Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  AF tuning po Americku
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: LK7R
Zaslal: 28.5.2013 , 14:00
Zobrazení: 655

Popis: Innovative Motorsport LC-1 je nějaká divná a ukazuje co se jí zachce, takže nastal čas na změnu...
AF tuning po Americku

Strana 1 z 1

Daver

Zasláno: 28.5.2013 , 14:07    

poď mi hop Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

mot

Zasláno: 28.5.2013 , 14:43    

a tohle bude fungovat spolehlivě? mi to přijde nějak moc levný... Ble dej vědět jak to funguje...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

M@jk

Zasláno: 28.5.2013 , 15:10    

Ola,
ta fotka Dane je strašně přepálená, udělej s tím příště něco, na to se nedá koukat Velmi šťastný

Ale jinak dobrý nádobíčko. OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Idaho

Zasláno: 28.5.2013 , 16:34    

PLX a levný? Nevím dají se shant mnohem pevnajší, ale upřímen kvalitě PLX se nevyrovnají, sám mám sklademnekolik sledovacích a logovacích systému od nich..

jinak pokud LC-1 ukazuje co se jí zachce bývá problém v kostření nebo v lambáde jako takové, ona moc dlouhou životnost nemá, pokud se špatne zapojí předehřev Velmi šťastný Velmi šťastný HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

FastCivic

Zasláno: 28.5.2013 , 19:33    

a co to koštuje?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

LK7R

Zasláno: 29.5.2013 , 9:30    

No u LC-1 jsem měnil sensor 3x. Kostření pořád něco, různá místa atd. Chvilku to jelo ok a pak zase rozhozený.
PLX jsem zapojil včera a napoprvé všechno ukazuje tak jak má (to co je na displeji je i v jednotce). Zpracování parádní, je to malinký a líbí se mi, že je to uvnitř vozu a ven jde jen dostatečně dlouhý kabel k lambdě. Displej je moc pěkný, OLED. Celkově zpracování opravdu hodnotné. Další plus že se nedělají kalibrace a připojení je jen +12V/GND a výstup do lambdy. Takže i kabelů minimálně. Cenovka €184 z eBay (Litva/Riga) až do domu službou TNT, za 20 hodin to bylo doma!

mot

Zasláno: 29.5.2013 , 20:19    

tak to je krasna cenovka, mas odkaz na ebay tam kde jsi objednaval?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

LK7R

Zasláno: 30.5.2013 , 9:45    

Kupoval jsem u Ebay prodejce XenonUK :arrow: odkaz

Album
Hledat:     obsahující:      
  AF tuning po Americku
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: LK7R
Zaslal: 28.5.2013 , 14:00
Zobrazení: 655

Board Security

(104575 útoků)