| Sem si udelal radost dneska :) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 4 |
| |
|
|
Autor: millhauz
Zaslal: 5.1.2013 , 20:49
Zobrazení: 648
|
|
 |
Popis: Exip 15" =) |
 |
|
|
| Zasláno: 5.1.2013 , 21:04 |
|
luxusní fakt padnou.takový jsem taky kdysi chtěl.
závidim  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.1.2013 , 23:22 |
|
K tek 3kovej Lůdřince sedí ... a vzhledem k tomu, že máš i podvozkové díly v tej zelenej, tak za mně odvážné, ale proč ne ... já zas mám nějakou tu zlatou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.1.2013 , 0:57 |
|
M@jku jo zlatá se mi líbí škoda že jsem to nedal na ty moje pavučiny rial co mám ,pokud o ně nebude zájem tak to s nima asi na jaře tak udělám |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.1.2013 , 16:53 |
|
pěkný akorát u mě vítězí to jak vypadaj v základu a pěkně naleštěný 
viz. moje auto - :arrow: odkaz
a :arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.1.2013 , 17:19 |
|
Moc pěkný, podle mě ty kola díky tomu límci ožila chci se zeptat, jak jsi límce nabarvil, jakou jsi použil techniku/bervu??? Mohl bys posloužit jako inspirace  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.1.2013 , 20:21 |
|
tak mě se to teda nelíbí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.1.2013 , 20:46 |
|
kilca : no me se prave takhle vylesteny moc nelibi tady je striklej limec na zeleno, zbytek kola na cerno a ta pavucina je z horni strany vylestena, takze to vypada moc pekne
M@!KL : jo tak to ti nepovim. Ja je takhle uz koupil vypada to na kombinaci kawasaki zelena + cerna a podle me to nekdo strikal rucne a je to vcelku peclive udelany i zevnitr. Ten od kteryho sem to kupoval, uz je takhle koupil a mel je pry jen jednou na aute, protoze mu skrtaly o lemy, takze ani toho se zeptat nemuzu
pojk : vubec mi to nevadi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.1.2013 , 9:00 |
|
Já bych spíš řekl, že je hrozná ta fotka, je z toho kromě tý zelený celkem prd vidět  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.1.2013 , 11:47 |
|
No to je účel na autě toho k vidění nic není  |
|
|
|
| Sem si udelal radost dneska :) |