| nastal den loučení... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 17.2.2014 , 16:41
Zobrazení: 663
|
|
 |
Popis: s těžkým srdcem, skoro na den přesně po pěti letech má hondička nového majitele... Tak ať se daří |
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 16:44 |
|
nevim jestli gratulovat nebo kondolovat |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 16:53 |
|
Bojim se toho, az to prijde... 
Preci jenom, je to proste kus JÁ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 17:02 |
|
kluci za sebe můžu říct že je to hrozný, za těch pár let co jsem to měl se s tím přeci jen člověk zžije a nechá na tom kus svýho já, přesně jak píšeš, ráno když jsem vylejzal z postele a jel do garáže tak jsem si připadal že jdu na porážku no prostě masakr...
zase na druhou stránku když vidím jak dlouho tu někteří prodávají svoje auta za skoro nesmyslné ceny a nejdou na odbyt tak můžu být i rád že nejsem jeden z nich... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 17:06 |
|
tenhle pocit znám a i proto si držím coupe stále doma, ale teď je otázka co je lepší ... mít to auto doma naprosto nevyužité (což není dobré ani pro to auto) a nebo ho "nadělit" někomu jinému komu bude dělat radost i službu jako kdysi tobě?
nic netrvá věčně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 17:08 |
|
jo,to prodávání je někdy fakt až trapný to můžu potvrdit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 18:34 |
|
V mém případe mě trochu uklidnilo, že šla snad do dobrých hondařských rukou. Ale i tak  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 19:07 |
|
Hmmm mě povídej mě to čeká ve čtvrtek. Kdy si přijede nový majitel pro Type R Celý víkend jsem byl v garáži a loučil se s ní. Dal jsem i rozlučkovou jízdu:( .Takže vím jak se cítíš. Je to holt člen rodiny no  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 19:42 |
|
To já nikdy svou fn2 neprodám ta zemře se mnou v tom už mám jasno  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 19:48 |
|
povíme si až bude dostupný 9g type-r, kolik z Vás FNkářů půjde do bazaru  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 19:53 |
|
Já to nebudu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 19:55 |
|
změna je život musí se jít dál  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 21:54 |
|
Osobne gratuluju k prodeji, protoze jak pise Petr, ja si pripadam opravdu uz pri prodeji trapne.. za tu cenu se prijel podivat jeden clovek Ale nemuzu to porovnavat s tim tvym, bude ti chybet  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 23:34 |
|
doufám, že svého miláčka nikdy neprodám  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 23:42 |
|
Já budu jako maxxi, já se svýma Hondičkama zemřu, už ani jednu z nich neprodám  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2014 , 23:54 |
|
Ápropos ge.or.ge, jaký je vlastně nástupce? Možná se někdo ptal, možná to tu někde je, možná jsem to zapomněl, ale já nějak nevím... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.2.2014 , 14:04 |
|
S autami je to ako so zenami. Ked uz mas novu v ruke tak s tou ex sa lahsie luci  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.2.2014 , 15:23 |
|
mumilek: jo, občas je to až trapný, resp. smutný jaký je zájem o auta, nejvíc mě na tom ale štve že je dost takových zájemců, kteří zavolají, slíbí a pak dělají mrtvé brouky, ani nenapíšou jdi k šípku... někdo tu napsal takovej hezkej výraz (myslím že to pužil Daver) že jsou to tahači za fusekle
SaKaL: vzal si to mladý klučina z Plzně, vypadal rozumně, tak si myslím že bude o auto dobře postaráno, chtěl jen Hondu, tak se tady na fóru určitě ukáže...
majggi: já jsem na tom právě ale tak že mi v ruce zbyla "jen" klubová kartička  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.2.2014 , 18:02 |
|
to ge.or.ge: No ja spis myslel nastupce Civica...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.2.2014 , 18:12 |
|
aha , njn, já mám dneska pondělí (včera jsem měl volno), tak mě to chvíli trvá než se "rozkoukám"
zatím není v plánu nic konkrétního, potřebuju něco pro mladou na ježdění do města, sem tam někam dál a u čeho se nebudu až tak bát nechat to stát před barákem... Přemýšlím nad Jazzíkem, popř. C7g 5d, ještě to musím pořádně promyslet a kouknout vůbec jak si stojí ve výbavě, bezpečnosti atd, nemám v tom až takový přehled jako u C6g. No a co se mě týká tak by se mi v budoucnu líbíl asi Type-r (7g) , nebo Acco ale to bude ještě chvíli trvat, než se to prasátko naplní a vůbec se rozhodnu co budu chtít zase na "hraní"  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.2.2014 , 0:04 |
|
C7G 5D? No asi je to dobré auto, ale pro mě skoro nejhnusnější Honda co znám , což by mohla být v jistém směru i trochu výhoda  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.2.2014 , 9:33 |
|
jo to mě se také zrovna dvakrát nelíbí, vzhledově se mi líbí více ten jazz, mladý taky, ale říkám bude to takovej "otloukánek" , bude to stát před barákem... tak musím ještě popřemýšlet. Samozřejmě jsme se bavili i o Toureru a C8G hatch, ale to mám pro začátek strach než se pořádně mladá vyjezdí... Těžká volba  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.2.2014 , 18:17 |
|
Osobne si myslim ze C7G 5D neni spatna volba. Motor 1,6 ma super spotrebu a VTEC, pro mne prijemna poloha radici paky a cenove je to prijatelne auto. Zalezi co cekas od vybavy. |
|
|
 |
| nastal den loučení... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 17.2.2014 , 16:41
Zobrazení: 663