Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Moja Metalistka :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Slivka
Zaslal: 21.1.2013 , 0:00
Zobrazení: 942

Popis: Je to zvláštna kombinácia, ATR a snehové reťaze :-)))

Strana 1 z 1

_Marty_

Zasláno: 21.1.2013 , 0:12    

kde si jezdil ze si tam musel davat retezy? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Slivka

Zasláno: 21.1.2013 , 0:18    

Našťastie nikde. To som len tak trénoval nasucho HaHaaa
Reťaze som kúpil začiatkom minulého roka pred cestou na Tanvaldský Špičák, ale doteraz som nemal príležitosť ich otestovať HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

DOHCVTEC

Zasláno: 21.1.2013 , 0:33    

ty jo neni skoda ho tahat do takoveho pocasi ..

Slivka

Zasláno: 21.1.2013 , 0:37    

Nie je. Je to auto a to musí jazdiť v každom počasí Velmi šťastný

Daver

Zasláno: 21.1.2013 , 0:45    

Jo to jsem si taky říkal s CTR ... už jsem přišel k rozumu, ale zadraho Bueee
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Slivka

Zasláno: 21.1.2013 , 0:47    

No za tie prachy čo som do toho auta už nalial, by bola blbosť keby len stálo v garáži HaHaaa

Daver

Zasláno: 21.1.2013 , 2:28    

To ano, ale takhle v zimě ty prachy rychle ztrácejí hodnotu ... na těch našich nasolených silnicích ... to abys po každé jízdě honem do myčky Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Robik

Zasláno: 21.1.2013 , 8:58    

Ještě že mám své ATRko už nějaký ten měsíc pod plachtou a pěkně v suchu...v té zimě to je opravdu děs, vidím to na daily car Corolle, každou chvíli zaprasená a od soli.

PS: ta bílá je prostě nej barva na ATRko a závidím mlhovky Mrk

Bubaak

Zasláno: 21.1.2013 , 9:00    

Jé, maloobjemový vůz HaHaaa
Jsem myslel že to máš čistý HaHaaa

Daver: souhlasím, ale než dojedu z myčky domu tak auto zas vypada jsk solnička Bueee

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 9:12    

Bubaaku, lehni nebo přijedu s 2.4... Hihi HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Bubaak

Zasláno: 21.1.2013 , 10:11    

Hellbík: To pak ale nebudu moct machrovat Se stydím Bueee

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 10:21    

S tím pidimotorem teda ne... Velmi šťastný

A pokud se na mě bude vytahovat Joker,tak si vezmu Swifta do kufru... HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Slivka

Zasláno: 21.1.2013 , 11:07    

Myslím, že je jedno či to zhnije od soli, alebo to najskôr obijú kamienky a potom to zhnije. Každopádne je to môj daily car a tak si nemôže dovoliť byť rozmaznané a musí fungovať za každého počasia Velmi šťastný

Bubaak: No bolo to čisté cca 30 minút, ale ritku ti dokáže natrhnúť aj špinavé Hihi

Bubaak

Zasláno: 21.1.2013 , 11:43    

Než by si nasadil řetězy aby se ti to vůbec rozjelo, už bych byl dávno fuč Velmi šťastný
Přemyšlím že sem dám fotku své princezný na sněhu Velmi šťastný

The Joker

Zasláno: 21.1.2013 , 12:12    

Hellbiku: ja a machrovat? HaHaaa to prece s tou 1.6kou ani nejde Úsměv) ja se cejtim ponizenej skoro kazdej den kdyz chodim domu z prace a pred barakem me nekdo prudi s S8mou HaHaaa (chci to autooooo Velmi šťastný )

Kmóďa

Zasláno: 21.1.2013 , 12:54    

Slivka: konečně zas někdo kdo ma taky správný názor že auto má jezdit...

Kmóďa

Zasláno: 21.1.2013 , 12:55    

Daver: co se ti stalo s CTR v zimě? To ti tak rychle zrezlo?

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 13:14    

Kmóďa: Mně auto (Swift) taky jezdí pořád, ale Honda moc ne... Velmi šťastný

Kmóďa

Zasláno: 21.1.2013 , 13:38    

Takže Honda není auto...hmm...
No u většiny Hond v klubu to vypadá že jsou to pekáče neschopný přečkat zimu Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 13:47    

Honda je nadauto! Velmi šťastný Já v zimě většinou jezdil na pekáči (nebo sáňkách, lyžích), tak v tom pokračuju... HaHaaa I když mě Swift příjemně překvapil. Velmi šťastný

Zkus se zeptat na veterán klubu, jestli se svými auty jezdí v zimě. Fanda veteránů, který je opatruje a ošetřuje Ti určitě řekne, že každý den do práce. Tady jsou kupodivu fandové Hondy..

Kmóďa

Zasláno: 21.1.2013 , 14:06    

Tak to jsem se prohřešil,jako fanda Hondy ji tahám do zimních podmínek...už desátou zimu sakra...
No mám Hondy za kvalitní auta co dokážou jezdit spolehlivě za každých podmínek,ne každý to tak asi vidí...

DanTe

Zasláno: 21.1.2013 , 14:15    

Já si nemyslím že by to nebylo kvůli ježdění, ale kvůli tomu, že starý Hondy maji antikorozní ochranu rovnu nule a sůl jim dává těžce zabrat, ikdyž teď už se používají slabý roztoky soli ne jako dřív. Ale taky záleží na kusu a na péči majitele samozdřejmě Úsměv Někdo může jezdit 10 let bez koroze a někomu to může hnít každou zimu Úsměv

Slivka

Zasláno: 21.1.2013 , 14:22    

Ohľadom zimného jazdenia: u pár členov klubu som videl na autách, ktoré v zime nejazdia, hrdzu na takých miestach, na ktorých som ju na svojom, denne používanom aute v akomkoľvek počasí nevidel Cool

Kmóďa: Som rád, že je nás tu viac so zdravým názorom na používanie áut OK

Hellborn: 13 ročné auto ešte nie je veterán HaHaaa

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 14:24    

Kmóďa: To, že nechceš/nedokážeš pochopit oblíbenost věci (auta) nebo si nemůžeš dovolit auto na zimu, neznamená, že by ostatní měli pochybnosti o kvalitě a spolehlivosti svého auta.

Slivka: Skoro... Hihi

Já bych ATR/CTR/ITR, C4g 1.6 3D do soli netahal. Ale Vaše věc.

HonDan

Zasláno: 21.1.2013 , 16:17    

"Zkus se zeptat na veterán klubu, jestli se svými auty jezdí v zimě. Fanda veteránů, který je opatruje a ošetřuje Ti určitě řekne, že každý den do práce. Tady jsou kupodivu fandové Hondy.."
hlaska dne Velmi šťastný

HonDan

Zasláno: 21.1.2013 , 16:18    

mam C4g 1.5 4D, ten do soli muze nebo taky ne? Velmi šťastný

SaKaL

Zasláno: 21.1.2013 , 18:29    

to Slivka: jediný pravý metalisti jsou pro mě: :arrow: odkaz
Velmi šťastný
Taky by Ti mohli něco řikat, ne?

Speedy

Zasláno: 21.1.2013 , 18:38    

Já mám 3 Hondy a dvě z nich v zimě nejezdí a nikdy nebudou a rozhodně nemám pochybnosti o jejich kvalitě. Jen je prostě mám moc rád na to abych je zapráskal od soli OK OK

Kmóďa

Zasláno: 21.1.2013 , 19:04    

Hellborn: nedokážu pochopit oblíbenost auta? Mám C5g deset let,pořád to jedno auto a nějak se nechystá k výměně,to nevypovídá dost o oblíbenosti? Že si nemůžu dovolit auto na zimu? Hahaha...to víš že můžu ale proč? Proč jezdit nějakým krámem,když mě to baví právě v C5g a krasne to zvládá? Mě to prostě přijde ulítlý dělit auta na zimní a letní...

HonDan

Zasláno: 21.1.2013 , 19:06    

ja mam prilis rad svoji pritelkyny tak s ni nespim, abych si ji moc neopotreboval Velmi šťastný

Petr 78

Zasláno: 21.1.2013 , 19:38    

HonDan: perfektní hláška, která tu pasuje jak zadel na hrnec.
Nesnesl bych jezdit přes zimu třeba ve Favoritu nebo Felicii jenom proto abych ušetřil Hondu.
I Honda může jezdit v zimě v soli aniž by se to na ni projevilo.
Stačí jenom zvýšená péče.
Ta vyjde mnohem levněji jak penězově tak časově než živit další pekáč na zimu.
Taky jsem míval leštěnku na víkendové ježdění a k tomu pracanta.
Ale pak jsem dostal rozum, pořídil místo toho jedno auto a výsledek toho byl, že jsem ušetřil tolik peněz, že jsem si každé dva roky mohl koupit lepší auto.
Auto si na sebe musí vydělat a to jde v garáži těžko.

Jo a názor, že starší Hondy mají antikorozní ochranu rovnou nule je pěkná hovadina. Naopak, Hondy mají velmi dobrou antikorozní ochranu a když se o auto majitel stará, tak Honda nerezne ikdyž jezdí každý den.
Jen se podívejte na Oply a Fordy z roku 1994, kolik jich ještě vůbec jezdí a jak vypadají?
Anebo třeba i mnohem mladší

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 20:25    

Kmoda: Mně zas přijde ulitly mít jen jedno auto... HaHaaa

sylvik

Zasláno: 21.1.2013 , 21:18    

tak ne každej uživí 2 a více aut....
a jak se píše výše, pokud se člověk o auto aspoň trochu stará tak nevidím důvod, proč by mi mělo stát půl roku v garáži Úsměv

Daver

Zasláno: 21.1.2013 , 21:23    

Jenom abych srovnal své předchozí informace. Měl jsem CTR jako dailycar, předpokládám, že jsem s ním v té době měl najeto snad nejvíc v ČR (než mě padam začal raketově dohánět s 8G), tedy téměř 200.000km. Výsledkem byl podvozek na kaši, převodovka na kaši, motor špatně, odřené obouchané atd ...

Už jsem v tom tak za 120tis a auto je pořád v krabicích Bueee

Samožejmě je to jako každé jiné auto, ikdyž přecejen tvrdší podvozek přenáší více vibrací, rychleji se na našich silnicích opotřebuje (v Praze hlavně). Časté studené starty taky nic extra ...

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 21:25    

Tak živí jedno no... A v tom případě má "správný názor"?

Petr 78

Zasláno: 21.1.2013 , 21:55    

Daver: no jo, když ono CTR jako DailyCar není nejšťastnější volba. U 1,6 bys takové problémy jistě neměl.
Já měl 1,8 VTi taky jako DailyCar a cítil jsem, že to není to pravé auto na denní ježdění.

Lukas28

Zasláno: 21.1.2013 , 22:25    

dej na auto závodní díly, vyjed do zimy na sníh a rázem poznáš, co jsi udělal za blbost KO

když jsem viděl jak civic trpěl, další zimu jsem si koupil pekáč za 4tisíce, odjezdil 20tis a hodil do šrotu!!

Petr 78

Zasláno: 21.1.2013 , 22:32    

Lukas28: a každej den jsi se klepal jestli vůbec dojedeš.....
A to se vyplatí Velmi šťastný

Lukas28

Zasláno: 21.1.2013 , 22:40    

nechal mě u garáže, když prasklo spojkové lanko za 90kč..

pro mě je auto spotřební zboží nebo koníček, civic je koníček a zábava, proč si tedy ničit peníze a usilí co mě stojí

Bully

Zasláno: 21.1.2013 , 22:54    

Mame 2 Hondy a obe musi jezdit cely rok, to je nakonec primarni ucel proc si clovek auto porizuje. Kdyz neco nepotrebuju, tak si to nekoupim, na to mam moc malo penez Mrk

Daver

Zasláno: 21.1.2013 , 23:23    

Bully dej si facku, sám tomu nevěříš Velmi šťastný

Měl jsem stejný názor, že auto je k tomu aby jezdilo ... jenže pomalu jsem pochopil, že si je taky můžu pořídit pro radost ...

HonDan

Zasláno: 21.1.2013 , 23:32    

davere ty sem vubec nepis, ty ses pacient upe z jiyho oddeleni Velmi šťastný sis pak koupil k ctr daily car, abys setril ctr, do nej si pak naspal druhej ranec a pak sis k daily car koupil dalsi daily car a tam pokracujes ve stejnym stylu Velmi šťastný
kdyz vemes pomer cena oprav/cena auta tak si nasypal nejvic do toho posledniho daily caru Velmi šťastný

HonDan

Zasláno: 21.1.2013 , 23:34    

kterej tim padem prestava bejt daily car, takze az skoncis tak bude ctr uz stara jebka hodna denniho jezdeni a posledni daily car bude veteran kteryho uz bude skoda, a budes tam kde si byl Velmi šťastný

Kmóďa

Zasláno: 21.1.2013 , 23:50    

Daver: měl jsi názor ,že auto je k tomu aby jezdilo a pak si pochopil,že není k tomu aby jezdilo a že ho můžeš mít pro radost? Velmi šťastný jakou může mít člověk radost z auta v kterém nejezdí a stojí někde v garáži? Velmi šťastný

Hellborn: přijde ti ujetý,když má jeden člověk jedno auto? Měl bych mít jarní,letní,podzimní zimní? Nebo na každý den jedno?

Bully

Zasláno: 22.1.2013 , 0:53    

Daver: proc bych si mel davat facku? Velmi šťastný Obe auta jsme si koupili kvuli tomu aby se s nimi jezdilo a presne to i delame. At uz soucasne, nebo kazdym zvlast, protoze je jeden z nas s tim 2. pryc. Abych mel auto na zaplneni garaze, na to vazne nemam dost penez. Nejaka financni hodnota aut s tim nesouvisi, potrebuju obe k tomu abych s nimi treba prejizdel pres Evropu, takze neprakticky okruhovy special nebo youngtimer co mne klekne v pulce Nemecka neprichazi v uvahu.

Hellborn

Zasláno: 22.1.2013 , 8:34    

Kmóďa: Měj si jich kolik chceš, mně je to jedno. Ale hlavně měj správný názor... Velmi šťastný

VTi mi taky stálo přes zimu v garáži a po zbytek roku (to zas stál WC, páč neměl klimu) jsem si s ním užil hodně zábavy a radosti... Proč by nemohlo stát chvíli v garáži a muselo pořád jezdit?

sumy

Zasláno: 22.1.2013 , 10:02    

Ale no tak chlapci, nehádejte se HaHaaa Mám pochopení pro obě varianty. Například tchýně má dvě auta. CR-Z a Toyotu MR2. Samozřejmě že Toyůta přez zimu spinká-kdo by jezdil v zimě v Krušnejch horách kabrioletem né? No a CR-Z je "tahoun" na zbytek roku. S manželkou máme 3 auta. 1 MPV pro celou naší rodinku-6ks+pes. Civíčka na dojíždění do práce a výkendovka. No a protože nám je líto tyhle auta huntovat, tak jsme za 2500,- koupili starýho lancera 4x4 a ten tahá dříví z lesa( a zapadlý daily cary ze škarp Se stydím ) a až se rozpadne, tak na něm ještě vydělám za železo Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Slivka
Zaslal: 21.1.2013 , 0:00
Zobrazení: 942

Board Security