| Acco swap (F20Z1) ... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Pjétro
Zaslal: 27.5.2014 , 17:51
Zobrazení: 792
|
|
 |
Popis: ...konečně pokrok s interiérem, teď ještě doladit, doskládat motor a snad stihnu HD :) |
 |
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 19:53 |
|
Swap na co?H22? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 20:07 |
|
koukam že mi tu roste konkurence. No co, alespoň bude na hondayi s kym pokecat o úpravách  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 20:18 |
|
A co to bude za swap??? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 20:24 |
|
Zbysek09: pouze zasvěcenní poznají civic4g swap je právě z Acca, palubka, elektrika, motor.
83427: konkurence asi bohužel ne, je to jen klasika F20 bez zásadnějších úprav až na manifold z H22...šetřim na dokončení preludy na úpravy už nejsou finance  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 20:33 |
|
Moc nechapu takovy bastl. Tolik prace a co od toho cekas? Vykon bude stejny jako kdyby jsi tam dal D16 bez jakychkoliv uprav,akorat budes mit polubovku z Accorda....Moc to nechapu,muzu poprosit o vysvetleni? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 21:29 |
|
jo takhle Už jsem se lek že je to další upravovaný A5g. tak to good luck. Jinak je škoda žes tam nedal rovnou h22 protože práce je s tim stejná a výkon je úplně někde jinde (samozřejmě chápu finanční stránku věci) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 21:58 |
|
H22 doma mám, ale je v hroznym stavu takže jde jen hlava na H23 do ludy. Jinak právě kvůli finanční stránce jsem se rozhodl pro tohle, sehnal jsem bouraný Acco s vyplněnou serviskou na ND za ticku a jelikož je civic Daily tak 180k nepotřebuju a hlavně klima byla velký lákadlo.
Práce stím právě stejná nebyla, na swap na H22 se dá sehnat všechno od poloos, přes držáky, el. redukce až po podrobný návody na netu, tohle jsem tam cpal podle vodováhy, metru, brusky a svářečky 
9turion: ...to je asi jako by ses ptal modeláře proč se X dní piplá s něčim co pak hodí na poličku |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 22:07 |
|
No páni, tohle kdybych věděl, tak jsem ti to šel aspoň obhlídnout Preludu bych na HD ale viděl raději  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 22:09 |
|
ta palubka v tom vypadá dokonale ještě s Preluďáckejma sedačkama. Jo chápu tuhle úpravu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 22:15 |
|
tyy vooole, vono to je čtverka civic, pekneej introš, super  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.5.2014 , 22:28 |
|
Mně se to moc líbí,nebojíš se toho Ale zase k tý krabičce prostě patří ten starej introš, to si nemůžu pomoct, ale za odvahu a provedení máš můj respect  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.5.2014 , 9:39 |
|
s F20 pojede C4g skvěle  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.5.2014 , 19:39 |
|
ta palubka tam jako normalne sedla jo ? ta honda je fakt lego  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.5.2014 , 20:02 |
|
no jak cvidim jak je orezana ze vsech stran tak tam asi tak uplne nepasovala  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.5.2014 , 16:52 |
|
palubka tam kupodivu fakt sedla pěkně, jediný co bylo potřeba tak ji trochu zabrousit podle čelního okna...ani by se nemusela po stranách seřezávat protože je potřeba stejně upravit tapec, ale nějak se mi to nelíbilo tak jsem se rozhodl udělat deklíky z lamina 
věci od topení se tam taky v pohodě vešly, stačilo jen udělt pár držáků...jedinej problém byl ofuk na čelní sklo, ten se musel ze spodu palubky udělat z lamina a k němu pak ke karoserii udělat přechod z plechu (takový to černý uprostřed pod oknem) to byl ta nejhorší část z montáže palubky.
potom jsem ještě asi o centimetr posouval tyč řízení doleva, ale to už fakt jen pro to že jsem chtěl mít osu na milimetry přesně mezi budíkama
potom co se interiéru týče už jen výměnna klasickýho řazení za lankový a lankový spojky za hydraulickou... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.5.2014 , 16:52 |
|
palubka tam kupodivu fakt sedla pěkně, jediný co bylo potřeba tak ji trochu zabrousit podle čelního okna...ani by se nemusela po stranách seřezávat protože je potřeba stejně upravit tapec, ale nějak se mi to nelíbilo tak jsem se rozhodl udělat deklíky z lamina 
věci od topení se tam taky v pohodě vešly, stačilo jen udělt pár držáků...jedinej problém byl ofuk na čelní sklo, ten se musel ze spodu palubky udělat z lamina a k němu pak ke karoserii udělat přechod z plechu (takový to černý uprostřed pod oknem) to byl ta nejhorší část z montáže palubky.
potom jsem ještě asi o centimetr posouval tyč řízení doleva, ale to už fakt jen pro to že jsem chtěl mít osu na milimetry přesně mezi budíkama
potom co se interiéru týče už jen výměnna klasickýho řazení za lankový a lankový spojky za hydraulickou a přemístění ručky... |
|
|
|
| Acco swap (F20Z1) ... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Pjétro
Zaslal: 27.5.2014 , 17:51
Zobrazení: 792