Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  "HONDA Ježíšek úřadoval" dodatečně.
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 8.2.2016 , 19:44
Zobrazení: 533

Popis: Díky ALDA Servisu. :)

Strana 1 z 1

crxmann

Zasláno: 8.2.2016 , 19:45    

OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

M@jk

Zasláno: 8.2.2016 , 19:50    

Díky Pepo,
mám z toho radost, protože některé díly bohužel již nejsou možné objednat i na novější auta než naše C5G.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Jofrey

Zasláno: 8.2.2016 , 20:37    

Majku, objednávej od Angličanů z lingshondaparts.com, nebo Američanů z oemacuraparts.com. Na Legenda tam kupuji skoro vše, co mi tady v Hondě zamítnou jako nedostupné a za třetinové, až poloviční ceny, než které jsou u požadovaných dílů u nás v ČR. Z Anglie neplatíš nic navíc, kromě 15 Liber za dopravu do ČR. Z USA už je to o něco horší, ale ber to jako daň za dostupnost originálních dílů.

M@jk

Zasláno: 8.2.2016 , 20:53    

Pepo,
Díky moc za tip, tohle vyšlo na 500,-. Takže pohoda.
Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

R3S

Zasláno: 8.2.2016 , 22:16    

na tom lings honda jak platíš? paypalem? zasílají to?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Jofrey

Zasláno: 9.2.2016 , 1:41    

Lings platim pres PayPal okamzitou platbou predem z karty. Posilaji bez problemu, po celou dobu od objednani do doruceni s tebou mailem komunikuji. Cekal jsem 11 mesicu na originalni vyfuk na Legenda kupe po zaplaceni. Vysvetlili proc, cekalo se na urcity pocet objedavek do zadani vyroby, nebyl na svete skladem. Cekal jsem ctvrt roku na sadu tesneni olejove vany,kompletovali ji ze tri svetadilu, nebyla cela skladem v Evrope. Kompletni ramena steracu skladem, do peti pracovnich dnu byla doma. Mulder objednaval z oemacura hromadne repasni sady na EGR a pylove filtry, do tri tydnu vse doma. Nevim jak platbu resil on. Ja si dale z USA objednaval origo set zasterek na Legenda kupe, placeno pres PayPal, za tri tydny balicek doma po vyreseni cla a spravniho a manipulacniho poplatku Ceske poste. PayPal mi poskytuje ochranu pro vraceni platby pri nedoruceni, nebo fejkovymu obchodu. Problem s odesilatelem si resi oni sami.

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 8.2.2016 , 19:44
Zobrazení: 533

Board Security