Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Tak kterým dneska ? ;)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Dany
Zaslal: 29.3.2018 , 22:56
Zobrazení: 768

Popis: Abych měl opravdu objektivní srovnání, koupil jsem k devítce i desítku :D ...
Tak kterým dneska ? ;)

Strana 1 z 1

TRUcKER

Zasláno: 29.3.2018 , 23:16    

Nove jebky Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 29.3.2018 , 23:48    

Tak to koukám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Stepa

Zasláno: 30.3.2018 , 6:19    

Tak zrovna Ty si tady chybel Velmi šťastný.

A kdyz to tedy obektivne srovnas? Staci ve zkratce...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

SaKaL

Zasláno: 30.3.2018 , 7:05    

Tak tohle rozhodování by mě vyloženě prudilo... Velmi šťastný

Jindřich

Zasláno: 30.3.2018 , 7:48    

Jasně,že devítkou. Tu bílou hrůzu postav do kopřiv Velmi šťastný

Dany

Zasláno: 30.3.2018 , 8:11    

Interní srovnání mám hotové a moc se nezměnil ani názor, který jsem si udělal již loni v létě, kdy jsem s desítkou jezdil asi 2tis km...
Ale ještě to v sobě chvíli nechám zrát a pak to asi hodím na papír...

Jinak je to hodně člověk od člověka, podle toho co kdo od toho auta chce, jsou oblasti kde je desítka fenomenální, ale to nejsou preference každého. To samé platí o devítce, jsou určité oblasti, kde skoro nemá konkurenci...

Nicméně když je možnost takhle ta auta střídat a jezdíš každý den, někdy i během dne, s různou generací, tak je dost zajímavé jak až moc jsou ty generace rozlišné a mají naprosto rozdílný charakter. To platí jak o sedmičce, osmičce, devítce tak i desítce...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Mulder

Zasláno: 30.3.2018 , 10:14    

No, tak ještě šestku ... ! Mrk Velmi šťastný

varuj

Zasláno: 30.3.2018 , 15:03    

Co tie sedacky, je v desiatke viac priestoru pre zada? V hornej casti, ako su ramena...

DOHCVTEC

Zasláno: 30.3.2018 , 18:19    

sestku ? spis by to chtelo FD2 Úsměv

94EJ★1

Zasláno: 30.3.2018 , 20:47    

teda takhle se vypracovat člověk jako ty, stavět hondy, pěknej barák a vozovej park s poslednima generacema typeR a kdo ví co ještě máš... jako smekám, ať se daří i dále OK

Kapky

Zasláno: 1.4.2018 , 11:32    

Pěkná dvojka - těším se na Tvou srovnávačku! pifko

Dany

Zasláno: 2.4.2018 , 18:26    

Tak záleží co všechno člověk srovnává a kde, jsou oblasti kde by srovnání s 9G či 10G snesla FD2, 8G, 7G, ale obecně to říct nejde... Prostě bohužel vysokootáčkové atmo motory jsou mrtvé, ITR a 6G jsou již prostě pravěk...
Chápu okolnosti i názory lidí, kteří je mají a tvrdí, že to je to nejlepší, ale já měl tahle auta (až na CTR 6G JDM) všechna, takže srovnání i přehled docela mám, no a prostě po ročním ježdění s 9G (60tis km) se mi prostě už do starší generace nechce, ačkoli na každé generaci vnímám některou neopakovatelnou jedičnost...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Dany

Zasláno: 2.4.2018 , 18:26    

Je jedno že to je turbo, prostě zase to je o generaci mladší a komfort co nabízí je prostě návykový (adaptabilní podvozek, dvě výkonové motorové mapy, 375HP ze série za 25tis, to jsou prostě argumenty co se nedají okecat), ať si říká každý co chce. Prostě jsou to zase rychlejší auta, samo záleží kdo je řídí, ale ať chceme nebo ne, to je prostě fakt...
Koncem května vezmu minimálně jednoho tajpára na Nordschleife, možná oba, pak možná až budu mít chvíli času, udělám takový subjektivní srovnání... Možná již od ITR, ale to se majitelům ITR líbit nebude HaHaaa

Album
Hledat:     obsahující:      
  Tak kterým dneska ? ;)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Dany
Zaslal: 29.3.2018 , 22:56
Zobrazení: 768

Board Security

(104575 útoků)