| Los hybridos! |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Kapky
Zaslal: 21.1.2017 , 15:31
Zobrazení: 582
|
|
 |
Popis: ...aneb, ještě jedna zezadu :) |
 |
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 16:35 |
|
krasa, skoda ze do toho zapomneli dat motor  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 17:16 |
|
Ten bodykit je origo? Bo to křídlo je tak trošku brutální a na MŮJ vkus mírně za hranou Ale zadní difuzor je moc pěkný.
Ale jak říká zend3r - i u mě škoda, že není k dispozici nějaká lepší motorová alternativa. Pak by to byl adept na daily car. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 18:06 |
|
To by mě fakt zajímalo, jaká je Vaše představa ideální vhodné motorizace pro stejně velký daily?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 18:30 |
|
ja nerikal nic o daily k20 tam klidne mohli davat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 19:18 |
|
zend3r: Souhlas - bejt tam např. K20 nebo aspoň ten kompresor, tak by to CR-Z posunulo minimálně ještě o level vejš, i tak si ale myslím, že tohle auto dokáže velmi příjemně překvapit Navíc, nebylo to kupovaný primárně jako nějakej trhač asfaltu, ale spíš jako náhrada za EP2, která pojede minimálně stejně nebo líp, což CR-Z podle mého názoru splňuje do puntíku Nehledě na to, že v týhle kombinaci to vypadá fakt neskutečně 
Trunda: Na fotkách to vždycky působí "monstrózně", ale jinak to není zas tak hrozný a když to člověk pak vidí na vlastní oči, tak to k tomu autu docela i sedne Přiznám se, že původně jsem plánoval jiný křidýlko, ale když mi výrobce napsal, že jenom doprava bude stát cca 10tkč, tak jsem to vzdal. Jinak, origo to není - Mugen má homologovaný svoje výrobky pouze na uzemí Japonska, takže jsem to nakonec bral z DE, kde to je schválený k provozu a mám k tomu všechny dokumenty, tak uvidíme, jak se na t |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 19:20 |
|
Pokračování 
Trunda: ...tak uvidíme, jak se na to budou tvářit u nás na STK 
2bep: Jako dailyna ideál si myslím  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 19:20 |
|
Tak pro mě je to aktuálně aspoň 140 kobyl/tunu. Tohle sice nemá marný krouťák, ale deklarovaná dynamika kolem 8,8s (co jsem našel na WiKi) je u mě aktuálně tak o sekundu menší, než jsem zvyklý na denní ježdění do práce Ale jasan - každý to má nastavené jinak 
Nicméně nakonec jsem stejně přišel na to, že by mi toto asi nevyhovovalo ani skrz vlečnou nápravu a krátký rozvor, který není zrovna dobrý na silničkách, kudma to do té práce hrnu Musel bych to zkusit na konkrétním místě, aby to mělo šanci mě přesvědčit o opaku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.1.2017 , 20:52 |
|
Me by se v tom líbilo 1,5 turbo. Jinak i takhle to jede moc pěkně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.1.2017 , 12:29 |
|
Trunda: Přesně tak - každý má tu laťku nastavenou jinak, každopádně, s autem bude jezdit slečna, takže myslím, že ten výkon pro ni bude stačit úplně bohatě Jinak, že tohle auto není úplný ořezávátko koneckonců svým způsobem dokázal i Jayy, kterej měl to svoje céro pěkně vymazelný po všech stránkách Když nad tím tak přemejšlím - víte někdo, jestli jeho CR-Z po prodeji zůstalo v klubu?
FastCivic: Kdo ví, třeba se něčeho podobnýho od Hondy jednou dočkáme  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.1.2017 , 14:06 |
|
Jasan, pro slečnu je to hodně fajn Jen ty chlapy bude muset odhánět  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.1.2017 , 14:24 |
|
140k/T je dnes takovej výkonovej mainstream Teď je otázkou zda je to něco z aktuální produkce nebo nějaké oholené Céro Já mám teda v Ufu obohých 110k a 137Nm/T a mám spíš problém, že to v daném provozu prostě rychleji nejde
Každopdáně co jsem měl možnost pozorovat padama v CR-Z loni v Alpách, tak má céro na běžné dynamické okreskové či městké tempo výkonu dostatek. IMA pomáhá hlavně v nižších rychlostech a zároveň se stačí v provozu dobíjet baterky. Ve stoupavých výjezdech z utažených Alpských zatáček to bylo krásně vidět. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.1.2017 , 15:26 |
|
MG ZR 160 mi aktuálně vyhovuje a mám tam ještě odlehčený setrvák, takže je to opravdu svižné a přitom spotřebou přijatelné.
Jasný, dneska není problém běžně koupit nákupní tašku s takovým výkonem, ale moderní auta mají problém v tom, že ten výkon zabíjí tunu těžké dvouhmoté setrvačníky a elektronické tupé škrtící klapky, prodlevu od turba, takže motor má sice výkon, ale jeho pružnost a charakter je tím fakt zabité. Tím pádem ta auta na okreskách nemají zdaleka tak dobrou dynamiku, jako naše staré a papírově slabší skořápky. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.1.2017 , 13:13 |
|
auto ze předu, ze zadu a ségra nikde...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.1.2017 , 15:52 |
|
Trunda: S tím už si pak musí poradit nějak sama Jinak, souhlas s těma starejma skořápkama - měl jsem možnost, projet si nový FK2 CTR a i když to poježdění s tím bylo hodně pěkný a člověk by si na to zvykl velmi rychle, tak ITR bych za to nevyměnil, ale to je na trochu delší diskuzi...
2bep: Je to r.v. 2011, výbava GT s cca 120k - to nový, poface, 140k céro se nedalo téměř sehnat a když už, tak to byl hroznej ranec. Do tohohle pak ještě přijde sací manifold z US Hondy FIT a Tegiwa decat, takže počítám, že ten výkon ještě o něco málo povyskočí, ale jak říkám - ani ten základ nejede úplně špatně, chce to určitě vyzkoušet
Petura: Třeba příště  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.1.2017 , 2:44 |
|
To je prostě dokonalost......tak to mám rád a tak se mi to líbí  |
|
|
 |