| lidi nepremejslej |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mattheo
Zaslal: 23.9.2014 , 10:46
Zobrazení: 1106
|
|
 |
Popis: V sobotu sem si vyzvedl auto z lakovny, proto u prace parkuju na konci naseho parkoviste aby hned tak nikdo nezaparkoval vedle.
Koukam z okna a nakej ocas se sluzebni ochcavkou prijede a musi se nacpat na nejmensi volny misto a jeste otevre dvere a ja vidim jak se zarazej o moje dvere, nez sem vybehl, tak pak kravatak uz mizel za rohem, tak sem ho aspon trochu zablokoval aby musel prijit k nam a ja mu mohl vysvetlit jak ma parkovat a vystupovat.
Nastesti na dverich nemam nic hlubokyho do laku, jenom nakyho sopla z jeho dveri co sel lehce dolu, jinak by sem ho asi jenom nezablokoval :D |
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 10:51 |
|
Umim si živě představit, že absolutně netušil co Ti vadí...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 10:54 |
|
už vidím jeho tok myšlenek v hlavě: taková stará plečka s rozleštěním lakem a vzteká se jak malej ratlík
ale je pravda, že ty nový laky tohle asi nějak přitahujou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 11:04 |
|
Jeste sem nemel moznost si s nim promluvit, zaparkoval a utekl, ale myslim ze na me bude koukat jak na tatara co po nem vubec chci |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 11:28 |
|
ja bych mu zablokoval pater, ale na furt, jaj jak ja bych rval, by ani necek blbecek a njeste bych mu zlomil vsechny ventilky, at si uzije,jaj  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 11:54 |
|
je úplně jedno jak je auto starý.. dneska sehnat dveře na targu bez jedinýho provozního dolíčku je um, pokud by mi je promáčknul, tak bych ho bez nahlášení na pojišťovnu odjet nenechal.. matně si pamatuju když kolega kdysi s targou trefil srnu, tak holé dveře od ACI měly stát přes 20k.. natož za kolik asi budou nový OEMka |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 12:27 |
|
Na to ani nemáš co říct, nejradši tomu člověku dát facku a vzít mu řidičák  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 12:51 |
|
to člověku, kterej si vozí řiť služebákem a auta považuje jen za plechový prostředky k přepravě (kor když nejsou jeho), nevysvětlíš.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 14:22 |
|
No jak já bych se do něj pustil!!!Přesně vím jak se cítíš.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 14:50 |
|
Typicky pražský tohleto "umění" zaparkování, u nás před barákem mi z toho taky vždycky nabíhaj žíly  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 16:13 |
|
pro klid svých nervů a ušetření se šedin, jsem tento boj už vzdal a rozhodl se už žádné další auto nelakovat...
každopádně chápu tvůj vztek, ale věř, že i když mu to v klidu vysvětlíš, nebo budeš řvát jak tygr, tak on to pustí okamžitě z hlavy, bude v klidu a jen ty budeš mít neustále špatný pocit ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 16:55 |
|
Holt dneska je auto pracovní nástroj, dělník, přístroj pro přepravu z bodu A do bodu B, spotřební zboží .. zejména u operativních leasingů a u služebáků, kde zkrátka není moc možností mít auto prostě rád, tak se auto bere jako spotřebák  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 19:57 |
|
Počkal bych si na pana "MANAGERA" a zkusil mu nastínit problém. Pokud by nepochopil obětoval bych Combo, najel vedle Ochcávky a otevřel dveře s takovou razancí až by das auo poskočilo.
Samo vylézt s úsměvem alá idiot a hláškou: Já nechtěl - asi vítr  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 21:00 |
|
Kdyz sem odjizdel z prace tak octavka stala jeste na miste, tak sem psal vedouci jestli se chlapek objevil, ale nak se mu povedlo vyjet i pres stojici auto za nim, zakze se nejspis bal jit dovnitr rict at mu nekdo uhne musel si pekne ukroutit ruce nez se vytocil aby vyjel  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2014 , 22:13 |
|
skodovky se otoci na petniku, myslim, ze spis nemel cas resit picoviny |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.9.2014 , 8:46 |
|
mno, jak vidim ty acka a eska na spz tak boze chran...kdyz vidim u nas na morave nekoho od tud zbloudileho tak se hazim do pozoru, pac...ne, to bych byl sprostej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.9.2014 , 8:51 |
|
ProBoarder: Taky si dávám pozor na auta s B, ale mate mně kamarádův SuperB - bydlí kousek ode mně, ale pracuje pro firmu se sídlem v Brně, takže má B na RZ.. Jinak řečeno - nemá smysl řídit se podle RZ,protože to může být Tvůj soused.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.9.2014 , 9:31 |
|
Ja mam na znacce taky A, ale sem ze severu a na sluzebaku mame U, protoze je to taky firma ze severu, ale auto jezdi po Praze  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.9.2014 , 21:18 |
|
Neříká se nadarmo "jezdit na pražáka"  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.9.2014 , 21:39 |
|
Měl jsem 4 ťukance - 2x uražený zrcátko, protože ten proti jel holt prostředkem, 2x mi nedali přednost stylem,že vjeli cca 10m před můj čumák (jeden koukal do mapy, jestli správně odbočuje, druhý byl z Vietnamu).  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.9.2014 , 8:40 |
|
Předminulou sobotu v OC Nový Smíchov jsem nezaparkoval "přes dvě" ale slušně přes jedno, přijdu k autu ve dveřích dolík, od auta vedle nebyl, tam dveře vycházely jinak.
Takže do toho někdo třísknul a ujel, kamery v garážích nefunkční.. naštěstí to vyřešil :arrow: odkaz ale měl jsem s tím starost, nasrání, a vyhozený peníze. Toho hajzla vidět tak nevím... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.9.2014 , 9:55 |
|
toz s Bckem zkusenosti snad zadne, rozhodne ne spatne...kdezto Acko, pardon vsem slusnym a normalnim ridicum, je totalni katastrofa v 99%...od jiste zkusenosti s Ackem dokonce vozim v aute zbran a sem odhodlan ji pouzit az jeden z tehdle expertu bude mit misto vztycenyho prstu odvahu zastavit:)...ano nerika se nadarmo jezdit na prazaka a nedej boze tam zit:)  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.9.2014 , 10:19 |
|
No asi takhle, vzhledem k tomu, že Praha je největší město republiky, tak logicky tady taky musí být největší množství těhle arogantních, neohleduplných pitomců, to je to samý jako tu všichni nadávají na Octávkáře, tak bodeť by se nenadávalo na ně, když octávek tu jezdí nejvíc ze všech aut  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.9.2014 , 18:59 |
|
nás je ve firmě cca 300 aut, všihni služební SPZ s Áčkem a přitom jsme ze všech koutů republiky...
kolegové z Brna to vyřešili svérázně, samolepkou "su z Morave" na zadní okno  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.9.2014 , 19:31 |
|
A Ostraváci mají zasádně nálepku OSTRAVA!!!  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.9.2014 , 21:22 |
|
Taky mám na služebákach samý Ačka a to dokonce 3x pač jezdim(mám k dispozici) 3auta a všechna jsou registrovaná v Praze a já jsem ze severu, to je opravdu jen v řidiči nic vic, taky když někam přijedu a parkuju mezi auta tak vylejzam jak magor a opatrně otvíram dveře abych neprásknul do auta vedle i když je to třeba Felicie zralá do šrotu, přecijen chovám se tak jak bych chtěl aby se chovali ostatní leč to bohužel někdy nejde. |
|
|
 |
| lidi nepremejslej |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mattheo
Zaslal: 23.9.2014 , 10:46
Zobrazení: 1106