Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Pozvanka
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Bully
Zaslal: 22.6.2015 , 17:11
Zobrazení: 825

Popis: Co dneska nenajdu ve schrance- v sobotu mam v predpremiere moznost osobne ridit novy CTR, na mistnim okruhu Good-Year. Super! :)
Pozvanka

Strana 1 z 1

Prelude

Zasláno: 22.6.2015 , 17:39    

OK Gratuluji.Pak reference a video. Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

FastCivic

Zasláno: 22.6.2015 , 18:30    

Tak to je zivot
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Bully

Zasláno: 22.6.2015 , 21:52    

Snad me vubec nechaji chudaka predvadecku trosku potrapit a nebude to jenom takova propagace na jedno kolo. Sepisu pak par poznatku, i kdyz mne schazi srovnani s podobnou konkurenci, docela dlouho jsem s necim porovnatelnym (turbo HH) nejel.

JardaBar

Zasláno: 22.6.2015 , 22:09    

Rozhodně lepší než řídit tu formuli z druhé stránky Úsměv

Bully

Zasláno: 22.6.2015 , 23:35    

Jako ze bych se mohl z testu taky vratit pesky, co? Velmi šťastný

M@jk

Zasláno: 23.6.2015 , 6:42    

Vašku, dobře Ty ... tak při tom trochu pročísni moselské vinice Velmi šťastný HaHaaa Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

RIZ3K9

Zasláno: 23.6.2015 , 11:13    

Počkej až v Hondě zjistí, že jsi dezertoval od CTR k Lotusu HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Martin T.

Zasláno: 23.6.2015 , 13:02    

Třeba se ho právě snaží získat zpátky... Velmi šťastný

Bully

Zasláno: 23.6.2015 , 13:17    

Ze bych si CTR nekdy koupil jako rodinny vuz misto Tourera? HaHaaa

Daver

Zasláno: 23.6.2015 , 14:25    

Tak toho ucajdanýho lotuse vrátíš a bude to ... se nic neděje ... zkusils to, nevyšlo to ... se stane Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Trunda

Zasláno: 23.6.2015 , 16:06    

Já bych se nebál... moderní auta mají problém v tom, že očesávají ty správné fun faktory, které umocňují zážitek z řízení aut. Takže v porovnání aktuální CTR je v tomto přesným opakem proti Lotusu - moderní auta nejsou uvnitř hlučná (nemyslím jen od výfuku a motoru, ale komplexně, od kol, kamínků, vrzání..), neprofukuje jimi s narůstající rychlostí, nesmrdí v nich provozní kapaliny a výpary z nažhavených materiálů a člověk není opocený od dřiny u volantu a z tepla od motoru....

... dnes toto všechno eliminují a nahrazují drahými blbinami plný sofistikované elektroniky, komfortu... a k tomu všemu všechny tyhle udělátka řidiče okrádají o ten parádní pocit z toho, že auto dokázal zkrotit a sám svým umem dokázal zatáčku projet nejlepší možnou stopou.

Prostě nebojím se toho, že by Bully po okusení měl začít pochybovat o tom, jaké auto mu dá pocítit pravý nefalšovaný řidičský zážitek Mrk

Omlouvám se za skepsi,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Bully

Zasláno: 24.6.2015 , 10:46    

Trunda:
oni to mysleli z legrace, ale mas pravdu. Lotus jsem si koupil prave z techhle duvodu, HH proste spousta veci schazi a snad jeste vic prebyva Velmi šťastný To neni skepse, ale realita. Je uz jenom malo aut, co tohle dokazou nabidnout (a nejde pritom o veterany).

Trunda

Zasláno: 24.6.2015 , 22:35    

Pochopil jsem, ale nehrálo mi to k tomu rozvést svůj dlouhodobý žal nad tím, kam se automobilový průmysl dostal - k produkci rohlíků...
Jojo... pro mě, kdo si za ty nesmyslný prachy koupí tu hromadu laminátu s motorem z "vrakáče za babku", je pro mě ten správný motoristický "úchylák" a člověk, který ví co od auta chce Mrk Pro mě jsi hrdina Velmi šťastný
Sním o tom, že se jednou taky takovým "úchylem" s "kajakem" stanu Velmi šťastný
CTR si užij a jsem zvědav na upřímné zhodnocení Mrk

Zemi

Zasláno: 25.6.2015 , 7:57    

Trundo to jsi krasne napsal... Kdyz me nekdo po letech vidi v 5G starym Civicu tak bud krouti hlavou nebo otravuje o svezeni. Velmi šťastný O vikend jsme si s kamosem prohodili auta - ma 8G CTR... Ja do toho sedl a po prvnim prerazeni na me slo zvraceni a dalsi divny pocity... To se mi kdysi u seriovyho CRX nestalo... Auto podvozkove pekny vsechno, ale ten pocit tam nebyl...

Bully co jsem koukal na ruzny onboardy z novyho CTR tak se mi zda nejaky vydechly na 310PS... Zkus pak svezeni s Focusem RS MK2... To je hodne v pohode...

Trunda

Zasláno: 25.6.2015 , 9:13    

Úsměv Jo Zemi, je to bída... denně jsem v práci cílem posměchu, bo všichni si vozí zadky v Hnůjdajích a já vždycky dojedu buď "střepem" ve stádiu rozkladu a nebo milionovým autem za babku. Jenže já k práci na rozdíl od nich dojíždím s takovým úsměvem Mr. Green

Z těch videí nového CTR mám úplně stejný pocit. Na ten výkon mi přijde, že aj moje Kupéčko se rozjede svižněji. Beztak je ten výkon zabitý koly a převodovkou... ale kuny to auto budou mít moc rády.... těch káblíků, co tam bude Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Pozvanka
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Bully
Zaslal: 22.6.2015 , 17:11
Zobrazení: 825

Board Security

(104575 útoků)