| Když parkuje xxxxxx |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: SaKaL
Zaslal: 13.5.2015 , 23:32
Zobrazení: 891
|
|
 |
Popis: ... za xxxxxx si doplňte vhodná slova, resp. vhodná sprostá slova, která vás napadnou. |
 |
|
|
| Zasláno: 13.5.2015 , 23:37 |
|
Přijedu si takhle k tomu našemu OBI, všude spousta volných míst, tak si pěkně couvnu k bílé Fabii s tím, že tohle místo je tak na motorku a že tedy nehrozí, že se tam někdo bude vůbec cpát.
Po příchodu zpět se nestačim divit - buď je to idiot, mamlas nebo fakýr. Každopádně mi nezbylo nic jiného, než se nasoukat dveřmi pro spolujezdce...
Já jsem v klidu, ale být tam moje pani, tak mu rozkope dveře  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 0:20 |
|
ja teda nevim, ale jako vagina stojis ty, ne on. a to ze jsi zaparkoval blbe a vytvoril podle tebe stani na motorku, tak tento nazor pan halt asi nesdilel  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 0:24 |
|
On tak parkuje aby mohl v pohode nastoupit do te fabie majitel v levo, ale ja osobne bCh to klasicky zsparkoval pres 2 mista a byl v klidu |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 0:37 |
|
ja tedy parkuju doprostred parkovaciho mista, pokud tedy nestoji nejaky blb pres dve, to musim parkovat hnedle vedle  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 5:03 |
|
SaKaL: hehe, stalo se mi neco podobneho - prazdne parkoviste u Obi v Brne, dam to na stejne misto. Mezi me a voziky si stoupl vymastenec s prassatem (!), misto pro me na nastoupeni nula. Ani on nemel mista moc, ale mel ho vic, protoze jako spravny vymatlanec to postavil sikmo, takze ja bych jakz-takz nastoupil dozadu. Protoze tam zrovna stal, zeptal jsem se ho, jestli to mysli vazne a co mu branilo zaparkovat vedle nebo v jine rade (obsazenost tak 30%, z druhe strany meho auta 10 volnych mist). Vyletela na me jeho zena, takova tak totalni krava co by ji jeden liskl uz od pohledu a ze prej za to nemuzou, protoze jsem jako idiot zaparkoval ja a nenechal tam dost mista. Stal jsem presne vprostred parkovaciho mista, stal jsem rovne a s otevrenou pusou koukal, jaka zver s nami takze zije. Manzel stal bokem, nerikal nic a bylo na nem videt, ze se za tu slepici co si vzal stydi.
Pouceni jako vzdy, byla moje chyba, ze jsem spolehal na inteligenci a slusnost tech okolo. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 6:04 |
|
Kdepak, u nákupáků co nejdál od vchodu někde v rohu a nebo přes dvě, pokud to kapacita parkoviště umožňuje. Když jsem se vloni snažil zaparkovat slušně přes jedno místo, odjížděl jsem z Anděla s důlkem ve dveřích a měl 1000,- vyděláno na PDR. Lidi jsou dobytek a parkovací místa navíc neodpovídají rozměrům dnešních vozů. Osobně je pro mě cizí majetek svatý a je mi na zvracení když vidím, že někdo tak vychován není. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 7:35 |
|
@ HonDan: Nazyvati mne vaginou? Jeste, ze proti vaginam jako takovym nic nemam, jinak bych se asi urazil...
TRUcKER to pochopil spravne, normalne parkuju zasadne uprostred a narovno atd., nicmene tady kvuli te Fabii, ktera uz sama o sobe stoji dost na kraji, jsem si to dovolil postavit trochu na stranu tak, aby mohli dobre nastoupit a hlavne proto, aby mi nedrbali do dveri...
Ale co, stejne to nevyresime Lidi proste nepredelas... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 7:37 |
|
SaKaL sice neparkuje úplně přesně,ale všiml sis Dane, že ta bouda na vozíky zasahuje do toho místa,kam se nacpal řidič Pokojstoje? Pokud by měl zaparkovat na prostředek svého místa,což by měl, tak by musel stát v boční stěně přístřešku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 7:53 |
|
Neni lepsi se projit a zaparkovat uplne mimo at ti nikdo nepodre dvere? Tak to delam ja protoze uz davno vim ze lidi jsou ... a parkujou jak ... aspon ti neodrou dvere  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 8:10 |
|
Kdo problem chce, ten si ho sam vyhleda Jako kolega - mam FR-V, ktere vzhledem k 3 sedackam vedle sebe je sirsi nez bezna auta a drzim se techto zasad a mam klid:
1. na nakup autem do mesta - ne mastodontem
2. kdyz nejde bod 1, tak parking daleko od vchodu, kde mam dost mista
3. kdyz nejde bod 1 a ani 2, tak vyhledavam misto, kde vedle me bude stat nekdo jako stal tobe (bila fabka) a nalepim se svym spolujezdcem na jeho spolujezdce = stojim tesne u cary a nechavam vedle sve strany vice mista..
Od te doby nemam na aute dulky, skrabance a s nikym se nehadam Naopak pokud nekdo prijede a vrazi to na dve mista ke vchodu, tak velmi rad s otloukankem parkuji u jejich dveri - jiz jen z principu.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 9:11 |
|
Naprosto zbytečná diskuze ... o ničem. Vždy by se dalo leččemu předejít. Stejně tak, jako řidič fábie mohl zaparkovat jinde, Ty jsi mohl předpokládlat, že na volném místě bude ještě někdo parkovat a přizpůsobit se. ... Třeba tím, že k tomu přístřešku by si zaparkoval sám místem spolujezdce. U toho je náběh na další diskuzi, že by to opět Tobě někdo postavil dveřmi spolujezdce a znemožnil Ti nástup do vozu Prostě jak u blbečků na dvoře. A čísi žena rozkopávající čísi dveře též není řešení ... Skyline: naprostý souhlas, takovéto vagíny zaslouží nakopat do rozkroku, do řiti a narvat jim hlavu do mísy plných lejn. Něco podobného se mi též stalo, žena vždy sahá po takovém chování přesně v momentě, kdy ji dojdou argumenty, tak útočí, já se jen krásně pousmál, s ledovým klidem (brutálně ovládající se) jsem ji poděkoval, popřál krásný den a poslal ji do řitě - v neskutečný smích jsem pak "propukl". |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 10:25 |
|
Ty by ses M@jku cpal na místo, které z části zabírá přístřešek na vozíky, což je docela dobře vidět na červené čáře původně vyznačující parkovací místo u koleček vozíků)? Teda i za předpokladu, že bys neměl 3D s dveřmi dlouhými jak tejden před výplatou...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 10:58 |
|
Hellbi, já tam parkuji normálně s 3dvířkem. Většinou se vlezu ... ale u Petra to nepříchází samozřejmě v úvahu, když má CR-V.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:00 |
|
M@jk je v pohodě, ten vyveze ty vozíky a zaparkuje do přístřešku, co kdyby pršelo...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:11 |
|
Nevím no, já mám zkušenost takovou, že se snažím parkovat co nejdál od všech aut a kdykoli přijdu potom k autu, tak vedle mě stojí ta největší mr**a co se na parkovišti v tu chvíli dá najít, samozřejmě nalepená pomalu na dveře, takže už jsem na nějaký dávání auta stranou rezignoval  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:19 |
|
DanTe presne!! Proto parkuji pres 2 a nezajima me nic |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:19 |
|
Misto kde to zaparkovala ta fabie ja osobne nepovazuji za parkovaci misto, i kdyz se tak tvari. Neni jasne ohranicene carami.
Ja bych se tam teda nebal roztahnout vic, tzv. "na dve mista". A pokud bych zazil co Ty, asi bych puknul vzteky ze stoji cumakem dopredu, nemohl bych ho totiz lanem vytahnout ven. To by se panacek asi hodne divil. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:25 |
|
Sakale, nezlob se na mě, ale za toto si můžeš sám... Takto řidiči parkují naprosto běžně, jelikož se jim nechce stát dál od vstupu... Stačilo kdyby jsi zaparkoval na místě, kde je XXXXX volných míst, třeba na okraj a byl bys klidný a nemusel spoléhat na to, že tam nikdo nebude cpát auto, stejně jako v tomto případě... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:27 |
|
Trucker: Takto parkuje víc lidí a vždy se najde někdo, kdo jim vyjádří svůj názor na věc v podobě rýh klíčem.... 
Já osobně bych si nikdy nedovolil zaparkovat přes 2 místa.... Mám své auto rád... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:34 |
|
Ono by bohatě stačilo, kdyby se lidi chovali ohleduplně, jenže toho se v této komplexama prolezlé společnosti asi jen tak nedočkáme  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:41 |
|
Osobně parkuji většinou na kraji,kde vedle mě ze strany řidiče je už trávník,obrubník,chodník a nedá se tam už zaparkovat... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:47 |
|
Kmóďa: Přesně tak stávám i já... Jenomže ikdyž je vedle tebe 20 volných míst, tak se najde člověk, který se na tebe nalepí....
Na druhou stranu asi ne tak moc jako v případě Sakala.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 11:56 |
|
to znam, ale takhle se parkuje jen se sluzebakama, protože když bys nekoho blokoval svým autem tak hrozi omlaceni dveri atp ....
no kazdopadne, tohle se ocbas stane každému. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 12:04 |
|
Nooo, tak takovouhle diskusi jsem vazne necekal... Skoro jako kdybych napsal ze s Accordem 2.4 jezdim za 7,5
No ne, me uz by jen zajimalo jak ten borec vylezl ven...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 12:19 |
|
SaKaL: s Accordem 2.4 jezdím "jakoby" pod 5  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 12:33 |
|
Já s Accordem nejezdím, jelikož ho nemám  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 13:19 |
|
SaKaL: kufrem ?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 18:52 |
|
ja schvalne parkuju mezi auta, protoze uz pak vedle nemuze nikdo jiny zaparkovat(pokud teda nekdo z vedle parkujicich neodjede driv) protoze kdyz vidim, nektere lidi jak pak couvaji vedle meho auta, tak me omyva  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.5.2015 , 21:50 |
|
Mate si naprcat prcky a parkovat na mistech pro rodice s detmi kde bych se vlezl i s kamionem. Muj civic si tam chrochta blahem  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.5.2015 , 9:47 |
|
Faste, přesnááá ... ale Sakal děti má a hned 2 ... takhle mi jednou paní v SUV v TESCO garážích Praha 10, ukazuje, tak stáhnu okénko, že by ráda zaparkoval a já, já též, jedu pro manželku a děti a ukazuji dvě sedačky vzadu ... no nikdo to tak v nízkém autě nečeká ... Ona, jééé pardon, já si nevšimla  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.5.2015 , 11:03 |
|
A Ty si myslíš, Faste, že v Praze jsou volný? Obvykle ani v menších městech okolo... Navíc to není vyhrazený jako invalidi, takže si tam parkuje kdekdo - jednou jsem šoupnul Accorda před čumák cca 50letý bábě, která v autě neměla dětský sedačky a ani nepípla, zpátečku a jela jinam.  |
|
|
|
| Když parkuje xxxxxx |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: SaKaL
Zaslal: 13.5.2015 , 23:32
Zobrazení: 891