| Je někdo větší smolař????? |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Zdendad
Zaslal: 20.1.2013 , 23:43
Zobrazení: 710
|
|
 |
Popis: + pohlá kapota a hlavně přední levý blatník....
... tohle mě čekalo, když jsem přišel k zaparkovanému autu a našel ho o 2 metry dál... viník ale na mě čekal s vypsaným protokolem o nehodě.... (btw před necelým měsícem mi někdo poškrábal kapotu a pravý zadní blatník....) |
 |
|
|
| Zasláno: 20.1.2013 , 23:46 |
|
Tak to nas..stve. Ale jeste horsi by to bylo kdybys mel uz spraveny lak, uplne nejhorsi varianta kdyby vinik navic jeste ujel. Takhle si to proste jenom nechas spravit a bude to jak predtim, neves hlavu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.1.2013 , 23:47 |
|
tohle znam a 2x... jen na me nikdo necekal  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.1.2013 , 23:57 |
|
ty mas teda smulu, to je fakt, ale zase dobre ze vinik neujel... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.1.2013 , 23:58 |
|
tak to se hodi ne? se z pojistky hnedle opravi skrabance |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 0:43 |
|
aspoň, že je ten člověk slušnej a čekal na tebe... jinak dneska mě to taky málem potkalo... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 1:00 |
|
Pánovi kup flašku.Takhle poctiví se málokdy najdou.Řekl bych,že tím že na tebe počkal si to zaslouží jinak by tě to stálo víc. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 9:08 |
|
No tak to je stesti ve smule!Dnes je to zazrak, aby nekdo kdo naboura druhemu auto pockal na jeho majitele.
Hlavne at to mas brzy v poradku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 9:58 |
|
me cufli dva borci behem vykendu a oba samozdrejme chteli hodit caru ale jednou sem ho chytil ja a po druhe mestak co postel decka na prechodu. mi pislali 55tisic a za 22bylo vse opraveno nalakovano, tak neboj urcite na tom jeste vydelas a pojedes v lete na dovcu jako ja . |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 10:40 |
|
no jako prijit takhle k autu a videt tohle tak nevim,asi bych lezel podel auta .. ale jestli tam fakt pan pockal,tak to vsechna cest nakonec na tom urcite vydelas a opravis alespon nejaky skrabance a tak  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 11:12 |
|
Souhlasim s nazorem na nakup flasky. Najit tam chlapa cekat a jeste s vyplnenym papirem je v CR rarita  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 11:14 |
|
Auvajs... Nebyla tam někde slušná kamera,že pán počkal?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 12:21 |
|
Všechna čest před "šrotitelem"
Přeji ať je Jazzík co nejdřív opět jak za mlada |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 12:22 |
|
Tak to taky čumím že pán neujel, protože v dnešní době škrcení rozpočtu většinou lidi nechtěji přijít o bonus na pojistce a platit víc. Já bohužel mám tu žkušenost opačnou, že většinou je Honda nabouraná a viník nikde  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 12:47 |
|
Koupit flašku někomu za to, že to na parkovišti přepískl (nemohl jet krokem....on to měl taky slušně zrušený, možná ještě víc jak já..) když byl všude led a klouzalo to? ..... Kamery tam možná nějaké byly... bylo to na parkovišti před Makrem.... člověk to byl sice slušný, omlouval se, ale i já jsem mu první i děkoval a smekl před ním, že neujel.... jsem rád, že i toto nemusím řešit havarijkem jak ten vandalismus.. i tak se mě drží smůla... před necelýma 2 rokama mě sundala jedna slečna na křižovatce na sídlišti (projela stopku.....) .. taky to šlo na předek... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 12:47 |
|
Jinak přišel jsem k autu asi 5 - 10 minut po střetu.. takže pán mezitím stihl zavolat na pojišťovnu co a jak, protože nevěděl jak co vyplnit, jelikož to byla jeho 1.bouračka a pak ještě stihl pár věcí v protokolu vyplnit...
Jo a mám ještě pohlé světlo na jednom nalomeném úchytu... zároveň s tímto nechám už konečně na havarijko opravit tu kapotu od hákového kříže (děcko co to udělalo bych nechal pověsit...) a ty další škrábance na zadním blatníku podobné jako na kapotě od jednoho "umělce"........
Teď se pořádně dívám na tu fotku a jde na kapotě vidět ten hákáč ... to je fakt konec ... už aby to bylo by všechno v cajku..
..po zimě půjde na jazzíka sport bodykit, takže doufám, že tohle bylo naposled  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 14:04 |
|
máš štěstí že počkal....me v UH před poštou taky někdo bouchnul, ale byl to hajzl a odjel... :arrow: odkaz nevypadá to nijak zle, ale kapota na odpis, pohnutá příčka před chladičem, přelakování nárazníku...a to jsem byl pryč jenom 5 minut ! zaparkuju, zaběhnu na poštu, hodím balík a du k autu...ani ne 5 minut...dostat se mi pod ruku tak mu upravím fasádu minimálně tak jak on mému miláčkovi... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 14:27 |
|
aspn pockal..mnoho znas ma zkusenost opacnou jinak ten bodykuit nvm mno-kdyz vidis jak to na silnicich chodi ja porad uvazoval o bodykitu a kdyz uz sem byl vlastne rozhodnutej tak dojdu k autu pred obchodem a mam mačklé dvere. Vinik nikde,kamery nebyli-takze sem bodykitu radeji udelal papa- protoze to uz bych pak nekoho musel vazne na miste zabit kdybych ho chytil jak mi zase neco stvoril s autem |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2013 , 20:34 |
|
Hlavator: no jelikož po tom bodykitu prahnu asi 2 roky a podařilo se mi ho konečně sehnat (díky MAPONEmu).. komplet sada originál sport spoilerů (přední/zadní/prahy) a to za 3500, sice na tom bude trocha práce.. ale i tak peckovní a pořád "za hubičku"...
... takže doufám že mě už nic nezastaví ... :twisted: |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.1.2013 , 8:36 |
|
tak za tu cenu to jo u me to bylo nejlevneji cca 12-15k bez laku samozrejme  |
|
|
|