Tak logicky ta levá strana co vypadá jak mokrá Jinak tyhle přípravky fungujou všechny, ale jde hlavně o výdrž. Já používám Poorboys natural look a v Preludě tím mám udělaný interiér už přes 2 měsíce a furt je jak nový a hlavně se na tom nedrží vůbec prach
DanTe - presne tak..predpokladam, ze tady pan Slimm to asi myslel jako srandu..na ty fotce je jasne videt ta spina z lidi..reps prach pot a spina z ruk za tech 18 let.. me to slo vzdycky prave jen lihem a to plastum nesvedci..pak jsem zkousel jeste neco a to nefungovalo..tohle a houbicka na nadobi a pohoda... a pak to asi vezmi silikonovym olejem a vytru flanelovym hadrem a melo by to byt ok...ted pred zimou pujde auto na rampu a celej spodek i napravy atd taky postrikam silikonakem, on dela takovej film a trochu to auto chrani..vystrikal jsem ho takhle uz nekolik spreju i pod tapec do dutin a myslim, ze pohoda..lepsi nez vselijaky vosky apod ktery se nedostanou vsude a casem stejne vyschnou a cely auto jen smrdi. Tohle staci jendnou do doka udelat a je pokoj.