Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  nastal den loučení...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 17.2.2014 , 16:41
Zobrazení: 663

Popis: s těžkým srdcem, skoro na den přesně po pěti letech má hondička nového majitele... Tak ať se daří
nastal den loučení...

Strana 1 z 1

Becky

Zasláno: 17.2.2014 , 16:44    

nevim jestli gratulovat nebo kondolovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

SaKaL

Zasláno: 17.2.2014 , 16:53    

Bojim se toho, az to prijde... Smutný
Preci jenom, je to proste kus JÁ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

ge.or.ge

Zasláno: 17.2.2014 , 17:02    

kluci za sebe můžu říct že je to hrozný, za těch pár let co jsem to měl se s tím přeci jen člověk zžije a nechá na tom kus svýho já, přesně jak píšeš, ráno když jsem vylejzal z postele a jel do garáže tak jsem si připadal že jdu na porážku Úsměv no prostě masakr...

zase na druhou stránku když vidím jak dlouho tu někteří prodávají svoje auta za skoro nesmyslné ceny a nejdou na odbyt tak můžu být i rád že nejsem jeden z nich...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Petura

Zasláno: 17.2.2014 , 17:06    

tenhle pocit znám a i proto si držím coupe stále doma, ale teď je otázka co je lepší ... mít to auto doma naprosto nevyužité (což není dobré ani pro to auto) a nebo ho "nadělit" někomu jinému komu bude dělat radost i službu jako kdysi tobě?
nic netrvá věčně Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Petr Vošický

Zasláno: 17.2.2014 , 17:08    

Smutný jo,to prodávání je někdy fakt až trapný Smutný to můžu potvrdit Ble

tomyks

Zasláno: 17.2.2014 , 18:34    

V mém případe mě trochu uklidnilo, že šla snad do dobrých hondařských rukou. Ale i tak Bueee

Bari77

Zasláno: 17.2.2014 , 19:07    

Hmmm mě povídej mě to čeká ve čtvrtek. Kdy si přijede nový majitel pro Type R Bueee Celý víkend jsem byl v garáži a loučil se s ní. Dal jsem i rozlučkovou jízdu:( .Takže vím jak se cítíš. Je to holt člen rodiny no Smutný

maxxi

Zasláno: 17.2.2014 , 19:42    

To já nikdy svou fn2 neprodám ta zemře se mnou v tom už mám jasno Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

ge.or.ge

Zasláno: 17.2.2014 , 19:48    

povíme si až bude dostupný 9g type-r, kolik z Vás FNkářů půjde do bazaru Velmi šťastný

maxxi

Zasláno: 17.2.2014 , 19:53    

Já to nebudu Velmi šťastný

Bari77

Zasláno: 17.2.2014 , 19:55    

změna je život Úsměv musí se jít dál Úsměv Velmi šťastný

mumilek

Zasláno: 17.2.2014 , 21:54    

Osobne gratuluju k prodeji, protoze jak pise Petr, ja si pripadam opravdu uz pri prodeji trapne.. za tu cenu se prijel podivat jeden clovek Úsměv Ale nemuzu to porovnavat s tim tvym, bude ti chybet Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

civicpower

Zasláno: 17.2.2014 , 23:34    

doufám, že svého miláčka nikdy neprodám Bueee

DanTe

Zasláno: 17.2.2014 , 23:42    

Já budu jako maxxi, já se svýma Hondičkama zemřu, už ani jednu z nich neprodám Mr. Green

SaKaL

Zasláno: 17.2.2014 , 23:54    

Ápropos ge.or.ge, jaký je vlastně nástupce? Možná se někdo ptal, možná to tu někde je, možná jsem to zapomněl, ale já nějak nevím...

majggi

Zasláno: 18.2.2014 , 14:04    

S autami je to ako so zenami. Ked uz mas novu v ruke tak s tou ex sa lahsie luci Se stydím

ge.or.ge

Zasláno: 18.2.2014 , 15:23    

mumilek: jo, občas je to až trapný, resp. smutný jaký je zájem o auta, nejvíc mě na tom ale štve že je dost takových zájemců, kteří zavolají, slíbí a pak dělají mrtvé brouky, ani nenapíšou jdi k šípku... někdo tu napsal takovej hezkej výraz (myslím že to pužil Daver) že jsou to tahači za fusekle Velmi šťastný

SaKaL: vzal si to mladý klučina z Plzně, vypadal rozumně, tak si myslím že bude o auto dobře postaráno, chtěl jen Hondu, tak se tady na fóru určitě ukáže...

majggi: Velmi šťastný já jsem na tom právě ale tak že mi v ruce zbyla "jen" klubová kartička Úsměv

SaKaL

Zasláno: 18.2.2014 , 18:02    

to ge.or.ge: No ja spis myslel nastupce Civica... Úsměv

ge.or.ge

Zasláno: 18.2.2014 , 18:12    

Úsměv aha , njn, já mám dneska pondělí (včera jsem měl volno), tak mě to chvíli trvá než se "rozkoukám" Velmi šťastný

zatím není v plánu nic konkrétního, potřebuju něco pro mladou na ježdění do města, sem tam někam dál a u čeho se nebudu až tak bát nechat to stát před barákem... Přemýšlím nad Jazzíkem, popř. C7g 5d, ještě to musím pořádně promyslet a kouknout vůbec jak si stojí ve výbavě, bezpečnosti atd, nemám v tom až takový přehled jako u C6g. No a co se mě týká tak by se mi v budoucnu líbíl asi Type-r (7g) , nebo Acco ale to bude ještě chvíli trvat, než se to prasátko naplní a vůbec se rozhodnu co budu chtít zase na "hraní" Se stydím

SaKaL

Zasláno: 19.2.2014 , 0:04    

C7G 5D? No asi je to dobré auto, ale pro mě skoro nejhnusnější Honda co znám Velmi šťastný , což by mohla být v jistém směru i trochu výhoda Úsměv

ge.or.ge

Zasláno: 19.2.2014 , 9:33    

jo to mě se také zrovna dvakrát nelíbí, vzhledově se mi líbí více ten jazz, mladý taky, ale říkám bude to takovej "otloukánek" , bude to stát před barákem... tak musím ještě popřemýšlet. Samozřejmě jsme se bavili i o Toureru a C8G hatch, ale to mám pro začátek strach než se pořádně mladá vyjezdí... Těžká volba Úsměv

tomyks

Zasláno: 20.2.2014 , 18:17    

Osobne si myslim ze C7G 5D neni spatna volba. Motor 1,6 ma super spotrebu a VTEC, pro mne prijemna poloha radici paky a cenove je to prijatelne auto. Zalezi co cekas od vybavy.

Album
Hledat:     obsahující:      
  nastal den loučení...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 17.2.2014 , 16:41
Zobrazení: 663

Board Security