| Predpremiera |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Bully
Zaslal: 28.6.2015 , 17:40
Zobrazení: 648
|
|
 |
Popis: Okruh GoodYear v Colmar-Berg (L), vcera |
 |
|
|
| Zasláno: 28.6.2015 , 17:43 |
|
Takze jsme s kamaradem rano dojeli, po registraci dostali karticku s poradovym cislem na krk a cca 3 hodiny jsme si pockali, az se na nas dostane rada. Mezitim jidlo a piti na stancich zdarma, pak jsme nafasovali cervenou kuklu a pujcenou helmu TypeR a mohli jsme si behem 2 minut objet 1 kolo novym CTR. S instruktorem, co by nas nejradsi hned po rozjeti nechal zaradit 6-ku, neprekrocit 100 km/h, podat si ruku a "Dalsi, prosim". |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.6.2015 , 17:49 |
|
Jinak auta byla 2. Jede a brzdi a radi to dobre, uplne nejlip to umi maskovat skutecnou rychlost. V zatackach jde bokem pekne cely a nehrne se ven po cumaku. Vic moc nepovim, na vic dojmu proste ten cas nebyl Navic jsem tam dojel Lotusem, tak to bylo neco jak presednuti do rodinneho MPVcka.
Zvenku nevypada vubec tak spatne jak na fotkach, naopak vypada drsne I kdyz byl prototyp pochopitelne o tridu jinde. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.6.2015 , 22:01 |
|
Bully, díky za postřehy... no asi se báli, že to budeš chtít rozbalit jak s Lotuskem... bídníci Co ten výkon... nějaké dojmy? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.6.2015 , 23:19 |
|
No nepovedel jsem skoro nic, vazne nebyla moznost to auto za ty hloupe 2 minuty poznat, slo jenom o takovou promoakci Hondy. Ale i tak fajn, ze byla vubec tahle moznost.
Samozrejme ze jede jak z praku, jenom je tak nejak jedno, na jakou rychlost, protoze to v rozmezi danych otacek proste s turbem tahne porad, nez zasteka omezovac (ten je tentokrat poradne rychle ustekany ). Mozna vazne naseka dnesnim konkurentum, ale ty emoce jsou pryc. Celkove ale pusobi dospele, o dost vic dotazene nez "papirovy" C(TR)8G a to, jak je uplne potlacena nedotacivost v zatackach je super  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2015 , 8:00 |
|
No jestli má Bully pravdu (a není to jen "deformace" z Lotusu) a emoce jsou pryč, tak to je přesně to,čeho jsem se bál...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.6.2015 , 17:08 |
|
Oproti konkurenci se stejnou koncepci je urcite vic hard-core, ale je to proste v ramci dnesni doby a sve tridy. Vazte si svych CRX, Integer, CTR 7 a 8G. Na druhou stranu si ale vazne prijdu uz mimo, kazdy vsude tvrdi, jak je to nepouzitelne auto a jak je ultimatni a jenom na okruhy a vubec  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2015 , 18:20 |
|
Tak novináři ...
Celkem by mě zajímala recenze takového Danyho... zda-li by v tom autě a motoru viděl nějaký potenciál aspoň pro přestavbu na opravdu ultimativní auto. Obávám se ale negativní reakce v tom ohledu, že by ho akorát štvalo to, že se z toho bude muset vykuchat dvojnásob blbin, co u poslední generace... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.7.2015 , 10:14 |
|
Je to šrot. |
|
|
|
| Predpremiera |