|
|
|
Autor: Bully
Zaslal: 5.11.2014 , 22:43
Zobrazení: 1600
|
|
 |
Popis: Vzdycky nas zaveze kam ma a zase zpatky :)
To bile uz je taky doma. A kreni se na vas moje nejnejnejdrazsi polovicka. |
 |
|
|
| Zasláno: 5.11.2014 , 22:45 |
|
Tak to gratuluju. Polovička bude řádit s Lotíkem a ty budeš kombit s ropou.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.11.2014 , 23:05 |
|
A teď jsem zvědavej na příběh k původu SPZ  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.11.2014 , 23:16 |
|
gratuluju k vozítku  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.11.2014 , 23:39 |
|
Diky Ta znacka je proste jako EXIge, aby nekoho nenapadlo neco co nema A jezdi to jak bestie, 243 k. na cca 900-930 kg, navic s kompresorem, takze to taha skoro na kazdou rychlost. Ale na zacatku opatrne. Bylo celou dobu mokro, semislicky a vubec si s autem jeste netykame.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.11.2014 , 23:39 |
|
Něco končí (tedy už skončilo) a něco začíná, no...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 0:23 |
|
Tak jsi si konečně ten sen splnil, hodně pěkný Akorát na to auto je ta barva taková hrozně obyč  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 0:46 |
|
Naopak na nem ta barva vypada luxusne Na fotce to taky neni moc videt, ale neni to takova ta zakladovkova bila, ale "Old English White", je do kremova, okrova. Premyslel jsem nad nejakymi pruhy, ale jak jsem to poprve uvidel na vlastni oci, tak se to musi nechat tak, jak to je. Teda jeste tam prijde ochranna cira folie na cely predek vozu, na bocich je uz z vyroby. Kazdy Lotus ma na sobe kratery od sterku, je to ze sklolaminatu, tak at tomu zabranim. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 0:59 |
|
Vytecne. Konecne vidim AUTO v H-dnes. Motorizace? 2ZZGE NA? Splnilo ocekavani? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 1:01 |
|
Pecka!!! Obrovska gratulace  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 1:01 |
|
Ja jsem debil horlivej... S kompresorem... Masakr. Kolik ma najeto potvora?
GRATULACE. Muz cinu a ne kecu... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 1:18 |
|
25 tkm |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 2:07 |
|
a vam se to auto jako libi, jo? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 3:09 |
|
Tak to je pecka, fakt krasavec i barva parádní ! Těším se na nějaké video. Snad mě někdy svezeš když bude příležitost  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 6:39 |
|
cream bitch. To auto, ne Tvoje paní
přeju hodně radosti, málo policajtů a nerozštípat.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 8:19 |
|
HonDan: Ne, to bílý nemá modrý kola a kufr.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 9:15 |
|
Když u toho vidim Pavlu stát tak si řikám jediné... Další auto, do kterého se nevejdu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 9:37 |
|
no taky si tak predstavuju kolik tam je mista? obavam se ze misto loketky bude vychazet stehno spolujezdce - kazdopadne na pojezdeni to musi byt super... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 11:48 |
|
a stehno spolujezdce, teda spíš spolujezdkyně, vadí? 
krásné auto, působí na mě kombinací trochu retro stylu a zároveň moderní doby .. ukaž se s tím někdy v CZ  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 12:54 |
|
Krasavec, těším se na video z okruhu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 13:16 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 14:35 |
|
jooo tohle rozhodně můžu, snad se jí taky za nějaký rok dočkám  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 15:08 |
|
gratulace  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 18:16 |
|
Super, ať vše funguje a dělá jen radost
ps: ta barva  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 19:04 |
|
pecka Bully!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 20:18 |
|
Diky Musim se na nej aspon podivat do garaze. Ted bude jeste par dni pauza kvuli vyrizeni vsech papiru, a pres zimu taky skoro nevyjedu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 20:34 |
|
... a na jaře už nezaseješ ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 20:51 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 20:59 |
|
... a nebo zaseje a bude muset měnit i Tourera...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 21:17 |
|
Bully: Evora má zadní sedačky (Tourer)
Jinak ohromná gratulace Copak že si sní vůbec nerozumíš, už se tě Exi snažila kousnout?
HonDan: To někteří lidi nepochopí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 21:37 |
|
Na Evoru 2+2 jsem se okrajova koukal taky ("Kdyby to bylo aspon malinko prakticke, aspon trochu!!" ), ale jak porizovaci cena, tak hlavne naklady na provoz- pojisteni, dane, servis apod. jsou uplne nekde jinde. A uz je to moc velky kus auta, mne se na Elise/Exige (u toho 2. jeste vic) libi prave ta syrovost, to je proste ta drevni autoerotika
Jinak je na kraveni jeste cas, musim si to nejdriv trochu nasahat. Vcera velkou cast cesty prselo, nebo bylo dost mokro. Je tam seriove obuti- Yokohama Advan A048 LTS :arrow: odkaz a to si s vodou vazne moc nerozumi. Proc to pokouset na nemecke dalnici na prvni ceste s autem od prodejce domu. A zvlastni vec, i kdyz to ma nadrz jenom 43 l., dojedu s tim o kus dal nez s CTR. Vcera to bylo 700 km +- 120-150 km/h s obcasnymi skoky 200+ a i tak prumer 7,8 l.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 22:49 |
|
Není to nějaký malý? Tak ty se do toho vejdeš...extra výšku nemáš  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 22:52 |
|
BTW...ať slouží |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.11.2014 , 23:26 |
|
Přidávám se také s gratulací 
Tohle auto i můj sen je Právě že Lotus Elise/Exige je skvělé v tom, že díky své pidi váze má celkem normální běžně-provozní náklady.... spotřeba jak u nákupní tašky a u starších Elisků se motory valí za pár tisíc na každém druhém vrakovišti Tenhle Exige už je sice jinčí liga jak první Elísci, ale pořád to je auto, co majitele nesežere. Hele... potěšilo by i garážové video s kompresorovým foukancem  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.11.2014 , 0:50 |
|
Presne tak. Porizovaci cena je sice silena, ale vsechny provozni i servisni naklady muzou byt vicemene jak na uplne normalni auto. Navic si tu cenu drzi porad, treba zachovale kousky 1. generace uz dneska zacinaji stat vic, nez kdyz byly nove. Tovarni udaj 0-100 za 4,2 sec. taky potesi, takova mala bestie. Dalsi bonus je i to, ze nemuze zrezavet A strecha jde sundat taky, da se pouzivat i softtop. Ten si asi i poridim. Minus je urcite razeni, ale s tim se budu muset naucit zit. Je vazne bidne, a to nejenom pro cloveka rozmazleneho prevodovkami a jejich ovladanim z Hondy.
Mrnous to je, ale prohaneji se v nem i lidi se skoro 2 metry. I kdyz se obecne moc nedoporucuje lidem co maji vic nez nejak 1,80-1,85. Prijde mne, ze mne ho nekdo navrhl na miru  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.11.2014 , 7:30 |
|
Presne tak jak pises...
Ano, je to slusny zaklad, ale ja byl strasne zklaman dvemi aspekty...
- tim motorem... Proste ani Toyota s kompressorem neni silna jako ostra K20 v atmo, no a pokud dam na K20 kompresor, jsem uplne nekde jinde... Pocitove to jeste neni tak hrozne, jako kdyz to opravdu pomeris...
- no a pak tim razenim, v takovemto aute takoveto razeni? Horsi snad dela jen Renault
Oba tyto duvody v pomeru s porizovaci cenou me vedli k tomu, ze jsem postavil auto vlastne podle sebe... Az me omrzi jezdeni po okruzich, tak vezmu kompletni techniku a nahazim to do standardniho Attacka na silnici, dam na znacky a jsem na tom stejne...
Skoda ze se Lotus nedava jako Ariel motor K20 kompressorem, to bych mel ja jasno...
BTW muj Attack ted dela stovku lehce nad 3s, to je narez s pretizenim 1G...
Urcite ale krok spravnym smerem, pokud se chce nekdo naucit opravdu jezdit... RWD je "bohuzel" ta spravna pohanena naprava...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.11.2014 , 9:50 |
|
Na druhou stranu, ostrá K20 v atmo s takovými parametry nebude mít takovou životnost. Přece jen tohle bude naladěné tak, aby to vydrželo nějakou rozumnou dobu a aby to bylo provozovatelný i na normální ježdění. Nemám-li pravdu?
Co konkrétně je za problém s tím řazením? Je to problém převodovky, nebo vedení?
Jinak co tak pozoruju, tak za chvilku bude problém sehnat Eliska první generace tak, jak vyjel z výrobní linky a druhá generace už tomu taky podléhá.... v Anglii je přestavba na K20 celkem dobrej byznys a původní Elísci s Roveřím K-Series začínají být vzácnost. Ale chápu to... rozdíl v ceně upgradu jednoho, nebo druhého motoru je propastně velký. Takže u původního zůstávají jen fanšmejkři  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.11.2014 , 11:06 |
|
Gratulace k parádnímu autu doufám že s ním přijedeš do ČR. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.11.2014 , 17:09 |
|
Řazení je přes bowdeny a ne táhla, což ještě problém není, v některých autech to funguje, takže to má takovou "gumovou odezvu" není v tom ten ráz, přesnost, co by člověk čekal  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.11.2014 , 19:40 |
|
Chtel bych s nim do CR, snad na jare. Kdyz jsem ted ve stredu zvladl 700 km, tak proc ne jeste o par set vic. Vlastne jeste zpatky po par dnech Kupodivu je to uplne v pohode, sedacky jsou tvrde, ale padnou mne svym tvarem podstatne lip, nez ty v CTR- coz trosku nechapu.. Jenom se musi dat po chvili spunty do usi a to zatim jeste i se seriovym vyfukem. Zvukova izolace je skoro nulova a motor s kompresorem je hned za zady. |
|
|
 |
|
|
|
Autor: Bully
Zaslal: 5.11.2014 , 22:43
Zobrazení: 1600
|
|
|