| Pozvanka |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Bully
Zaslal: 22.6.2015 , 17:11
Zobrazení: 825
|
|
 |
Popis: Co dneska nenajdu ve schrance- v sobotu mam v predpremiere moznost osobne ridit novy CTR, na mistnim okruhu Good-Year. Super! :) |
 |
|
|
| Zasláno: 22.6.2015 , 17:39 |
|
Gratuluji.Pak reference a video.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.6.2015 , 18:30 |
|
Tak to je zivot |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.6.2015 , 21:52 |
|
Snad me vubec nechaji chudaka predvadecku trosku potrapit a nebude to jenom takova propagace na jedno kolo. Sepisu pak par poznatku, i kdyz mne schazi srovnani s podobnou konkurenci, docela dlouho jsem s necim porovnatelnym (turbo HH) nejel. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.6.2015 , 22:09 |
|
Rozhodně lepší než řídit tu formuli z druhé stránky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.6.2015 , 23:35 |
|
Jako ze bych se mohl z testu taky vratit pesky, co?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.6.2015 , 6:42 |
|
Vašku, dobře Ty ... tak při tom trochu pročísni moselské vinice  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.6.2015 , 11:13 |
|
Počkej až v Hondě zjistí, že jsi dezertoval od CTR k Lotusu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.6.2015 , 13:02 |
|
Třeba se ho právě snaží získat zpátky...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.6.2015 , 13:17 |
|
Ze bych si CTR nekdy koupil jako rodinny vuz misto Tourera?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.6.2015 , 14:25 |
|
Tak toho ucajdanýho lotuse vrátíš a bude to ... se nic neděje ... zkusils to, nevyšlo to ... se stane  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.6.2015 , 16:06 |
|
Já bych se nebál... moderní auta mají problém v tom, že očesávají ty správné fun faktory, které umocňují zážitek z řízení aut. Takže v porovnání aktuální CTR je v tomto přesným opakem proti Lotusu - moderní auta nejsou uvnitř hlučná (nemyslím jen od výfuku a motoru, ale komplexně, od kol, kamínků, vrzání..), neprofukuje jimi s narůstající rychlostí, nesmrdí v nich provozní kapaliny a výpary z nažhavených materiálů a člověk není opocený od dřiny u volantu a z tepla od motoru....
... dnes toto všechno eliminují a nahrazují drahými blbinami plný sofistikované elektroniky, komfortu... a k tomu všemu všechny tyhle udělátka řidiče okrádají o ten parádní pocit z toho, že auto dokázal zkrotit a sám svým umem dokázal zatáčku projet nejlepší možnou stopou.
Prostě nebojím se toho, že by Bully po okusení měl začít pochybovat o tom, jaké auto mu dá pocítit pravý nefalšovaný řidičský zážitek 
Omlouvám se za skepsi, |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.6.2015 , 10:46 |
|
Trunda:
oni to mysleli z legrace, ale mas pravdu. Lotus jsem si koupil prave z techhle duvodu, HH proste spousta veci schazi a snad jeste vic prebyva To neni skepse, ale realita. Je uz jenom malo aut, co tohle dokazou nabidnout (a nejde pritom o veterany). |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.6.2015 , 22:35 |
|
Pochopil jsem, ale nehrálo mi to k tomu rozvést svůj dlouhodobý žal nad tím, kam se automobilový průmysl dostal - k produkci rohlíků...
Jojo... pro mě, kdo si za ty nesmyslný prachy koupí tu hromadu laminátu s motorem z "vrakáče za babku", je pro mě ten správný motoristický "úchylák" a člověk, který ví co od auta chce Pro mě jsi hrdina 
Sním o tom, že se jednou taky takovým "úchylem" s "kajakem" stanu
CTR si užij a jsem zvědav na upřímné zhodnocení  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2015 , 7:57 |
|
Trundo to jsi krasne napsal... Kdyz me nekdo po letech vidi v 5G starym Civicu tak bud krouti hlavou nebo otravuje o svezeni. O vikend jsme si s kamosem prohodili auta - ma 8G CTR... Ja do toho sedl a po prvnim prerazeni na me slo zvraceni a dalsi divny pocity... To se mi kdysi u seriovyho CRX nestalo... Auto podvozkove pekny vsechno, ale ten pocit tam nebyl...
Bully co jsem koukal na ruzny onboardy z novyho CTR tak se mi zda nejaky vydechly na 310PS... Zkus pak svezeni s Focusem RS MK2... To je hodne v pohode... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2015 , 9:13 |
|
Jo Zemi, je to bída... denně jsem v práci cílem posměchu, bo všichni si vozí zadky v Hnůjdajích a já vždycky dojedu buď "střepem" ve stádiu rozkladu a nebo milionovým autem za babku. Jenže já k práci na rozdíl od nich dojíždím s takovým úsměvem
Z těch videí nového CTR mám úplně stejný pocit. Na ten výkon mi přijde, že aj moje Kupéčko se rozjede svižněji. Beztak je ten výkon zabitý koly a převodovkou... ale kuny to auto budou mít moc rády.... těch káblíků, co tam bude  |
|
|
|
| Pozvanka |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Bully
Zaslal: 22.6.2015 , 17:11
Zobrazení: 825