Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  EGčko dnes ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 4      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 3.2.2013 , 0:41
Zobrazení: 663

Popis: ... trochu pucírunku bylo třeba. Velké díky Terezce. Sice jak jsme to dodělali přihnala se sněhová vánice do Vestce u Prahé, ale jen na pár desítek vteřin, takže ještě, že jsem na to použil směs voskových šamponů. :)
EGčko dnes ...

Strana 1 z 1

Kutlas

Zasláno: 3.2.2013 , 0:42    

OK OK OK OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Lubosh

Zasláno: 3.2.2013 , 0:43    

Nice OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Evička

Zasláno: 3.2.2013 , 1:05    

hmm.... cerny auto Velmi šťastný

osiris

Zasláno: 3.2.2013 , 1:32    

to neni cerne, ale vyprane v Arve Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 1:56    

Kdepak, Perwool a Dreft Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Daver

Zasláno: 3.2.2013 , 2:35    

Ty máš jako bílé podběhy nebo neon nebo co ? To sem nějak přehlíd ty tunere Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Spacir

Zasláno: 3.2.2013 , 2:40    

Ty bílý podběhy musí bejt zlo Velmi šťastný

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 3:05    

Předsedo: to už mám od léta 2010.
Spacire: vůbec ne.

O rok dříve proběhlo kompletní vyčištění až na základ, pak ochranný nátěr antikorozní nátěr a pak pořádná 3složkova odolná barva. Vydržela 3 zimy, kameny a sůl,pravidelným mýtim udržována.
Úsměv

Johny

Zasláno: 3.2.2013 , 5:29    

Snížit! Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Kmóďa

Zasláno: 3.2.2013 , 10:29    

M@jk snížit nechce,protože s tím jezdí po polích a lesích a taky se mu ta výška líbí,proto ji zvýraznil bílými podběhy Úsměv

SaKaL

Zasláno: 3.2.2013 , 10:36    

Ani ne taqk po polích jako spíš na meze... Úsměv

Petura

Zasláno: 3.2.2013 , 11:29    

hmm, taky bych řekl, že si auto zaslouží snížit HaHaaa

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 11:43    

Díky všem za pochvalu ... a pro pos, chystám se na výměnu pružin z VTi C5G, ale jen zadních, takže Vás zase nepotěším. Za to, ale máme předělanou převodovku, takže nějaké snížení fakt není potřeba a namísto snížení jsem měnil OEM těsnění vany a vanu samotnou - :arrow: odkaz Velmi šťastný

Ale letos plánuji nátěr obnovit: prosím doporučte? Černá ale katergoricky ne!!! Velmi šťastný

Kmóďa

Zasláno: 3.2.2013 , 12:03    

Pružiny z VTi jsou nižší? A dáš je jen na zadek? To jako budeš mít auto předkem nahoru? Velmi šťastný taky nerozumím tomuhle "Za to, ale máme předělanou převodovku, takže nějaké snížení fakt není potřeba..." Velmi šťastný

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 12:12    

Pružiny z VTi nižní nejsou, mají stejný počet závitů, prý jsou jen trochu tužší - nevím uvidíme ... je to vyzkoušené na C5G 1.3 karbec. Já měním jen proto, že mé jsou již unvené a tyhle jsou v lepším stavu. Dám jen na zadek, bo přední bych měl pak moc zvedlý předek, B16tka je mnohem těžší. nebude nahoru.

No udělal jsem si radost tím, že jsem SET UPoval převodovku, takže po snížení fakt netoužím - :arrow: odkaz

Bully

Zasláno: 3.2.2013 , 12:26    

Tak za prevodovku 1***, netusil jsem ze ji chces repasovat az takovymhle zpusobem, parada OK . Ale ty bile podbehy jsou vazne moc punk Velmi šťastný

Kmóďa

Zasláno: 3.2.2013 , 13:15    

Bílé podběhy jen zvýrazňují ty hrozné velké mezery mezi blatníky a koly. Když nesnížit tak podběhy černé. Navíc na bílé je vidět špína. Ale M@jkovi radit nemusíme,protože on bude vždycky takzvaně ..... proti větru Velmi šťastný

Petr 78

Zasláno: 3.2.2013 , 13:29    

Dávat dozadu tvrdší pružiny a vepředu nechat měkčí?
No nevím jestli to bude optimální pro jízdní vlastnosti.
Aby se to auto pak nechovalo v krizových situacích špatně.....
Ale pokud už někdo má tuhle kombinaci úspěšně vyzkoušenou, tak proč ne.

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 13:31    

Kmóďo,
přesně tak ... mezery jsou takové jaké je HONDA vyrobila - TEČKA!

A pokud na tento vůz byly povolené 13", 14" a max. alternativně 15", nevidím důvod. Ty jsi zase stálý prudič, že tam jsou mezery. Velmi šťastný Tak to nikomu nenuť. Mě tam naprosto nevadí. 13" na zimu jsou cool, funkce výborná. Už jsem Ti to milionkrát vysvětlovat po ICQ, že mám k tomu důvodu, vozím rodinu, box ... ale ty jedeš jak VTECový kolovrátek, furt dokola.
Velmi šťastný Velmi šťastný

Černá nebude, té je na autě dost. Bílá byla snahou odlišit se, Zlatá je zbytečná. Bílé jsou kontrastem. To byl účel ... tudíž ano, jak píše Bully - punkem. OK

Petr78: přesně tak.

Kmóďa

Zasláno: 3.2.2013 , 13:46    

Jasný jsou lidí kterým se velké mezery nelíbí,mají rádi snížené sportovní auta - těch je většina, pak jsou lidi kterým se to líbí - to je M@jk, pak jsou lidi kterým se to nelíbí,ale strašně ti to chválí a ty jsou nejhorší Velmi šťastný
Už nikdy nebudu komentovat tvoje auto,než lhát tak to radši nemluvit...ale nic ve zlým,hlavně že jsi spokojen...

filipJDM

Zasláno: 3.2.2013 , 13:46    

to sou výmluvy že volíš rodinu Velmi šťastný (nic ve zlym) já mám auto snížený že tim někdy dřu i na normální silnici a jezdim někdy i v 5 lidech a dá se stim jet uplně v pohodě. já bych tam dal aspoň náký kratší pružiny a bude to TOP civic OK

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 13:55    

Kmodo: přesně tak ... není nutné pochlebovat a ani o to nestojím, naše diskuze jsou aspon trochu "větrací" ... já Tě beru a pohoda. To že někdo chválí a pak pomlouvá, tak to je podlá svině, já to také nedělám. Vždy na rovinu, proto si Tě vážím, že do mne furt ryješ. Velmi šťastný
Neříkám, že se mi to nelíbí, líbí, ale ne na mojem autu, které je all season pro účely, na které je používám.

FilipJDM: není to výmluva, manželka a 2 děti a střešní box na dovolených a vyjedu všude, hory, pole, meze atd. Budeš se divit, ale tohle auto bylo snížené tak o 30-50mm, nevím přesně, možná +,- a dřel jsem kde to jen šlo, opravdu děkuji nechci. :arrow: odkaz

Lubosh

Zasláno: 3.2.2013 , 14:17    

Ja mam civica snizenyho a neskutecne me to stve, kdyz se jede ve trech lidech tak na kazdym pricnym prahu, vyjetejch kolejich, silnicich s vymolama auto dre vyfukem, takze je potreba ho varit skoro furt, protoze se to furt o nejaky hrany nebo kameni rozervava :-/ Zlate Golf na kterym mam seriovej podvozek a na nekvalitnich silnich tak nejsem limitovanej rychlosti a nemusim se bat ze neco urvu Velmi šťastný
Takze za me, na normalni jezdeni a kor vyletovani jake M@jk podnika nesnizovat. Pokud jezdite jen po dobrych silnicich a chcete auto na vzhled tak ano, ale jinak to nema cenu....

Petura

Zasláno: 3.2.2013 , 14:49    

tak dřív se standardně psalo snížit a nárazníky do laku, jelikož nárazníky jsou v laku, tak už jen snížit Úsměv
M@jku tohle zaseknuté opakování tě už nemůže naštvat, spíš to už patří k rutinnímu komentu tvého auta Mrk OK

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 15:01    

Petura: zabil ... Velmi šťastný OK

MattiK

Zasláno: 3.2.2013 , 17:48    

auto pekny fakt
bile podbehy strasny sorry :-/ nevim proc zvyraznovat neco co nema byt videt.

oyram

Zasláno: 3.2.2013 , 17:49    

Černý je na autě dost. Co takhle světle zelenou, oranžovou nebo růžovou? To bude kontrast Chápeš!

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 18:21    

Zajímavý, že si toho všímají lidé pomalu až po 2.5letech, ale tý červený vany nikdo ... Velmi šťastný

Petr 78

Zasláno: 3.2.2013 , 18:57    

červená vana není naštěstí vidět Velmi šťastný
ale proti gustu.....

Petr 78

Zasláno: 3.2.2013 , 18:58    

nebo teda není vidět tolik jako ty podběhy

M@jk

Zasláno: 3.2.2013 , 19:50    

oyrame: no jedniná by byla nějaká ta oranžová či do zlatova.

To ostatní: díky za kritiku.

panNedra

Zasláno: 4.2.2013 , 1:25    

ty bílý podběhy se mě líběj jsou dokonalý Mrk

Album
Hledat:     obsahující:      
  EGčko dnes ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 4      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk