| Ale no tak hoši, nečůrejte mu na toho mastodonta, má ho rád ... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Mulder
Zaslal: 17.6.2013 , 23:35
Zobrazení: 771
|
|
 |
Popis: ... je to nepochopitelný, já vím, ale přece.
TargaMan: Tak a máš to! :DD |
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 6:38 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 6:40 |
|
a kde máš foto z aerem dohromady? Ať na něho mám do budoucna nějakou vzpomínku.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 7:56 |
|
georgo: jojo, pracuju na tom, včera jsem nad tím dokonce usnul už brzo |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 8:55 |
|
Tak je ufíčko trochu větší no... Ale mastodont? Pravda, na fotce :arrow: odkaz co teď na výletě vyfotil Lubosh se mi ani nechce věřit, že mi auto nezvětšoval ve fotokrámu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 9:09 |
|
Krasnaaaaa fotka , tasim se na ty ostatni
Jinak az uvidis mastidonta co jsem koupil pro rodinu.......  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 11:07 |
|
TargaMan: já už vím, Ty jsi Říkal něco o Merglovi ... no pokud to bude takovej ten "jakoskoroofrout", tak to mi neva, ty jsou tak stavěný z určitýho důvodu, "tučnění" mi vadí u "obyčejnejch" aut pro "obyčejný" lidi ...
sumy: no porovnej to s tím Aerodeckem v pozadí - tahle perspektiva teda ještě zkresluje, ale stejně - Aerodeck je menší, přitom je v něm víc místa, je z něj líp vidět, podvozek má pohodlnější ... no, nerozebíral bych to, nebo začnu psát romány  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 11:15 |
|
Mulder: No právě, nějak nám ty nový auta kynou víc než bych čekal  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 14:15 |
|
To Mulder: tak zrovna o miste v CTR bych se nezminoval, protoze neznam auto
tehle tridy, ktere by melo tolik mista jako prave CTR 8G.
Jinak rodinny vuz neni Mercedes, ale je to severan Volvo XC70 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 17:23 |
|
Targaman: "tehle tridy" - bez toho by ta věta nebyla úplná, co? :o) zase začne překrucování slov a vět jak za Kinga? zopakuji ještě jednou co jsem napsal, žádnou nesmyslnou třídu a už vůbec né třídu v rámci téhle nesmyslné moderní doby jsem neporovnával, to si musí před koupí každý člověk srovnat sám se sebou v hlavě a né si pak na fóru dokazovat jak udělal dobře. "porovnej to s tím Aerodeckem v pozadí - tahle perspektiva teda ještě zkresluje, ale stejně - Aerodeck je menší, přitom je v něm víc místa, je z něj líp vidět, podvozek má pohodlnější" |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 17:40 |
|
Jenze kdyby delali Aerodeck dneska, bude jeste vetsi nez C8G. Jezdici papirove domecky z karet mezitim vysly z mody. Co se tyka podvozku- s Aerodeckem budes tezko projizdet zatacky tak rychle jako s FN2, schvalne ho vytahnete na okruh.
UFOn ma vevnitr prostoru dost, ale je pravda, ze zvlast ve 3D variante a s TypeR mohutnymi sedackami pusobi az klaustrofobicky. Stejny opticky klam jako fotka co postnul Sumy- stoji mezi auty o tridu mensimi (a nekolik generaci starsimi), navic vzadu a to vsechno je foceno 200mm ohniskem, co si vsechno zezadu pekne "pritahne". Vyfotit to zblizka sirokouhlym sklem, tak budou auta vzadu jak mravenecci.
Jakym sklem jsi to fotil? Ma peknou kresbu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 18:53 |
|
to Mulder: OK, jak chceš...takže neporovnávejme třídy. Takže v Typer R FN2 toho odvezu víc a pohodlnějc než v tom Accordu co stojí v pozadí....  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2013 , 21:37 |
|
Bully: :arrow: odkaz fotím s ním skoro všechno |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.6.2013 , 23:32 |
|
TargaMan: to s tou pohodlností jsi to asi myslel jako vtip - řídil jsem C8G ftédéíčku a ujel dost (set) km v 1.8 abych poznal, že ten podvozek není pohodlnější než A3G ani náhodou, to si opravdu asi nejde myslet ... a že by měl Type R pohodlnější podvozek než tyto "řadové" 8G to se asi nedá čekat, že?
Dále množství "odvozu": CTR kufr 456l, Aero 310-510l.
Délka vozu 4250 vs. 4335 ve prospěch Aero. Rozvor Civic o 2cm větší. A nechceš mi snad namluvit, že při tom obložení tlustejma plechama a plastama na bezpečnost a odhlučnění znamená těch +2cm větší vnitřní prostor v C8G proti Aeru, že ne?
ref:
:arrow: odkaz
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.6.2013 , 13:21 |
|
Hezky argumenty, ale me jsi stejne nepresvedcil. V Acc neodvezu na zadnich sedackach dve deti v detskych sedackach. A prostor u ridice je prijemny takovy jako v letadle.
No a pohodli,...... jako na nasich silnicich bude Acc pohodlnejsi, ale kdekoliv v cozine se tento
handicap smazava
A uz nebudeme placat hubou, ty nepresvedcis me a ja tebe, takze to nema cenu  |
|
|
 |
| Ale no tak hoši, nečůrejte mu na toho mastodonta, má ho rád ... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Mulder