Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Rozleštěno před sezonou ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 13.4.2015 , 11:26
Zobrazení: 703

Popis: ... děkuji Tondovi alias Punke888 :-)

Strana 1 z 1

Radim678

Zasláno: 13.4.2015 , 11:37    

OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

nekmar

Zasláno: 13.4.2015 , 12:45    

pěkná práce OK

sablos

Zasláno: 13.4.2015 , 12:49    

Pěkně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

DanTe

Zasláno: 13.4.2015 , 12:57    

Jako upřímně, za mě jako detailistu je ta práce nic moc. Mikroškrábance, který by po leštění měli zmizet, tam jsou furt a ten výfuk z CTR mi tam nesedí, nevím jestli je to jen úhlem fotek, ale takhle mi připadá, že čumí strašně ven.

gizmi

Zasláno: 13.4.2015 , 13:11    

DanTe: stale je co zlepsovat OK

Jinak za me k C5g se nejvice hodi vyfuk ala Supra, ale spatne se utlumuje tak, aby nerval jako blazen. Tenhle styl co tam M@jk ma jsem mel na tarze a tam docela i sedel. Kazdopadne tusim proc ma zrovna tento a z tech duvodu ho schvaluji. Auto je hodne pekne a vymazlene Mrk Kridlo do laku a at jen a jen jezdi OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Petura

Zasláno: 13.4.2015 , 15:17    

škoda, že není dodělaný ten lak po celém autě, s tím by to prokouklo ještě víc Mrk

M@jk

Zasláno: 13.4.2015 , 18:58    

Díky za poznámky.
1) výfuk tam je kvůli výkonu, přeci jen, auto s kompresním poměrem 11.5:1 už chci mít tiché, funkci a hluku, ven nekouká, je to OEM HONDA a máš pravdu, že to je jen optický klam.
2)rozleštění jsem pojal jen jako lehkou úpravu a péči o lak z důvodu úspory času před výletem do Německa - prostě Tonda to měl za půl hodiny hotové, použil jen Finishovací pastu - to byl můj požadavek. Nic víc. Nevidím důvod, proč to dělat detailně, když se to v květnu bude dělat / lakovat zbytek.
3) Gizimi, tušíš? Schválně - proč? Jinak křídlo do laku nepůjde, je to kevlar karbon, tudíž fakt ne. Úsměv

Zbytek v tématu: :arrow: odkaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

gizmi

Zasláno: 13.4.2015 , 20:56    

M@jk: trefil jsem se - presne jak jsi napsal...nehlucnost, funkcnost a decentnost.. Mrk

DanTe

Zasláno: 14.4.2015 , 7:12    

Tak potom to je v pohodě, proto jsem psal, že je možný že to je úhlem fotky, z toho úhlu to totiž vypadá, že to čumí asi tak 20cm ven Velmi šťastný
Jinak pokud se použila jen finišovací pasta, tak v pořádku, to nemohlo zmizet nic Úsměv

Prelude 90

Zasláno: 14.4.2015 , 7:23    

M@jk to má promyšlený ... na toho s tím šnečkem jsem zvědavej jak to má vydetailovaný někde mu to na srazu vokouknem viď M@jk? Na detailistu mel profil takovejma fotkama jenom sršit Velmi šťastný místo toho tam čtu kola komax Velmi šťastný tak já ti něco povím šnečku : detail dělá ruční práce a ne že zapečeš kola do komaxu jak naše bábi bábovku a co ješte hůř ponoříš do černé a utočíš venek na soustruhu jak teď poslední dobou letí u nedesignerů Tak to valím bulvy

M@jk

Zasláno: 14.4.2015 , 8:24    

Kucí,
DanTe je v pohodě, on je hodně velký "úchyl" v detailingu, a to opravdu. Používá profi věci, co vydrží a stačí málo. K němu respekt, proti němu jsem já žabař.

Dane,

fakt nekouká 20cm ven, ono to fakt klame, je to tím, že výfuk je velký, byť pasuje na míru jako dětská zadnička na mísu. Pokud bychom byli policisti, vytknout mi můžeš přesah pravé koncovky lehce přes nárazník ... Mrk OK

DanTe

Zasláno: 14.4.2015 , 9:04    

Prelude 90: Nepotřebuju mít profil plný fotek, když tu mám celý showroom, tam se můžeš na moje auto podívat. A detailing mojeho auta je v poslední době to poslední co mě zajímá díky lidem co ti auto zdevastujou na parkovišti a ujedou, opět se můžeš podívat v showroomu o čem mluvím. Jinak co se týče komaxitu, tak to v té době kdy se to dělalo bylo to nejlevnější a pro mě nejakceptovatelnější řešení vůči mojí finanční situaci, rozhodně lepší, než jezdit na oprýskáných, okousaných discích jako jsem je původně koupil. Letos už budou kola v tří vrstvým metalickým laku namíchaným přesně podle mého přání (in progress).

Bohužel celý to auto byla past co jen čekala až sklapne a to se začalo dít v posledním roce a vzhled je to poslední co teď potřebuju řešit. Pokud pojedu na Honday, tak si budeš moct prohlédnout moje druhé auto, zajisté ho díky laku nepřehlédneš Hihi

P.S. M@jk mě zná už léta a ví, že jsem to myslel dob

Prelude 90

Zasláno: 15.4.2015 , 7:04    

...to me ani nenapadlo že bys to myslel špatne jen nekdy hned raguju ovšem že diplomaticky to že budeš vyčnívats davu s lakem je dobře už se teším též nejsem zastáncem konformity ...to sršení bylo myšleno ironicky ikdyž přece alespoň 1 snapshot si tam mohl dát jo jasne joo ! tak zatim - čamba ! OK

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 13.4.2015 , 11:26
Zobrazení: 703

Board Security