Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Před čtrnácti dny jsem jel poprvé s C4G z OL přes podhůří Jeseníků a můžu zcela zodpovědně říct, že ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mulder
Zaslal: 10.9.2015 , 22:05
Zobrazení: 527

Popis: MAZEC !!!!
Před čtrnácti dny jsem jel poprvé s C4G z OL přes podhůří Jeseníků a můžu zcela zodpovědně říct, že ...

Strana 1 z 1

Mulder

Zasláno: 10.9.2015 , 22:06    

Kdyby se někdo chtěl přidat ke mě na jedny z nejlepšíčh českých silniček, pojedu tam příští sobotu, tj 19.9. zase: :arrow: odkaz
Už jsem s pár lidmi domluven a ještě se pár lidí optám, ale každopádně kdo chce, může jet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Rom.

Zasláno: 10.9.2015 , 22:09    

jj, krásný 80ky Hihi OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

popokatepeteu

Zasláno: 10.9.2015 , 22:23    

Nadherne fotky nadherne auto nadherne cesty. Davam deset bodu z peti. Fakt krasa Muldere OK

Mulder

Zasláno: 10.9.2015 , 22:25    

Rom.: jj, ten předface prostě žeru, a jak ED6 jede "vocpoda" a ten podvozek nádherně driftovací ... mahuuummmmmm ... HaHaaa

Rom.

Zasláno: 11.9.2015 , 5:58    

ED7
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

georgo

Zasláno: 14.9.2015 , 18:34    

ET Velmi šťastný

Mulder

Zasláno: 17.9.2015 , 23:07    

Rom.: já vím, taky jsem si pak uvědomil chybu, ale tady se to už nedá opravit ... a to je na tom taky to nádherný - tenhle model je "totálně neznámej", aspoň teda pro "hloupé masy", jako jsem já Velmi šťastný jak jsem právě ukázal, ani nevím co je to za typ kastle, typ motoru ... ještě tak D16A9, ED9, atd, to jsou "masové legendy" (o vtecu radši ani nemluvě), tohle "pořádně nejede do kopce" (nebo co to kdysi kdosi psal na FB) atd atd ... a přitom je to tak úžasný auto, který právě ukazuje, že méně může být někdy více, menší výkon motoru umožňuje užívat si "méně dokonalý", ale o to více srdnatější a šťavňaťejší, zvuk motoru déle ... HaHaaa to samé podvozek atd.

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mulder
Zaslal: 10.9.2015 , 22:05
Zobrazení: 527

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0681s ][ Dotazy: 27 (0.0159s) ][ GZIP on - Debug on ]