Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda na Lagu :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: cocks
Zaslal: 29.7.2014 , 0:35
Zobrazení: 435

Popis: Jel jsem na vikend na ME v autocrossu do Itosky a tak jsem se cestou zpet stavil na Lago Maggiore..triko a slunecnik Honda samozrejmosti ;-)

Strana 1 z 1

M@jk

Zasláno: 29.7.2014 , 0:59    

OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Slivka

Zasláno: 29.7.2014 , 8:28    

Chápem, ten Honda nápis a znak boli príliš veľké aby si ich trepal so sebou pořádnej výtlem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

cocks

Zasláno: 29.7.2014 , 10:47    

Slivka - ni mel jsem velke nutkani ho vzit ale preci jen uz to bylo trochu moc Velmi šťastný

Doktor

Zasláno: 29.7.2014 , 11:34    

OK Maggiore je bomba zvlast ta část smerem do CH/Locarna, super mestecka a hlavne tam jezdej libovy kary OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

nekmar

Zasláno: 29.7.2014 , 13:22    

Doktor: libový káry ano, ale už to zdaleka není to co bývalo před zavedením finanční policie před 2 a půl lety. Zastaví Itala, (mají propojený systémy), zjistí že si na auto nemohl z přiznaného platu vydělat a auto prostě propadne státu. Do té doby mě na kole na Gardě v passu předjížděla početná spanilka Ferrari, večer před hotelem neskutečná kochačka a teď fakt nic. Luxusní auta mizí hromadně z Itálie, či jsou zavřená v garáži. Mají strach vyjet i pro benzín...Minule prý zabavili i starýho Eskorta, boť si na něho prý majitel nemohl vydělat. Bavíme se samozřejmě, že v jižních zemích se “bez papíru“ obchoduje o trošku víc jak u nás pifko. Pěkný a krátký článek k tomuto tématu: :arrow: odkaz

cocks

Zasláno: 29.7.2014 , 17:48    

Jo je to tam vazne super...i Lugano je krasny a vubec cela ta cesta..tesil jsem se na San Bernardinou ale cesfou tam i zlet silenej dest a mlha Smutný
Jinak jsem slysel, ze je to tam docela husfy ve spouste veci takze tomuhle verim...me zas dostali italsky celnici museli jsme dat auto na stranu a zacli delat dusno..nakonec z ni h vypadlo ze chtej cesky a nemecky pivo tak ho dostali, hned nas vytlemeny pustili a zalezli do do boudy ho asi vykalit a mezitim projelo tak 10 kradenejch aut nalozenej koksem Velmi šťastný

nekmar

Zasláno: 29.7.2014 , 19:05    

cocks: OK Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí