| Tak a je venku :) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Kutlas
Zaslal: 29.12.2015 , 15:12
Zobrazení: 773
|
|
 |
Popis: No a může se začít makat na motoráku. |
 |
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 17:49 |
|
Hm,
to by šlo ... Gratulace, takže konečně vysněné Béčko tam půjde nebo dokonce Jéčko??? Nebo jen GO ...
Vzhledem k nové právní úpravě jsem zvědav, jak 3/4 H-C.cz udělá letos STK  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 17:58 |
|
No prostě bude ještě o něco dražší  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 18:22 |
|
Ne nebude!!!
Bud se změní zákon, protože podle některých STK techniků neprojde až údajne 75% aut, protože si úřady údajně změnily a upravily i EMISNÍ tabulky (nemám ověřené, ale dj určitě rychle zjistí) a to už je masakr, ale nikdo nebere tolik, aby si mohl koupit nové auto a úvěr už vůbec ne.
To ten starý vehikl raději prodám do šrotu. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 18:30 |
|
V okamžiku, kdy se změní emisní tabulky, jsem připraven a odhodlán to řešit soudní cestou (ale jsme tu teda mimochodem těžce off-topic) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 18:50 |
|
Jak upravili emisní tabulky? Jako že 20 let staré auto nemá plnit limity co byly před 20 ti lety,ale třeba ty co jsou teď? Tak to by prošla jen nová auta. A vlastně ani některý z nových by to nesplnila  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 19:44 |
|
M@jku-Za tu poslední větu se pleskni (to už nechám na tobě kde) ale než abych dal svoje auto do šrotu za to,že neplní i když je origo......TO CHCE DEFENESTRACI!!!  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 21:13 |
|
Bude stále dále Dčko, ale né D13
Jinak Míšo s tou technickou to nebude zase tak špatné
Veškeré zpřísnění jaké má přijít se orientuje především na nové vozy a hlavně na naftové Na naše staré jebky se to moc dotýkat nebude
I když nějaké hoooooodně tjuning vozy budou mít na technické problém
Ale naše origo káry bude v pohodě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 23:09 |
|
čet jsem že na emise přivezli novou koktu na test a neprošla  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.12.2015 , 23:25 |
|
A vida Luky, tak na tom "prý/údajně" zřejmě bude něco bude 
Peti,
no já doufám, že to bude v pohodě. Ale kdyžtak, jak psal Preluďák, se plesknu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.12.2015 , 13:20 |
|
jak změní tabulky? jakože 20let starým autům poručí najednou vypouštět nižší emise?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.12.2015 , 13:44 |
|
Jedná se pouze o novější vozy u kterých lze měřit emise i přes řídící jednotku.
Velké zpřísnění se jedná na nové vozy a to hlavně na naftové, radikální změna v tabulkách byla změna kouřivosti u naftových motorů. A to z důvodu že mnoho majitelů moderních vozů neumí zacházet s DPF či je nechávají demontovat, to dříve na emisích nevadilo.
Jinak model přímo na nové vozy je přehnaný, a tento model se snažili uplatnit i v Německu. Bohudík se neujal a zjistili že je nereálný dosáhnout hodnoty které byli stanoveny, tak ten model odložili o 4 roky. Ale Česko chce ukázat že to bude fungovat.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.12.2015 , 17:05 |
|
Jinými slovy, mám zahájet vývoj OBD-2 falešného odpovídače, co bude na emisích do toho readeru posílat fake readiness kódy?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.12.2015 , 17:40 |
|
Hoho,
takže taký GG, "džejdžej" "gejgej" neboli GasolineGate???
Speciální edice programu i pro bzrnty s ECU HONDATA bude?
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.12.2015 , 18:35 |
|
to bobr: nejseš první, koho to napadlo... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.12.2015 , 18:55 |
|
M@jk: ty nemáš od výroby OBD-2, tudíž tebe se netýká readiness a žádný načítání z ECU se na ME konat nebude. Spíš by mě zajímalo, jak dopadnou překopávky OBD-2 aut na OBD-1 skrze redukci atd., nebo třeba K-Pro či jiné jednotky nahrazující sériové OBD-2 jednotky a komunikující jiným protokolem.
A s touhle kravinou začli v Kalifornii mám vyprávět, jak Honda musela dělat některé motory (D15Z*) ve dvou verzích - Cali pro Kalifornii a Federal (49 states) pro zbytek USA, aby vyhověli úchylně stanoveným emisním požadavkům kalifornského CARB (California Air Resources Board), a Honda nebyla zdaleka sama? |
|
|
|
| Tak a je venku :) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Kutlas
Zaslal: 29.12.2015 , 15:12
Zobrazení: 773