Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Pár úprav ho sice ještě čeká...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Kapky
Zaslal: 19.8.2015 , 21:37
Zobrazení: 770

Popis: ...ale zatím jsem z toho nadšenej :-P

Strana 1 z 1

SaKaL

Zasláno: 19.8.2015 , 21:56    

Prostě pěkná kára... i když musim napsat, že se mi asi možná spíš líbí víc ta klasická maska než tahle TypeS. A o tom chromu kolem mlhovek si taky myslim svoje...
Ale jinak OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

g.h.o.s.t.r.i.d.e.r

Zasláno: 19.8.2015 , 22:03    

To já rok a půl taky. Krasavice OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Kapky

Zasláno: 19.8.2015 , 22:14    

SaKaL: Děkuju OK Jinak s tím chromem souhlas - taky mě to ještě sem tam bije do očí, ale už jsem si jakžtakž zvykl Velmi šťastný Ohledně masky já zase radši právě tu TypeS, akorát byl trošku problém, že TypeS maska na poface A8G nepasuje Smutný Tedy pasuje, ale pouze v kombinaci s příplatkovým nárazníkem za ne moc pěknou cenu, takže tahle konkrétní je dělaná komplet na zakázku, aby se vešla do původního nárazníku Úsměv

g.h.o.s.t.r.i.d.e.r: Díky - tak ať slouží! přátele

crxmann

Zasláno: 20.8.2015 , 8:00    

OK OK OK

krtekm

Zasláno: 20.8.2015 , 8:12    

Kapky, myslis modulo naraznik? :arrow: odkaz Tzn ze je jinej nez standardni predface TypeS, masku to ma jinaci, a ja to na tedy bez poface masky nenasadim? O jednom modulo bych vedel, a za pakatel. Problem je ale sehnat zadni Bueee Prahy jsou nejhhezci z predfacu...

nekmar

Zasláno: 20.8.2015 , 8:43    

Detailní a poctivá práce Martine, těším se na další fotky ! OK OK

Kapky

Zasláno: 20.8.2015 , 13:48    

crxmann: Děkuju OK

nekmar: Díky Marťas - ono to zatím vypadá, že se s tím moc nepohlo, ale jen ta maska se vyráběla asi měsíc, aby seděla, vzadu je pak křidýlko, červené znaky vpředu, vzadu + volant, hlavice řadicí páky Skunk2, dekorace repráčků, rozleštění komplet karoserie + nástřik podvozku a dutin, takže na tom je už docela dost práce Úsměv Teď už jen vybrat opět folii + disky a máme hotovo Úsměv

krtekm: Já řešil pouze tu přední masku a vzhledem k tomu, že by tohle auto mělo bejt dailyna, tak jsem to nechtěl moc přehánět. Nicméně, ano - měl jsem na mysli výše zmíněný Modulo nárazník. A co jsem tak zjistil, když jsem to řešil, tak Modulo maska by měla bez úprav sedět na předface A8G, tzn. lze ji dát do původního nárazníku. Na poface A8G je však moc velká, takže jedině koupit v kombinaci s Modulo nárazníkem. Jinak by však měla bejt kombinace Modulo nárazník + Modulo maska rozměrově stejná jak pro předface, tak i poface A8G.

krtekm

Zasláno: 20.8.2015 , 17:25    

Dobre vedet... Diky za info. Mam jiz nachystany standardni Skovy lip, ale modulo me zacina cim dal tim vic drazdit HaHaaa Mas to moc pekne! Folie urcite nebude na skodu, vzhledem k tomu jak Honda odflakla barvu, ktera se odira jen se na ni podivas Bueee

Kapky

Zasláno: 21.8.2015 , 12:31    

Není zač - rád poradím, pokud budu vědět přátele Jinak, Modulo dělá na Hondy hodně povedený příslušenství a obzvlášť, co se týče A8G, takže pokud máš možnost sehnat ty díly za nějakou přijatelnější částku, tak bych asi neváhal Mrk Ještě jednou díky - až bude Acco komplet hotové, tak zase nějakou fotku nahodím Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Kapky
Zaslal: 19.8.2015 , 21:37
Zobrazení: 770

Board Security