| Honda k Honde sada :-) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 1 |
| |
|
|
Autor: ths
Zaslal: 21.11.2015 , 12:31
Zobrazení: 636
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 12:55 |
|
snad to neni tajpar na plechacich  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 17:58 |
|
A proc ne na plechacich. Tady jezdi lidi s vetsimi sportaky na plechu a nikoho to neurazi. Cerne a jak nove plechace jsou casto o dost hezci, nez male a levne stribrne alu disky. Proc si hrat v zime na to, ze mam na levne hlinikove disky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 18:44 |
|
proc male a levne ,ja mam zimni 17 a nebyly vubec drahe a osklive taky ne a gumy me staly o par ecek vice a aspon se mi auto nehoupe v zatackach jako naky zele... jako videt takove auto na plechacich tak nevim .. plechace jsou dneska proste ubohost, snaha setrit na nesmyslu .. hlavne to vypada desne na aute ktere ma delat radost ne jen majitely ,ale i tem co se nanej divaj a potesi je videt dneska na silnici auto ktery neni tuctovy ,jako nakou naftovou audinu nebo basata budiz i to moc nechapu kdyz aut stoji skoro mega a ma plechace ,ale to me tak nestve pac takove auta jsi kupujou lidi bez spetky vkusu, jako bych videl naky EVO nebo lotus elise na plechacich ...proste na takovem aute to neco vypovida ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 18:50 |
|
Tak máš větší a levné... To je velký rozdíl...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 19:11 |
|
levne jako,ze me staly malo,jinak blato jsi na auta nedavam a ve vzhledu urcite rozdil a poradnej ,tohle vypada na CTR fakt na tycku mit tam i jednoduchy oem kola za par supu ve stejnem rozmeru jako tyhle plechy tak to vypada urcite lip a vtom to proste je ..ja vim ty mas nadherny poklice imitace OEM kol to je rozdil
jako kdyz se na tohle nekdo diva pet mesicu do roku a rika jsi, "moc pekny" tak by mel jit k ocnimu nebo se nechat presetrit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 19:42 |
|
Já nemám imitace OEM kol, ale OEM poklice. Neříkám, že je to pěkný, ale brzdy s nima jsou čistší než s alu (moje zimní alu má teď Meguš). |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 19:50 |
|
stejne je musis se zbytkem auta po zimne odsolit a vycistit tak nebo tak ,cekat ,ze s plechacem na ne pak nemusis sahnout nebo ,ze rez tam vubec nebude oproti kolum je nesmysl .. rozdil v tom bude ,ale fakt minimalni protoze voda se dostava k brzdam stejne zevnitr jako zvensi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 20:44 |
|
Majitel si asi mlaská blahem ale je to prostě hnus tohle se na CTR nedává  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 20:52 |
|
Pánové bavíte mě... stačí 2x kliknout a zjistíte, že je to "jen" TypeS  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 20:56 |
|
Jaky je v tom rozdil jestli R nebo S, kdyz jde o image, prece. Ukaz, co mas za zimaky a ja ti reknu, jaky mas charakter. Nebo: kdo nema alu, neni Cech,  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 21:44 |
|
spis nema vkus nebo "dont care" ..dit tim se nejvice lisime od tech co jezdi na euro sktulich ktere nejde mezi sebou temer rozeznat a lidi je kupujou jen nato aby jim jen slouzilo nic vic , myslim ,ze i proto jsi kupujeme tyhle auta a je nas takovych hodne co maji z toho auta i radost ikdyz na nej kouknou a staraj se aby se nam libilo a delalo radost nejen nam ,ale i druhym kdyz nanej pohlednou a tesi nas to ,bud je to clovek kterej ma opravdu rad auta nebo se jen vozi .. a to nepopres . |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 22:21 |
|
Proc by o tom, "jestli mam auta rad, nebo se jenom vozim" mely rozhodovat plechace teda netusim. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 22:26 |
|
Děkuju! Doteď jsem nevěděl, že se jen vozím a vlastně nemám rád auta...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 23:06 |
|
DOHCVTEC: já zase nechápu, proč si někteří lidé dávají i na zimu alu. Na jednom autě jsem to zkusil a už nikdy to nezopakuju. Plecháče s poklicema v zimě porážejí alu kola ve všech ohledech.
Brzdy jsou u plecháčů po zimě v o hodně lepším stavu. Žádný jenom minimální rozdíl.
Taky zastávám názor, že kola dělají auto.
Ale v zimě jsou důležitější věci než vzhled. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 23:23 |
|
Dakujem za krasne nazory. V lete mam 18'' alu a z zime pekne uzku gumu a na plachu ktory ma ako je vidiet biely limec. Ak sa to niekomu nepaci nemam problem ak mi to normalne poviete a ja vam na to poviem len tolko ze kazdy mame iny nazor a ja som takto spokojny. Tym debata na temu plechace na Type R ktory je v skutocnosti ako 2bep poznamenal Type S konci.
Pointa fotky mala byt ze zastavim na parkovisku a vedla mna za postavi ina Honda dokonca s rovnakou koncoukou na SPZ co na foto nie je vidiet pohuzial :/ |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2015 , 23:43 |
|
nevim kde Petre jezdis ty ,ale na zadne honde jsem nemel plechace a nikdy jsem zrezly brzdice nemel ani ty nelakovany ,kdyz jsem se o auto staral celej rok jak se patri ,po zimne jsem to odsolil protah lehce kefou aby zustaly pekne stribrny co musis tak nebo onak a netvrd ze kdyz mas poklice tak se na brzdy sul nedostane .. a ja osobne bych pul roku za rok nejezdil na kolech co se mi na aute nelibi ,nejspis se ani nelibi majitely ,ale spis to z nakyho duvodu vyhovuje ,ale zase neberu to nikomu kdyz nekomu jde vice o funcnost nez osobni poocit ze vzledu auta .. mne se auto musi libit jak z veku tak zevnitr kor kdyz vnem travis hodne casu ... hlavne se riesilo ,ze je to CTR co jsem prehlidl...a takovymu autu bych dopral pekny kola . |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2015 , 9:51 |
|
DOHCVTEC: nejde ani tolik o to kde jezdím, ale kde parkuju. Když ti celý den z boku na auto prší, tak s "děravýma" alu kolama dostávají brzdy pěkně zabrat.
V létě se brzdy jízdou rychle vysuší, ale v zimě to ne vždy během 15 km jízdy stihnou. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2015 , 22:41 |
|
To,že s plecháčema tolik netrpí brzdy,říká někdo,kdo najezdí málo a přes zimu má auto v garáži? Hodím vám sem foto plecháčů z auta,které jezdí poctivě každý den v roce. Z vnější strany to ujde,z vnitřní rezavé jak prase a určitě to není povrchová rez. Všechen humus jde na kola a brzdy zevnitř,takže s plecháčema se můžete tak utěšovat. A tomu,že dírama v alu kolech prší zvenku na brzdy se budu smát do rána. Díky Petře pobavilo... |
|
|
 |
| Honda k Honde sada :-) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 1 |
| |
|
|
Autor: ths
Zaslal: 21.11.2015 , 12:31
Zobrazení: 636