| Novy H prirastok do rodiny |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: varuj
Zaslal: 25.6.2013 , 16:46
Zobrazení: 364
|
|
 |
Popis: ...cervene C8G pre manzelku... |
 |
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 18:03 |
|
zástěrky nee , jinak ok |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 18:29 |
|
zasterky tam dal predchadzajuci majitel, ale podla neho to bola celkom nutnost, tie disky maju nizke ET a pri spinavej ceste dost spinili boky auta... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 19:15 |
|
Pekny kousek  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 20:32 |
|
jasně že pro manželku... jak jinak si to obhájit  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 21:32 |
|
Ještě rybičky a můžete vyrazit 
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 21:33 |
|
2 Gavly: je naozaj pre nu ako daily car, ja mam Acco (a mam zalusk na CTR )
Trvalo sice trosku dlhsie kym sme to vymenili za jej predchadzajuce C7G, ale nakoniec sa to podarilo.
2 Kendik: dik za pochvalu, ale uz chystam par vylepseni...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 21:36 |
|
2 SaKaL: na vymene "akvarka" sa uz pracuje  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 22:17 |
|
Juro, vyhoď ihned to akvárko...kdo tohle vymýšlel, tak byl exot  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 22:26 |
|
Gratuluji Ty nase zeny se maji, moje je taky majitelka jednoho cerveneho UFOna Zrovna zitra s nim po dlouhe dobe dokonce i pojede- na vymenu celniho skla a tradicni vytazeni par bouli od hovad z parkovist a hrajicich si deti  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 22:45 |
|
2 Stepa: Najtazsie na vsetkom bolo presvedcit moju zenu na vymenu akvarka. Jej sa to celkom paci a dalo mi dost prace, aby suhlasila s vymenou...
2 Bully: Vdaka, vzdy hovorim ze sa nase zeny maju dobre len tu oju musim presvedcit na vyssi level - CTR
Vymena celneho skla? Dufam ze len nejake kamienky... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2013 , 23:19 |
|
Melo dobanec v cernem ramecku dole, ale po CZ tankodromu pred 2 mesici to uz ruplo komplet, ted se to zacina rozlezat az moc Jsem vzdycky zvedavy co nam pujci za nahradni vuz, abych si zas vic vazil tech Hondicek. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.6.2013 , 8:24 |
|
Náhodou, akvárko beru v kontextu doby, kdy auto vzniklo a nebudu ho měnit ani za nic, prostě tam patří a basta :twisted: Mě se líbí
Co se týče zástěrek, jakmile nejsou kola s origo šíleným ET, jsou tam víc než vhodné. Například já mám díky menšímu ET od kamínků poměrně dost ošlehané plastové lemování před zadními koly a boky se docela špiní
PS: původně byl Ufík také pro manželku
PPS: Dnes jde do hondy na reklamační opravu kastle. Loupající se tmel na falcování zadních dveří a z fabriky nenalakovanej pomocnej přední nosník Za týden zas bude jak novej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.6.2013 , 8:26 |
|
Koukám ještě na otěrový lišty na výstupcích nárazníku... fajn věc. Nepotkal jsem moc civiců, co by ty výstupky nemělo alespoň trochu "líznutý", bohužel i ten můj od paňmámy je má odřený  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.6.2013 , 9:16 |
|
2 sumy: Mne tam viac sedi ta cierna maska namiesto akvarka. Hned ako to auto zacali predavat, to bola prava vec, ktoru som povedal ze by som menil. Zasterky, a hlavne tie oterove listy som na aute len privital (predchadzajuci majitel - pedant - ich dal namontovat hned po kupe auta) a dnes su uz pomaly nutnostou, skrabance a preliaciny su bezne skoro pri kazdej navsteve nakupneho centra...  |
|
|
|
| Novy H prirastok do rodiny |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: varuj
Zaslal: 25.6.2013 , 16:46
Zobrazení: 364