| Západní perfekcionismus |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Mulder
Zaslal: 14.4.2016 , 11:45
Zobrazení: 322
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 14.4.2016 , 12:12 |
|
Uno Perfecto !  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.4.2016 , 12:42 |
|
nespletl jsi si takhle náhodou světový strany???  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.4.2016 , 13:25 |
|
Petr:kdyz to vezmes kolem a kolem...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.4.2016 , 14:05 |
|
Evidentne dobra barva na foceni...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.4.2016 , 15:30 |
|
PV: to je právě ta krása té češtiny, a trochu i české historie, že tu máme západ a západ ... 
SaKaL: Jojo, zlatá vždycky .. a úplně nejvíc taková ta střibrnozlatá jako byla na Integře 2G a Prelude 3G AT. Poslední dobou semi nejvíc líběj právě ty jakoby "normální" světlé odstíny (stříbrná, zelená), ale posunuté lehce do tmavšího (stříbrozlatá, canterbury green - šedozelená) ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2016 , 7:17 |
|
...ty tmave blatnky jsou fakt perfektní  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2016 , 13:12 |
|
Co, jaké tmavé blatníky, jak to myslíš? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2016 , 15:12 |
|
...na fotce jsou blatniky tmavší a dveře svetlejší ...ty to nevidiš? a fotka schová vic takže na živo ten rozdil pujde videt ješte vic... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.4.2016 , 10:30 |
|
Jo, ten zadní myslíš. Já se právě divil, že píšeš "blatníky", protože ten přední je úplně normální, originál barva. A do toho zadního mi nacouvala jedna "paní doktorová" se svým moderním "Hnůjdajem" ze kterýho je prd vidět. To takhle vytáhneš auto po roce z "muzea", jedeš na oběd. Schválně auto postavíš daleko od ostatních a ještě přes ulici. V klidu obědváš a najednou za tebou přijde paní - "já jsem vás ASI nabourala". 
A samozřejmě tu barvu ti už nikdo znova netrefí. Můžu nechat nastříkat celý auto, to není problém, ale zase se mi líbí ten původní lak, je nádhernej. Takže si nepomůžeš. Jestli teda máš nějakýho super lakýru, kterej by to dokázal trefit (potřebuju řešit i na více autech), tak sem s ním. Budu moc rád. |
|
|
|
| Západní perfekcionismus |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Mulder
Zaslal: 14.4.2016 , 11:45
Zobrazení: 322