| honda vcera |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mattheo
Zaslal: 25.8.2014 , 11:03
Zobrazení: 462
|
|
 |
Popis: Presne tri mesice v lakovne a jeste nemaj hotovo |
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 11:04 |
|
Vítej v mém světě Taky už mám civica 3 měsíce v lakovně a vypadá to dost podobně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 11:07 |
|
Puvodni domluva s lakyrou byla ze se to stihne do delSolDaye, max.do Hondaye a ono bude driv snezit  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 11:33 |
|
Naprosto to samý.. nejdřív do Hondaye, potom do Relaxu, pak že za týden, pak že zase za týden a bla bla bla...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 12:00 |
|
Tak to je opravdu uplne stejny, u me taky ze za tejden to bude, po tejdnu zase za tejden, ted to melo bejt do konce tejdne ale vcera to porad nebylo, snad se ale jeste parkrat projedu nez zazimuju |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 14:06 |
|
Nechápu na co oba čekáte, už bych to dávno odvezl ninam máte přece možnost výběru... lakoven je hafo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 14:22 |
|
Lakoven hafo, ale ve spoustě to samý v bledě modrým.
A najít ty světlé vyjímky není úplně lehký a někdy si člověk nemůže moc vybírat kvůli dosažitelnosti v okolí.
Ale souhlasím, že 3 měsíce je moc a určitě bych takhle dlouho nečekal.
1 měsíc musí bohatě stačit a dobrej lakýra by v lakovně ani auto dýl mít nechtěl - překáželo by mu a nemohl by brát další zakázky. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 14:28 |
|
No u mě je bohužel problém jinde než v lenosti lakýry, ale čekání už je dlouhý, doufám že ten problém (BMW!) který moje auto brzdí už půjde do háje a dá se do mojeho. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 14:30 |
|
no za 3 mesice bych to mel vsechno odstrojeny a krome kastle bych si to vozil lakovat jinam a jim pripravil zbytek a na dolakovani a jete bych jim dovezl svoji barvu ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 15:35 |
|
Tywe,
nesmysl demence. Fakt je mi líto, že to tak trvá. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 16:05 |
|
U me prave ta dosazitelnost od bydliste neni moc dobra, ja sem to tam daval na doporuceni a ze majitel je znamej pribuznyho, ale nejspis to byla chyba.
A az vcera sem se tam dostal poprvy za tu dobu, predtim nebyl cas ani moznost se tam dostat a odvazet to ted uz nema cenu, za tejden jedu znovu na sever a pry uz by to melo bejt hotovy, tam sem zvedavej, uz sem to slysel parkrat.
Na jednu stranu me stve ze to trva az moc dlouho, ale na druhou sem rad ze to bude hotovy, dlouho sem to odkladal |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 16:11 |
|
Tak já taky pevně doufám, že minimálně kvalita odvedené práce se bude rovnat tomu trápení s čekáním, protože to je taky kluk na doporučení  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 16:33 |
|
Bych zavedl za takové spoždění ( 3 měsíce?= 1OOdní ) že by měl lakýra zaplatit pokutu nebo vrátit 1/2 zálohy nebo částky domluvené za lakování.. To maj tolik zakázek deně před tebou?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 19:13 |
|
Kucí,
já Vám to nezávadím.
Ale příště to chce řádnou písemnou smlouvu aji s pokutou. A žádné kecy, že není čas, to či ono. Sám lakýra musí mít představu o svém businessu a jenom tím, že vy mu to tam necháváte bez sankcí (protože doporučení, barter či jiné vzájemné kšefty), ví, že se nic nestane.
Ale ono to dopadne.
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 20:00 |
|
mattheo: mě stříkal Péťa S2K a taky jsem čekal asi 2 měsíce, ale udělal to pěkně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 20:51 |
|
Koukal sem ze nekdy delal bilou s2000 a verim ze provadi kvalitni praci, bratranek ho prave taky chvalil a sam sem to auto videl.
Nic proti nemu nemam, akorat uz sem netrpelivej a nedockavej aby sem si letos jeste zajezdil 
Jenom me stvalo jak porad posouval termin, naky duvody mi i rikal a kdyz sem tam vcera byl tak mi snad uz rekl priblizne uz ten spravnej konecnej termin  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.8.2014 , 20:54 |
|
Vzdycky rekl i duvod proc se to zdrzelo, ale ja nelakuju, takze prd vim jestli to trva tak dlouho nebo ne.
Je to dlouhy, stve me to, ale i kdyz sem s nim vcera mluvil tak sem rikal ze hlavne budu rad ze je to hotovy a budu mit snad s lakem na dlouho klid |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.8.2014 , 8:45 |
|
To je klasika..je to vsechno banda podvodnimu..vsichni breci, jak nemaji praci a prachy a realita je pak takova. Proste cesi. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.8.2014 , 9:53 |
|
Kazdopadne bych zacal tlacit na cenu. A nebo pokud uz nejakou praci udelali, tak bych tam prisel ze si to odvazim a ze jim nic nedam..idealne treba jeste se trema ctyrma dalsima lidma...tlak funguje dobre.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.8.2014 , 10:35 |
|
Ted uz je to tak nak jedno kdyz uz to snad je na chvili.
A hlavne jestli odvedena prace bude provedena dobre, tak budu jedine rad, sice sem si letos auta moc zatim neuzil, ale budu mit hotovy to co sem porad odkladal.
Aspon je to clovek se kterym se da normalne mluvit a nic proti nemu ani nikomu v ty lakovne nemam, jenom to ze to trva ale aspon me Dj RE5PECT uklidnil ze delaj opravdu kvalitni praci i kdyz je to na dlouho |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.8.2014 , 15:38 |
|
to není lakovna ale bordel.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.8.2014 , 21:44 |
|
v lakovně v Petrovicích RainbowCars, s.r.o. jsem auto dal nedávno a trvala jim oprava, novej lak necelý týden. Ještě mi bylo řečeno že zakázek mají málo ( i když v hale měli 10 aut a plnej dvůr připravených:) příště zkusit jiný team šikovných rukou:) |
|
|
 |
| honda vcera |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mattheo
Zaslal: 25.8.2014 , 11:03
Zobrazení: 462