| On the road... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: SaKaL
Zaslal: 8.5.2013 , 23:39
Zobrazení: 587
|
|
 |
Popis: Trochu té jarní nálady... |
 |
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 8:25 |
|
Parádní foto!  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 10:46 |
|
příště bych posadil drahou za volant, chybí tomu řidič  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 11:08 |
|
Nojo SaKaL tam má nějakou slečnu tak to za pět bodů  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 11:44 |
|
Za me teda nic moc, ten setak kresli hrozne, zbytek zrejme jeste dokonala editace. A fotit auto s barvou pripominajici prave barvu asfaltu proti asfaltu taky neni nejvdecnejsi, jsem od tebe zvykly na mnohem lepsi veci  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 12:00 |
|
hezka fotka ale ta zena mi prijde ze je otravena  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 12:11 |
|
bodaj by nie. Idu na vylet a SaKaL kazdu chvilu stoji a foti foto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 16:57 |
|
Něco už napsal Bully, koupil sis prostě auto blbý barvy. ale teda ty exteriéry, těžká závist. Polabí na tebe.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 20:40 |
|
King to s těma exteriérama vystihl hezky U nás nafotit něco, aby to mělo trochu šťávu, to je horor Fotka ale pěkná, ani ta barvička toho tvýho kcháru mi nijak nevadí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 21:10 |
|
Takže popořadě:
to s.c.a.r.a.b.e.u.s.: Díky...
to MOTyLEK: Víš jak, po většinu týdne s nim stejně jezdí, tak si ho taky chci někdy užít i já 
to Bubaak: Jo kdepak slečna už několik let pani ŠaKaLová 
to Bully: Vašku, Vašku, King zná Tvoje přihlašovací údaje Vy mi dáváte, člověk aby se pomalu bál sem hodit nějakou momentku z výletu (s tim seťákem máš pravdu, ani nevim proč jsem ho vytáh - tušim, že protože jsem měl rozbitý polarizák na ten velký eLkový) a za barvu se tedy omlouvám, příště už si budu vybírat auto podle barvy silnic 
to Vokys, majggi: Tak nějak máte pravdu, ale už je docela zvyklá (nicméně one man show se to nevyrovná) a díky za pochvalu...
to King: Prostě jenom momentka... Exteriéry by se tady nějaký našly, no 
to Kapky: Barva auta mi taky nevadí nicméně za nejlepší Toureráckou 7G považuju stříbrnou... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2013 , 21:40 |
|
SaKaL:
barva auta muze byt jaka chce, ale ono se da treba pridrepnout nebo se na nej podivat z jineho uhlu a hned ho mas proti jinemu pozadi Poznamku o momentce beru, sam obcas cvakam i mobilem, proc ne. Spis jsem reagoval na ty nadsene reakce, kdyz od tebe zname lepsi kousky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 3:10 |
|
A hele rozhledna na Velký Bukový... |
|
|
|
| On the road... |