| Když je ta zima... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Kmóďa
Zaslal: 22.1.2013 , 13:08
Zobrazení: 410
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 22.1.2013 , 13:18 |
|
A teď bude oheň na střeše  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.1.2013 , 13:42 |
|
Míšo,
paráda ... jak to tomu Civicu služí i po 20ti letech, nádhera ... a takhle z dálky to vypadá, že aji lak má parádní. Už jsi lakoval či?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.1.2013 , 13:46 |
|
Mám pocit, že kmóďa je jeden z těch co se velmi aktivně zajímají o detailing, takže že by velmi pěkně ochráněno vč. leštění a vosku?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.1.2013 , 13:58 |
|
Na fotce vypadá každé auto pěkně i když má lak nic moc,to je výhoda. Nicméně jak víš jmenovče,zrovna na tomhle boku byl oloupaný bezbarvý lak a to dost. V létě jsem celý bok sám přelakoval a i když to není jak od profesionála,povedlo se to dobře,celé auto je zas v černé perleti a mám z toho o to větší radost,že jsem to zvládl sám. Před zimou zavoskováno a na jaře jak píše DanTe nejspíš proběhne přebroušení,přeleštení a další věci co s tím souvisí,věcí na detailing už mám dost,když to přepočítat na peníze tak až moc  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.1.2013 , 15:35 |
|
Krása
5G Cicík vyzerá aj napriek veku nádherne a hlavne športovo :twisted:
Nie je to žiadna hranatá krabica  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.1.2013 , 23:43 |
|
No tédááááá jmenovče,
paráda.
Hele tak to by si mohl vzít přítelkyni na výlet do Německa, 16.3. je to jen přes hranice - Zschopau, Chemnitz a Marienberg, což?
Nooo, Kmoda a detailing, trochu jsem tomu také propadl, ale nějak to nedramatizuji, spíše jedu v rámci dostupného low levelu. Těším se na setkání ...  |
|
|
 |
| Když je ta zima... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Kmóďa
Zaslal: 22.1.2013 , 13:08
Zobrazení: 410