Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Umyto
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: master88
Zaslal: 23.8.2013 , 1:04
Zobrazení: 572

Popis: 
Umyto

Strana 1 z 1

Gotchi

Zasláno: 23.8.2013 , 1:33    

Za mě good, kola i snížení tomu moc sluší OK
Akorát na zadek bych pod kola přidal 10-15mm podložky, trošku zapadají oproti předku, ale to je jen můj názor:dobry:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

M@jk

Zasláno: 23.8.2013 , 6:37    

Gothci,
hele vůbec ne, to se Ti zdá na živo to vypadá naprosto dokonale!!!

Jinak Mastere88,
Pecka, fakt ji to šluší a pro pos, při odjezdu jste tomu trochu naložili až Gulashovi škrtala převodovka ... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

master88

Zasláno: 23.8.2013 , 7:52    

Gotchi: o něčem takovém přemýšlím, ale nechci měnit štefty, takže to vidim max na 5mm. Momentálně jsem ve fázi testování, měření, zkoušení. Měl jsem na autě 17x8,5 ET38 a vypadalo to sice moc dobře, ale aby to byl uplnej showcar chtělo by to předek tak 8x17 a zadek mozna i 9x17, ale ty zástěrky jsem dokupoval z určitého důvodu a to ochránit lak před náletovým bordelem, které samozřejmě u kol takovéhoto rozměru už nefungují a ten bordel posílají na kastli. OEM kola mají být 7,5x18 et50 nyní tam jsou CTR8G tj. 7,5x18 et55 takže těma 5mm to chci dostat do OEM ET.

Majk: díky, konečně to začíná vypadat moooooc dobře Úsměv ale furt je co vylepšovat. Každopádně jak jsem jel domů přes kruháče směr Kačerov, tak jízda byla uplně jak v jinym autě... odpověď na zatáčky je přesnější, rychlejší... a hlavně průjezd v jinejch rychlostech... tahle uprava je pro mne zatím snad nejlepší a nejzábavnější, kterou jsem kdy na jakymkoliv autě u
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Gulash

Zasláno: 23.8.2013 , 12:04    

njn zoubky Velmi šťastný taky uz ma neco za sebou, at uz byla chyba v synchronech nebo moji leve noze HaHaaa

zend3r

Zasláno: 23.8.2013 , 15:17    

kdyz jsou ty lemy nalakovane v barve tak to je uplne o necem jinem OK

Gotchi

Zasláno: 23.8.2013 , 18:49    

Master88:jj, rozumím Mrk
Ono i těch 5mm se nezdá a trošku to opticky pomůže, ale těch 10mm by bylo optimum.
Každopádně, CTR kola, i když s vysokým ET, se mi na tom více líbí, než kdyby tam "trčely" ráfky 9x17, ale to je o vkusu:wink:

Oncek

Zasláno: 23.8.2013 , 21:53    

asi první 9g co se mi líbí, máš fotku i z boku? ty CTR kola tomu sluší OK

master88

Zasláno: 24.8.2013 , 9:04    

tady :arrow: odkaz

Album
Hledat:     obsahující:      
  Umyto
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: master88
Zaslal: 23.8.2013 , 1:04
Zobrazení: 572

Board Security

(104575 útoků)