| Viděl jsem, seděl jsem, prolezl jsem... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Kapky
Zaslal: 16.3.2017 , 21:24
Zobrazení: 676
|
|
 |
Popis: ...a uznávám, že JardaBar měl pravdu - je to v mnoha ohledech lepší auto než CTR9G! |
 |
|
|
| Zasláno: 16.3.2017 , 21:38 |
|
Jo tak tohle Švýcarsko jsi myslel, tak to naprosto chápu.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.3.2017 , 21:40 |
|
Jinak, na autosalonu byla na promo materiálech při předobjednávce zmíněna cena 37 300 CHF, tzn. cca 950tkč. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.3.2017 , 21:43 |
|
M@jk: Až se zase trochu rozkoukám a vzpamatuju, tak podám bližší info - i co se týče těch našich soukromých věcí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.3.2017 , 22:01 |
|
Prostě nádhera. 9G se mi líbí hodně moc ale 10 se mi líbí ještě mnohem víc. Mít na to zbytečných pár set tisíc, beru hned...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.3.2017 , 23:53 |
|
Jak auto působí naživo? Na fotkách je to po stránce designu trochu jak cirkus na kolečkách  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.3.2017 , 20:13 |
|
Probos: Myslím, že s novými motory, obzvlášť pak s 1.5l, to v Civicu 10G nebude úplně špatné poježdění
Bully: Upřímně, musím říct, že docela dobře - z fotek to není žádná sláva, ale na živo to určitě stojí za to vidět Z profilu mi to i celkovou velikostí dost připomíná dřívější WRX STI, ale CTR je, podle mého názoru, muskulaturnější a tváří se mnohem víc nas*aně Co je ale super, je posaz za volantem! Oproti CTR9G sedí člověk citelně níž a je to hodně znát! Prostoru, jak vpředu, tak i vzadu je akorát - měřím cca 182cm a neměl jsem problém ani se snižujícím se stropem vzadu na sedadlech. Je tam pár věcí, které bych si dokázal představit udělané líp, ale celkově musím říct, že spokojenost Jak se mi ale CTR dřív v červené moc nelíbilo, tak teď je to v nové Rally Red, naopak, oproti CHW, nebe a dudy! Mám spoustu fotek, tak na to zkusím zítra sednout, trochu to proberu a hodím to sem  |
|
|
|
| Viděl jsem, seděl jsem, prolezl jsem... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Kapky
Zaslal: 16.3.2017 , 21:24
Zobrazení: 676