| tuzíme 18+-30 :)) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: xenon04
Zaslal: 28.4.2016 , 10:29
Zobrazení: 1158
|
|
 |
Popis: tak dlouho mi to nedalo spát, až jsem si to musel vyzkoušet alespoň v PS :) |
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 10:31 |
|
trošičku jsem to posadil k zemi a přezul na originál 18" kytičky
ať tam zkouším jakýkoli kola, vždycky se vrátím k těmhle... někdo nějakej tip?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 10:40 |
|
:arrow: odkaz koukej po kolech na nissan, ja pro jedny z nissana ted pojedu
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 10:57 |
|
Decentní přikrčení k zemi tomu autu vzhledově vždycky prospěje  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 11:08 |
|
ty černý lemy jsou fakt šílenost by mě zajímalo co koho v hondě k tomu vedlo...
jinak kola a přikrčení super  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 11:19 |
|
ty lemy jsou sileny kola paradni,neco jsem taky nasel :arrow: odkaz ,lemy do modra a hnedka je to pekny auto .. proste cerny lemy jsou pro auta co chteji vypadat jak offroad ,proto to bude vzdy kazit vzhled na sportovnim kombi .. ikdyz ho posadis k zemi.. a zase ty folie do pulky auta ,nechapu komu se to muze libit kdyz to rusi ty pekny linie auta ,raci mit kolem dokola slabounky nebo nic .. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 11:20 |
|
Já mám pocit, že xenon je má potažené lesklou černou fólií, to nevypadá úplně tak tragicky, jako ta barva obyč plastu, ale stejně by modrá byla dobrá  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 11:23 |
|
Pekne to mas jak to je Tie kvetinkove kolesa vyzeraju hodne EKO  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 12:08 |
|
Tyhle kola jsou dobry
A tahle fotoserie taky, ta se povedla... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 12:21 |
|
kandik: bál jsem se na to kliknout, že tam bude podobná bejkárna :arrow: odkaz
Petura, DOHCVTEC: lemy jsou v černý folii, kluci to udělali perfektně, nikde se to po zimě nepokazilo, takže to zatím nechám, jak to je
pro představu v laku :arrow: odkaz
já se bojím, že to bude hrát jiným odstínem 
folie jsou jen na předních oknech protisluneční, zbytek jsou tmavý skla
ještě se mi odjakživa líbí ty z 8g accordu type-s :arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 12:34 |
|
Pánové pánové,
černé lemy jsou náhodou okay, jsou krásně kontrastní a ladí s celým vozem. Vy uchyláci, tlačíte estetiku vozu směrem "dolů" a vše včetně otěrových lišet dolů
Ne vážně, 100 lidí, 100 názorů: mě so líbí.
- To Xenon: podívej se na kola, co má Vaciii, ty by sekli i Tvému: :arrow: odkaz
- měl jsem nedávno v ruce sice 17" uživatele HONDAK: :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 13:45 |
|
@xenon 
jinak mohl bych pustit teoreticky svoje Teamdynamicsy - mam v planu je dat na lexuse, ale tam je vyrazne vetsi rozmer gum a je mi trochu lito to rozebirat....
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 13:48 |
|
ty v laku jsou urcite z estikou jinde nebal bych se odstinu tam to mas preruseny a jinak lomeny, nebude to urcite tak rusivy jako ty cerny kola jinak jsou nej co mas nahore na tak novy auto naky aftermarket nepasujou vubec ,uz ani na A7G bych je nedaval pac to pusobi tuzingove ,spis ve stylu novych OEM honda ,volvo,subaru kol... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 13:56 |
|
laku na lemy bych se nebál, už teď to má jiný odstín a to úplně náhodou ta modrá vypadá dobře...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 17:18 |
|
Ze vsech kol, co se tu objevily, bych dal urcite prednost tem OEM z uvodniho fota , seknou mu. Ty lemy vypadaji vazne jako obrovske diry v blatnicich, i kdyz verim, ze to v realu vypada o dost lip. Dal bych je taky do barvy vozu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 17:24 |
|
Na FB jsem Tě zmínil u límcovejch 18" co nabízí Johny. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 17:26 |
|
Když se lakovaly moje plasty z TypeS, tak jsem se taky bál, že se budou hádat odstíny, ale na Kladně uměj  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 17:46 |
|
Xenon:typeS kola ti muzu pro predstavu pujcit,kdybys je chtel kupovat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 19:04 |
|
spoon: dělají se 3 verze? s bílým a šedým lakováním mezi paprsky a bez lakování? rozměrově to jsou 7,5x18 ET 55?
2bep a kandik: koukal jsem, ale tmavý kola a kola s límcem asi ne, táhne mě to spíš tímhle směrem :arrow: odkaz
vy mi dáváte s těma lemama
jak píše Bully, naživo to vypadá líp než na obrázku, ideálně, když jsou naimpregnovaný i pneu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 19:34 |
|
Mam 18x8J ET55 a 235/45/18.
Barva :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 19:39 |
|
maximalne nevhodny kola pro bezny jezdeni ,moc maly ET a moc velka sirka a kdybys je sehnal treba v ET40 a sirkou 7,5" tak budou stat jako tvuj servis na dasich 10 let nejlepsi jsou OEM kola a kdyz se zbavis cernych lemu tak muzou byt i stribrny kola,k te modre to padne moc ,jen ji nesmi rusit jina barva .. :arrow: odkaz :arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 19:53 |
|
Kola na příspěvku jsou krásný, kdo je dělá? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 19:53 |
|
DOHC - co to zase klades za perly?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 20:05 |
|
Kandik:uz jsem se taky chtel zeptat,ale system mi furt vyhrozuje zlutou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 20:18 |
|
ty z ATS by se asi musely vyzkoušet, doporučený rozměr v tp pro 18" je 7,5J ET 50
podle kalkulátoru by to na vnější straně zalezlo o 1mm a na vnitřní o 11mm 
DOHCVTEC: byl to jen příklad, líbí se mi konkávní disky s paprsky do krajů (třeba u bmw bych si vybral hned ) nedělám si iluze, že tyhle jsou originál, ale rozměrem a vzhledem na civica ok :arrow: odkaz
koukám i po kolech od mazdy/lexuse/toyoty/hondy cr-v ideálně 18 x 7,5-8 s ET 50-40 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 20:31 |
|
@xenon - kdyz on je obecne problem, ze kdyz chces konkavni disky, coz chcem vsichni, protoze to je proste kchul , tak s ET40 az 50 to je na hranici nemoznosti. Vsechny ty "krasny" kola pro BMW a spol, to vsechno je ET20 a podobne, ne-li nizsi. Dost to resim u kazdejch kol co nakupuju, a u hondy specielne je to problem protoze pouzivaj vysoky ETcka |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 20:34 |
|
mimochodem shanis je s TL nebo je ti to fuk? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 20:55 |
|
Ty disky z ATS8G tady na klubu někdo prodává de facto za pakatel, tak kdyžtak mrkni, viz. :arrow: odkaz
Jinak, za mě pořídit buď ty disky z fotky, co jsi dával nahoře, případně kouknout na něco u OZ, které by taky nemusely vypadat úplně nejhůř nebo zkusit Team Dynamics na kterých jezdí s Tourerem v BTCC, viz. foto: :arrow: odkaz
Btw., ty Vossen z Tvého odkazu určitě nebudou za tu cenu origo - je mi jasný, že ty disky určitě něco vydržej, ale spíš bych koukal za rozumné peníze po něčem kvalitnějším, přeci jen, když už něco kupuju, tak ať to není úplný "bláto"  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 20:57 |
|
@kandik: je mi to fuk, nejbližší potenciální problém je až za 3 roky
limitní et při 8,5" šířky bude nejspíš někde kolem těch 40mm, jako u 8G civica (viděl jsem stejný disky i na 9G :arrow: odkaz ), pak bude dost záležet i na pneu
některý značky dělají při stejným rozměru na stejně širokym disku mírný "áčka", některý vůbec a to je kolikrát spíš hranice mezi škrtnutím a neškrtnutím  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 20:59 |
|
Jinak, jako vždy, parádní fotka A co se týče těch lemů, tak mně se to v týhle kombinaci líbí - je to zase trošku něco jinýho, takže na druhou stranu proč ne  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 21:05 |
|
ale videl jsem kola treba pro renault RS a byly pekne konkavni a ET65 je je to nesehnatelny pro nase rozmery proste 8" je moc ... nejvice co jsem videl konkavni kola se velkyym ET jsou kola ktery jsem mel na CTR a to z mazdy MX-5 :arrow: odkaz nebo RX8 :arrow: odkaz mit modrou hondu urcite tam prasknu CTR kola :arrow: odkaz nebo lexus ale tam uz je sire 8" a ET porad maly .. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 21:21 |
|
Kapky: dík za odkaz, to je krásná cena včera jsem koukal na bazoš, byly tam jedny za 10tis
větší souboj než s ET a šířkou bude s druhou polovičkou jí se prostě líbí ty kytičky a to už od doby, kdy já teprve vybíral barvu na auto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 21:28 |
|
Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu, ale černé lemy jsou na 9gen. prostě mnohem lepší než když jsou v laku. Byl jsem se podívat na X edition a vypadá to hrozně nudně. Černé lemy, podle mě, tomuhle autu dodávají sportovnější vzhled a hlavně auto opticky rozšiřují. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2016 , 21:40 |
|
A co se týče kol, tak Team Dynamics na kterých jezdí tourer v BTCC je super volba a já osobně do nich asi půjdu.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2016 , 10:51 |
|
Pozeram na ten pocet prispevkov aaaa... ten modry Tourer hodne pritahuje ludi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2016 , 11:14 |
|
tak ,kola delaj auto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.5.2016 , 11:27 |
|
V souvislosti s těmi Vosseny mě ještě napadly disky Japan Racing JR22, které tady nově nabízí ve svém eshopu "Silenec", viz. :arrow: odkaz Konkrétně pak asi v rozměru 7,5x18 ET40 - nižší ET bych už neriskoval. Pro představu tady: :arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.5.2016 , 12:15 |
|
U Team Dynamics doporucuju mrknout na matny antracit, k modre imho jde velmi dobre. Rozmery, ET, stredovou diru atd. jsou schopni vyrobit na miru. Po zkusenostech s TD z Civica jsem je objednal i na BRZ a netrpelive cekam na zasilku z Anglie  |
|
|
|
| tuzíme 18+-30 :)) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: xenon04
Zaslal: 28.4.2016 , 10:29
Zobrazení: 1158