Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Ufo TypeS 5D...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 2bep
Zaslal: 14.5.2015 , 23:18
Zobrazení: 968

Popis: ...aneb velké díky pánům z TypeR.cz a na ně napojených řemeslníků :-)
Více fotek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204146519922987.1073741833.1225621569&type=1&l=221f21ea50
Ufo TypeS 5D...

Strana 1 z 1

Kvasnour

Zasláno: 15.5.2015 , 0:14    

Jako tohle můžu... OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Bully

Zasláno: 15.5.2015 , 0:25    

Snizit a dozadu podlozky, pak to bude dokonale Velmi šťastný Ale samozrejme parada, Martine OK Uz se tesim, az ti to okouknku nazivo!

Giger

Zasláno: 15.5.2015 , 7:15    

Krásná Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

2bep

Zasláno: 15.5.2015 , 7:30    

Já věděl, že lidi na H-C nezklamou Mrk Velmi šťastný

ad oodložky dozadu) Určitě ne, tím, že se použily původní nerozšířené 5D oblouky zadních lemů, tak to neni tak hrozný, aby mě to nutilo dělat úpravy, které na první pohled zjistí jakýkoliv policajt přo silniční kontrole (o STK nemluvě) KO

ad snižování) Jak většina majitelů Ufa ví, tak díra na kola je prostě obrovská KO Ikdyž je seriová světlá výška 140mm, tak každé Ufo vypadá trochu jak Crossover (a že já občas na nějakou tu polničku vyjedu). S TypeR podvozkem mám světlou výšku cca 130mm a případné další snižování by se konalo až po přechodu na XYZ SuperSport, ale i tak to bude jen někam mezi 110 - 120mm.
Low&SLOW neni zrovna můj styl. Ufo najezdí cca 20tkm, takže primárně musí normálně fungovat (a to i v zimě, například s řetězy) Úsměv

Giger

Zasláno: 15.5.2015 , 7:59    

Pokud máš takhle velký nájezd, tak bych určitě extrémně nesnižoval. Byl bys pak otrávený ze ztráty komfortu jízdy a nerad bys s autem jezdil. Chce to najít kompromis který každému vyhovuje. Chválím plasty v barvě vozu a vybraná kola, to je opravdová pecka! OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

nekmar

Zasláno: 15.5.2015 , 8:08    

2bep: Pěkně jsi si s tím pohrál Martine, zodpovědný přístup k věci... je to dobrý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

maxxi

Zasláno: 15.5.2015 , 8:17    

Moc pěkný OK OK

TRUcKER

Zasláno: 15.5.2015 , 9:24    

Tak je to spravne;!

master88

Zasláno: 15.5.2015 , 9:31    

:arrow: odkaz

Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Robik

Zasláno: 15.5.2015 , 9:38    

Moc hezký ufounek OK

Hellborn

Zasláno: 15.5.2015 , 11:28    

Master: To jsou ale ošklivý kola... Hihi HaHaaa

2bep: Pěkné! OK

varuj

Zasláno: 15.5.2015 , 12:43    

Martin je to parada! Len... postupne menis vsetko, investoval si do toho uz tolko penazi, to mi hlava nebere nebolo by lepsie predat a rovno kupit TypeR? svatoušek

2bep

Zasláno: 15.5.2015 , 13:13    

Díky Juro. Máš pravdu, že jsem do něj nasypal nemalé finance, ale holt takhle nějak bych si představoval standartní C8G 1,8 "SPORT" Úsměv A hlavně vím, že dál už to posouvat nebudu/nemá smysl.
Současný setup brzd mi plně vyhovuje, vzhled je finální a do motoru nijak zasahovat nechci/nebudu. Jediný další plánovaný upgrade bude výměna TypeR podvozku (až doslouží, aktuálně má cca 3 roky a 60tkm) za XYZ SupeSport.
S autem se hezky svezu a pořád mám praktičnost 5D kastle, kterou v budoucnu využiju. Nerad často měním auta a Ufo jsem kupoval min. na 10 let Úsměv

A TypeR u mě by byl mnohem větší pokladnička, protože by se prostě ladilo a upravovalo a házel bych do něj desetitissíce vidlema Se stydím

Hellborn

Zasláno: 15.5.2015 , 13:38    

Já bych ještě trochu podpořil zvuk výfuku... Se stydím Podle toho,co se najde u Aldy na zvedáku, to Accorda asi čeká... Se stydím

2bep

Zasláno: 15.5.2015 , 13:57    

Výfuk budu řešit, až ten oreginální zrezne Úsměv
"Hlavně ať to řve, když už to nejede" neni moje krevní skupina Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 15.5.2015 , 14:04    

Já psal podpořit... Mrk Na Swiftu mám tohle :arrow: odkaz a uvnitř rozdíl slyším hlavně při pohybu plynu, kdy si to víc pobrumlá než originál.

Petura

Zasláno: 15.5.2015 , 20:27    

plasty v barvě auta jsou super, kola jsou pěkná ale k tomuhle autu vůbec nesedí, resp. by to chtěl tak o 2-3 palce větší

2bep

Zasláno: 15.5.2015 , 22:36    

Ještě že si každej upravuje auto hlavně pro sebe Mrk Hihi meetallll

Oncek

Zasláno: 17.5.2015 , 8:26    

Super Martine hned to vypadá jinak OK

M@jk

Zasláno: 17.5.2015 , 23:11    

Hmmm a já si nechal "kecy na koledu", viděl jsem na živo. Musím řici, že vzhledem k tomu, že Martina znám osobně už několik let, co začal v klubu a auta znám v podstatě "od série", musím říci, že proměna je vskutku funkční ... a hlavně se líbí majiteli.

Mě osobně se to Martině líbí a to zejména z 1m pohledu je to pecka.

OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Ufo TypeS 5D...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 2bep
Zaslal: 14.5.2015 , 23:18
Zobrazení: 968

Board Security

(104575 útoků)