| tak přezuto.... a pro porovnání |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: spawn
Zaslal: 16.5.2013 , 19:43
Zobrazení: 981
|
|
 |
Popis: tak já jsem spokojenej původně jsem si myslel že budu dřít v předu o blatníky a v zádu o lemy (nejsou "zválcovený") ale je to paráda nikde nic nedře neškrtá jen v předu při plným rejdu.... |
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 19:48 |
|
Slušný,jako že hodně,hodně slušný  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:07 |
|
Proklate nizko Da se s tim jeste nekde projet? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:15 |
|
díky Bady
bully já jsem (musím zaklepat) ještě zásadní problém neměl ale naše silnice jsou fakt hrozný na severu.... občas škrtám výfukem ve vyjetejch kolejích.... a jinak na spomalovákách plastem pod motorem jinak je to v pohodě až se divím docela fakt je to nízko  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:33 |
|
tak takhle se mi libi i hatch  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:33 |
|
To už musíš mít slušnej odklon co ????
Budeš to nějak řešit nebo to tak necháš ??? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:36 |
|
Tak teď musím napsat nádhera. Fakt paráda. Konečně jsou pryč ty hnusný červený kola,pruhy atd. Minule jsem tě viděl stát před Albertem v LTM. Ani jsem to zblízka neokoukl... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:37 |
|
Je to dravec! Vypadá to bombově  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:37 |
|
Co to je za rozměr kol a pneu? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:47 |
|
njn: no mě se zas líbí jen hatch nějak si na ty prdelky nemůžu zvyknout 
Kutlas: tebe nějak nechápu jakej odklon?
Kmóďa: kola jsou italský výroby fondmetal rozměry 15" 7palců ET 38 pneu Tojo proxes T1R 195/50 jinak u alberta jsem stával málo kdy ale většinou spíš v pokraticích nad šancí kousek... ale tebe jsem snad nikdy neviděl...
MSX: a to mám objednaný ještě lízátko a spoon křidýlko jinak díky ale  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 20:55 |
|
Spawn : Teď si nejsem jistej abych nepsal blbosti,
Když se auto hodně sníží tak se odkloní kola směrem ven tudíž by se měla sjíždet vnitřní strana pneu, vím že by se to dalo vyřešit stavitelnýma odklonama ...
Pokud nemám pravdu, opravte mě rád se přiučím ))
Jinak to máš vážně fešný !!!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:02 |
|
Hodne pekny.... Ikdyz na tydle cesky silnice moc neprakticky tak to vypada jako spravna honda!  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:06 |
|
Kutlas: jó tak to nevím ale nepříjde mi že by byli nakloněný ať ven či dovnitř... no pokud máš pravdu tak to asi za pár měsíců ale poznám 
Rostajz: díky... snažím se silnise až na pár míst ale zvládáme bravurně jen až tam bude lízo tak asi bude na retardérech problém  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:24 |
|
konečně pořádně snížený auto co tam máš za podvozek?? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:34 |
|
Viděl jsem tě tam 5.května někdy odpoledne. Podle fotek to bylo tvé auto a stálo v zadní řadě někde z kraje. Když jsme šli z Alberta už tam nebylo. Takových aut tu moc nejezdí,takže si z parkoviště musel vyjíždět kolem mého... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:40 |
|
Jinak pořád nechápu jak vadí naše silnice sníženému podvozku. Projetí díry snad vadí každému podvozku stejně! Jezdím se sníženým podvozkem nějaký ten rok,každý den i v zimě a nějak nepozoruju že je někde problém... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:41 |
|
Filip: tuhostně stavitelnej koni tady od člena a pružiny si nepamatuju
Kmóďa: jo když se vyspím po noční je to neblíž do alberta.... teda bylo.... každopádně jsem nejspíš tvojí krásku přehídl a nebo si už nepamatuju a ty jsi přímo z Liťáku? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:53 |
|
tak to je oproti tomu jak cíva vypadal když se k tobě dostal úprava naprosto skvělá.držim palce s dalšíma plánama  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:54 |
|
aspon, že Edelbrock svody jsou o krapet vyšší jak sériové 
Co bude dál? :twisted: |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 21:59 |
|
taky jsem mel pred snizenim v planu dat lizo, ale uz si to nejak pomalu rozmyslim  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 22:13 |
|
Prostě krása  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 22:19 |
|
pekny hned to vypada líp jinak kutlas má pravdu mě se po sniženi sjiději vnitřky na novejch gumach za deště je to pak peknej o hubu kdy je ešte nemáj sjete držej malou plochou tak bacha na to jja to ted mám v planu řešit at tam odklon neni ..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 22:37 |
|
PeteZ: jo to máš pravdu
Lukáš28: jo to je jediný štěstí dřu místama snad jen katikem no a dál už toho moc není.... hlavně teda ty prahy jinak pak už jen drobnosti lízátko je na cestě (replika VTi) pak bych si možná troufnul na repliky spoon zrcátek jen v plastu a v manuámu nevidím důvod mít el. no a spoon křidýlko už stačí jen nakytovat a láknout... pak oprava blatníku předního, světla a blinkru (srnka... cestou do habřiny..) pak už asi jen fialová fólie joa vlastně zadní JDM světla (vrchní bílí a spodek červenej...) no a až bude tohle kompet hotoví bude se šetřit na motor..... 
njn: já už ho mám objednaný takže to bude buť a nebo.... 
Petr 78: díky ti
jirik.Skokan:děkuju no mě se to nezdá ale každopádně tam jsou chvilku tak třeba si toho všimnu až časem a co jsem koukal já to mám ještě níž jak ty  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 22:50 |
|
no seš niž určitě .. ja to zas tak nizko nemám ale i tak je to na těch kolech znat .. když sem loni dojižděl zadni kola tak při přezouvani na venkovni straně byl vzorek cca 1.6 mm a na vnitřni straně slick a a po okrajich draty od te doby vim že s tim něco musim udělat jak bude možnost  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.5.2013 , 23:20 |
|
Sjíždí se ti i zadky? Mě jen předky. I podle geometrie je to vzadu ok. Man to dole o 40mm možná více |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.5.2013 , 1:06 |
|
kurna to je civic, rejdy kasli, ty se vysoupou a bude to delo!!!! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.5.2013 , 1:38 |
|
predni odklony bych chtel taky nejak vyresit, ale bojim se podivat na cenu stavitelnych ramen  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.5.2013 , 7:11 |
|
Já bych se těch cen zase tolik nebál
Když si spočítáš jak často budeš muset měnit gumy
Tak je to v celku dobrá investice, a nehledě na to že je vždycky prodáš i použité  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.5.2013 , 7:30 |
|
Kmoďa: jo měse sjižději zadky a docela dost ...
Jinak ceny odklonu zas tak hrozne nejsou CCa 3000 kč odklony na předek CCa 2300 odklony na zadek cena je myslím za sadu .. tak to zase tak tragicke neni  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.5.2013 , 9:26 |
|
no tak to si rychle porid ty predni stavitelne ramena. ja jsem to mel taky tak snizene c5g hb na 15´´ kolech a sjel sem zanovni gumy do dratu cca za mesic (vnitrni strana draty a vnejsi strava cca 6mm vzorku).
zadni myslim ze porizovat nemusis.
neni to videt, ale odklon tam bude a brutalni. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.5.2013 , 12:22 |
|
Palec hore fakt dělovní !!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.5.2013 , 12:22 |
|
Palec hore fakt dělovní !!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.5.2013 , 15:48 |
|
" hele , nemáš to nějak oc nízko ? "  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.5.2013 , 16:00 |
|
určitě vím že níž už nepůjdu tohle bohatě stačí když za jízdy slyším ten vejfuk dřít asi budu muset nastavit podvozek...... |
|
|
 |
| tak přezuto.... a pro porovnání |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: spawn
Zaslal: 16.5.2013 , 19:43
Zobrazení: 981