Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Pozdravy z dovolené ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 9.5.2013 , 12:21
Zobrazení: 557

Popis: ... ITR Lukáše (nejvýchodnější ITRko na Slovensku), S2K Jara (dobrý kamarád z Košic) a naše plečka při relaxu na Zemplínské Šíravě, neskutečná skoro 30´C vedra
Pozdravy z dovolené ...

Strana 1 z 1

M@jk

Zasláno: 9.5.2013 , 12:25    

Bohužel kamarád měl špatně nastavené rozlišení fotoaparátu v mobilu ... nu co se dá dělat ... vedra dělají svoje. Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

feroF

Zasláno: 9.5.2013 , 15:05    

ITR na SO... znackach? Videl som na benzinke v MI a skoro mi oci vypadli, kde na dalekom vychode sa berie taketo auticko -))))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

M@jk

Zasláno: 9.5.2013 , 18:17    

Fero,
má ho Lukáš. Je to asi najvychodnejšia ITR na SK. Dalšiu má Jaro alias CTR01 z KE ... ten tých aut má viac Velmi šťastný Ono stačí sledovat Hondaclub.sk (aj ked je mrrrrrtvy na východe a pritom to v PO a KE žilo aj SV aj MI) a robíme tam zrazy a Mini Honda Road Tripy a tých je dost. Jenže najprv všetko pretahol ten idiotský Fejzbuuuk. Honda zrazy se robia na Fejzbuku preca nie? Velmi šťastný Teraz vazne, ludia asi nemaju čas či čo, ale to modrobiele zlo je ozaj zabiják. Lebo Honda zrazy sa robia na hondaclubu.

Som s majitelom v družnom kontakte, lebo asi 15km od jeho bydliska pochadza moja manželka. Čiže vždy sa tešime na "rodinné" stretko zo skalnymi Hondakmi, a to aj ked nie je čas, tak si ho urobíme.

Ty si odkial? Že chodievaš cez MI? Inač včera sme šli zo Šíravy, takéto JDM black trio a všeci pozerali z otvorenými papulami, ego nám samozrejme vyrástlo až nad strechy aut ... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

feroF

Zasláno: 10.5.2013 , 10:13    

M@jk,
vsetko, co pises je bohuzial pravda. Hondaclub.sk je v utlme a ak by nejestvoval cesky H-C, tak je to absolutne v pazi.
V MI som bol nahodou, kedze sme isli do Senneho /Senianske jazera) pozorovat jarne stahovanie vtactva. Krasne divadlo, krasne prostredie, opusteny kastiel v Sennom - odporucam na vylet. A to ITR stalo v MI na benzinke. Par dni predtym som nahodou videl v Bardejove toto krasne ITR:
- :arrow: odkaz
takze ITR tyzden-)))
Pohybujem sa medzi Presovom a Lipt. Mikulasom, resp. v okoli do 200km -))).

Inak, ako namet na cestu: isiel si uz zo Zamutova na Zlatu Banu cez Dubnik? Nie je to oficial. cesta, ale korzuje sa to v pohode. Na biku som tam stretol obrovsky kamion, ktory to valil za mnou so strasnou zvukovou kulisou, ale to bola len vynimka, inak je tam klud.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Album
Hledat:     obsahující:      
  Pozdravy z dovolené ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 9.5.2013 , 12:21
Zobrazení: 557

Board Security