| Pozdrav z Kozakova |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: sopta
Zaslal: 18.11.2012 , 17:39
Zobrazení: 485
|
|
 |
Popis: Komu by se do toho marastu chtelo...kort z vyhrateho CRV Executive ;-) |
 |
|
|
| Zasláno: 18.11.2012 , 18:34 |
|
Jak jsem CRV nikdy moc nemusel, tak tenhle Executive by špatnej bejt nemusel  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.11.2012 , 18:56 |
|
Ja nemusim hlavne SUVcka vubec, ale CRV se mi libilo uz v minule generaci a tahle je jeste pohlednejsi. Radsi ale porad osobaka  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.11.2012 , 20:15 |
|
Nájzzz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.11.2012 , 23:36 |
|
Po dni s CRV musim uznat, ze je nejen nazivo jeste hezci nez na fotkach a to z jakehokoliv uhlu, ale taky ridicsky opravdu zajimavy a ne nezajimavy. A co udivi nejvic, ze po nedavnych jizdach podobneho rozsahu s C9g 2.2 Exe, Acco 8g 2.2 Types a timto CRV 2.2 Exe - ma prave CRV nejkomunikativnejsi rizeni (a to jsem tomu pri prebirani k testu naveril)
Kazdopadne moc prijemny auto. A sportovne tvrdeji nastaveny podvozek jiz v zakladu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.11.2012 , 23:38 |
|
P.S.: foceno cihlou, tak sorry za kvalitu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.11.2012 , 18:08 |
|
Jako jo... tohle CR-Véčko by mě asi i dokázalo přemluvit k pořízení SUV... 
Asi vím, co budu dělat na přelomu zimy a jara při čekání na vyřešení garančky Ufouna v Kolíně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.11.2012 , 20:06 |
|
No já za sebe musím říct, že se mi nový CR-V líbí. Kvalita a úroveň zpracování i jízdy odpovídá cenovce, vše funguje jak má a díky překvapivě dobrýmu řízení (a to nejen na SUV), dobře odladěnejm brzdám, sportovně přitvrzenýmu podvozku a automatický převodovce, která nechá pádly řadit dle libosti a když tak vrazím za dvě, tak mi to automat sám nepřehodí za tři, ale nechá za dvě...tak díky tomu všemu mě ježdění s tím bavilo
A rozhodně bych z toho nebyl znuděnej jako z jinejch SUV, který si prostě ostřejší jízdu líbit nenechají a místo toho to člověka přesvědčí, že takhle jezdit nechtějí a ten se následně unudí k smrti 
Takže za mě nový CR-V 2.2 Exe  |
|
|
 |
| Pozdrav z Kozakova |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: sopta
Zaslal: 18.11.2012 , 17:39