tady -30% sem navic jeste vydelil dvema Velmi šťastný

Petr 78

Zasláno: 22.10.2012 , 22:22    

Monia: jak píše kolega Hlavator - v Hondě. Ale musí se vychytat slevy v rámci podzimní a jarní servisní kampaně a ještě navíc vybrat nejlevnějšího prodejce. Já se ptal u třech v mém blízkém okolí (i v Německu) a rozdíly v cenách byly opravdu velké.

ReNo

Zasláno: 23.10.2012 , 0:18    

Netusim jak druhovyroba, ale prvovyroba TRW se da sehnat za 546,-

:arrow: odkaz

Petura

Zasláno: 23.10.2012 , 6:21    

než TRW z rádoby prvovýoroby, tak radši něco jiného z druhovýroby Mrk

MattiK

Zasláno: 23.10.2012 , 8:22    

trw z nich funguje stejne nejlip at si kdo chce co chce rika... Ate (napriklad) je predrazeny a vecne piska... trw sice prvovyroba jo, ale jen na nektery modely... zrovna na tenhle model si myslim ze trw prvovyroba neni...

asi bych v tomhle pripade taky radsi setril na neco jinyho a koupil TRW, kdyz jsou za takovou smesnou cenu (protoze vim ze budou fungovat dobre a na zadku prasivost je u (vite kde)), to stejne s brzdovou kapalinou, tohle je baleni 250ml a stoji bez slevy 186,- Kč za ty prachy sezenes 1l kvalitni brzdove kapaliny...

ReNo

Zasláno: 23.10.2012 , 8:44    

Mattik : pod pojmem prvovyroba beru vyrobce, ktery dodava primo automobilkam = splnuje jiste standardy Mrk

Jinak ono je uplne jedno ... jakou znacku sem napisu. Ja mam na autech ATE, BREMBO, TRW. Vse brzdi vyborne a nepiska. Na udaj "prasnost" jsem se nikdy nesoustredil Úsměv

MattiK

Zasláno: 23.10.2012 , 12:46    

reno: to sice chapu, ale to dela skoro kazda znacka napr. TRW, ATE, Bosch, Nissin, Jurid, Brembo atd atd
pokud se teda nebudeme bavit o nejakym uplny suntu zejo...

ReNo

Zasláno: 23.10.2012 , 14:38    

No ted jsi jich vetsi cast vyjmenoval HaHaaa
Ale jde o to, ze osobne muzu sehnat zadni desky na zminovaneho civica i za 300- Kc. Ale uz to bude jeden z milionu dalsich JP vyrobcu. U TRW mam urcitou jistotu, ze to nebude zle, bot na TRW jezdi vetsina Audi z fabriky. Pricemz zrovna v Nemecku maji na brzdy dost prisne normy OK
Mimochodem, muj puvodni origo Honda system na Prelude (2x menenej v letech 2004 a 2005) byl slusnej, ale po 50km ostrejsi jizdy z Prahy do Mostu kopal neuveritelne. Kdo asi je vyrobce? ...
Na brzdici mam Nissin, ze by to byl cely system od nich? Úsměv

gear

Zasláno: 23.10.2012 , 15:47    

Hlavator: jo, taky jsem bral asi třikrát jinde, pokaždý špatná ruka a po zimě šly do kytek... origa mi vydržely 2 roky a dodělal jsem je až cestou z rakouska, kdy běžely na max 10 hodin.... takže ke klidu duše, nervů a očí beru zase z hondy Úsměv

Hlavator

Zasláno: 23.10.2012 , 16:01    

jj..origo je origo..skoda,ze v cizine stoji o tolik min a lidi kteri nejsou schopni si to zaridit tady odpalujou takove ceny Tak to valím bulvy ono kdyz sem se ted zajimal o brzdy tak to co je tady 30% z ceny brzd akce jednou rocne tak v cizine je cena za kterou normalne nakoupis presne to same KO

Hlavator

Zasláno: 23.10.2012 , 21:27    

ted sem nejvic nahlodanej do koncepce komplet trw kotouce a komplet origo desticky

Nipper

Zasláno: 24.10.2012 , 2:46    

Nevím jestli to víte, když tu nahazujete výrobce destiček jako TRW a ATE, tak to jsou stejně jen přebalovači Textaru.

ReNo

Zasláno: 24.10.2012 , 8:17    

Nipper: a jeee ... a toto jsi se docetl zase na kterem foru? HaHaaa

Petr 78

Zasláno: 24.10.2012 , 8:35    

Nipper: neblazni, to sem nemuzes takhle napsat. Vzdyt to jsou preci prvovyrobci a splnuji urcite standardy... Velmi šťastný

ReNo

Zasláno: 24.10.2012 , 8:49    

Petr78 : Aaa, dalsi obor kde se vyznas? Pojd k nam do logistiky. Nechame Te tam mesic zadarmo pracovat. Jsem si jist, ze Ti to v oblasti prebalovani a prelejvani dost otevre oci Úsměv

Meethos

Zasláno: 24.10.2012 , 9:09    

Tady na tom foru se člověk vždy pobaví nad lidskou blbostí Velmi šťastný Jasně tak si kupte na auto všichni Textar, když je to to samé jako TRW a ATE Velmi šťastný

Prašnost u destiček ? Tak si nechte destičky vyrobit z ocele, prášit nebudou vůbec a vydrží moře kilometrů, jen asi nebudou brzdit, ale vaše hlavní požadavky budou splněny.

ReNo

Zasláno: 24.10.2012 , 9:16    

Mimochodem, vetsina desek ATE je vyrobena v CZ. Mam vam sehnat adresu tovarny? Urcite tam naleznete par sikovnych cinanu se "stitkovackou" ATE .. a vedle nich hromada jiz neoznacenych Textar desek Velmi šťastný

Petr 78

Zasláno: 24.10.2012 , 9:53    

A me zase pobavilo, jak nekoho "nastartovalo" to, ze jsem poridil original desticky. To jsem teda udelal blbost a vyhodil zbytecne penize..... Tady nekdo nepochopil, ze uz mam vybrano a nepotrebuju poradit jakou znacku desticek zvolit Mrk

Nipper

Zasláno: 24.10.2012 , 15:20    

To jsem se nikde nedočetl, ale mám to přímo od výrobce, tedy od Textaru. Jedině aftermarket si vyrábějí sami nebo mají jiného dodavetele.

Nipper

Zasláno: 24.10.2012 , 15:25    

ReNo: klidně ti ty přeznačkovaný Textary na Ate ukážu

Hlavator

Zasláno: 24.10.2012 , 15:36    

A co takhle

hladke kotouce Brembo vpredu i vzadu a OEM Honda desky na obou napravach
cenove sem jen asi o 400kc dal nez komplet vse dohromady v zakladni rade EBC

nejaky postreh co by to mohlo vydrzet ci pripadne jak by se to mohlo chovat ? nejde mi o zavodeni,ale standartni jezdeni kdy na to clovek obcas potrebuje i dupnout.. za ty prachy nechci resit problem s piskanim,zvlnenim nebo podobne

vycetl sem,ze se doporucuje treba Brembo+Textar,ale podle cen uz si muzu asi koupit i origo Honda desky za cenu Textaru jestli sem koukal dobre

Petr 78

Zasláno: 24.10.2012 , 18:40    

Nipper: to nemá cenu, ReNo ti to stejně neuvěří. Tak jako mně nevěřil, že se desky ATE vyrábí i ve Španělsku ikdyž jsem mu ukázal krabičku s nápisem "Made in Spain" Tak to valím bulvy

Hlavator: tahle kombinace zní hodně zajímavě. Kotouče Brembo mám vyzkoušené (sice s deskama ATE) a můžu doporučit. Nezkroutily se ani když se mi zasekl pístek a kotouče se přehřály.
No a origo desky je jasná věc. Tam se s jistotou neudělá chyba. OK

ReNo

Zasláno: 24.10.2012 , 18:58    

Petr78 : a ted jsem zvedav :

1) Nalezni mi text, kde nekdo odsuzuje nakup origo desek? A nacez, ze to nekomu vadilo? Ja jen poslal cenu za TRW. Kdyz ty pises, ze druhovyroba stoji 1200 HaHaaa
2) Asi myslis tema v odkazu. Kde jsem psal, ze neverim, ze mas desky ze Spanelska? Ja jen psal, ze vetsina dnesni vyroby je z Nemecka (a nyni i z CZ) :arrow: odkaz

Asi umis cist lepe jak ja .. tak cekam .. kde ty vyplody tve fantazie naleznes OK

Nipper: muzes mi sdelit jmeno ci pozici onoho siritele z rad zamestnancu Textaru? Hned zitra zavolam do ATE a TRW a v klidu se jich zeptam. Kontakty tam mame vyborne. Pokavad to bude pravda .. tak nemam problem to priznat. Jako prodejce danych znacek nas to vazne velmi zajima OK

Petr 78

Zasláno: 24.10.2012 , 19:15    

ReNo:
1) Taky asi čteš líp než já. Já totiž nikde nevidím, že by někdo odsuzoval nákup origo destiček. Ale to je v poho Mrk
Vím, že se dají destičky koupit mnohem levněji než za 1200,- u zlodějů AutoKelly. To bylo jenom pro srovnání, když se někdo nevyzná a kupuje nevědomě tam kde je to nejdražší.

2) Ano přesně tohle téma jsem měl na mysli. OK

Jenom tě poprosím, abys trošku "ubral plyn" než se to zase zvrtne v nesmyslnou hádku a urážení.
Nevadí mi diskuze, ale urážení už ano. Já tě neurážím, tak taky prosím o trochu té slušnosti a respektu Mrk

Hlavator

Zasláno: 24.10.2012 , 19:19    

kluci "come down" takze by ste mi Brembo s origo deskama doporucili ? sem schopny se dostat na cenu pod 3k za origo desky na komplet auto tak mi prijde zbytecne experimentovat a pak treba o to driv menit

Petr 78

Zasláno: 24.10.2012 , 19:35    

Hlavator: já za sebe určitě doporučím. Ta cena za komplet origo desky je luxusní OK Za kolik se dají sehnat ty kotouče Brembo? Zatím mám dozadu vybrané Ferodo za 440,-/ks

Hlavator

Zasláno: 24.10.2012 , 19:41    

Petr 78: pridej si k te cene cca 270kc/ks - to mi neprijde uz tak hrozny

ReNo

Zasláno: 24.10.2012 , 21:21    

Petr78. V klidu rozhodne jsem. Jen chci doresit nepravdu co jsi tu napsal. Zpet k tematu.
-----------------------------------------------------------------------------
1) Dotaz 1 vznikl, nebot jsi napsal :
"A me zase pobavilo, jak nekoho "nastartovalo" to, ze jsem poridil original desticky. To jsem teda udelal blbost a vyhodil zbytecne penize..... Tady nekdo nepochopil, ze uz mam vybrano a nepotrebuju poradit jakou znacku desticek zvolit "
- nikdo Ti tu nenapsal, ze jsi udelal blbost ci jsi vyhodil penize. Ani Ti neradil, kterou znacku mas poridit.

ReNo

Zasláno: 24.10.2012 , 21:21    

2) Dotaz 2 jsi vytahl opet Ty - napsal jsi:
Nipper: to nemá cenu, ReNo ti to stejně neuvěří. Tak jako mně nevěřil, že se desky ATE vyrábí i ve Španělsku ikdyž jsem mu ukázal krabičku s nápisem "Made in Spain"
- nikdy jsem netvrdil, ani v tom tematu, ze ATE nevyrabi desky ve Spanelsku. Pouze jsem tvrdil, ze vetsina dnesni produkce je z Nemecka ci z CR.

----------------------------------------------------------------------------
Ani pro jedno "obvineni" nemas podklady. Tim bych to ze sve strany uzavrel OK

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Petr 78
Zaslal: 22.10.2012 , 18:13