| Tak kterým dneska ? ;) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Dany
Zaslal: 29.3.2018 , 22:56
Zobrazení: 768
|
|
 |
Popis: Abych měl opravdu objektivní srovnání, koupil jsem k devítce i desítku :D ... |
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2018 , 23:16 |
|
Nove jebky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2018 , 23:48 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 6:19 |
|
Tak zrovna Ty si tady chybel .
A kdyz to tedy obektivne srovnas? Staci ve zkratce... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 7:05 |
|
Tak tohle rozhodování by mě vyloženě prudilo...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 7:48 |
|
Jasně,že devítkou. Tu bílou hrůzu postav do kopřiv  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 8:11 |
|
Interní srovnání mám hotové a moc se nezměnil ani názor, který jsem si udělal již loni v létě, kdy jsem s desítkou jezdil asi 2tis km...
Ale ještě to v sobě chvíli nechám zrát a pak to asi hodím na papír...
Jinak je to hodně člověk od člověka, podle toho co kdo od toho auta chce, jsou oblasti kde je desítka fenomenální, ale to nejsou preference každého. To samé platí o devítce, jsou určité oblasti, kde skoro nemá konkurenci...
Nicméně když je možnost takhle ta auta střídat a jezdíš každý den, někdy i během dne, s různou generací, tak je dost zajímavé jak až moc jsou ty generace rozlišné a mají naprosto rozdílný charakter. To platí jak o sedmičce, osmičce, devítce tak i desítce... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 10:14 |
|
No, tak ještě šestku ... !  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 15:03 |
|
Co tie sedacky, je v desiatke viac priestoru pre zada? V hornej casti, ako su ramena... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 18:19 |
|
sestku ? spis by to chtelo FD2  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2018 , 20:47 |
|
teda takhle se vypracovat člověk jako ty, stavět hondy, pěknej barák a vozovej park s poslednima generacema typeR a kdo ví co ještě máš... jako smekám, ať se daří i dále  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.4.2018 , 11:32 |
|
Pěkná dvojka - těším se na Tvou srovnávačku!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.4.2018 , 18:26 |
|
Tak záleží co všechno člověk srovnává a kde, jsou oblasti kde by srovnání s 9G či 10G snesla FD2, 8G, 7G, ale obecně to říct nejde... Prostě bohužel vysokootáčkové atmo motory jsou mrtvé, ITR a 6G jsou již prostě pravěk...
Chápu okolnosti i názory lidí, kteří je mají a tvrdí, že to je to nejlepší, ale já měl tahle auta (až na CTR 6G JDM) všechna, takže srovnání i přehled docela mám, no a prostě po ročním ježdění s 9G (60tis km) se mi prostě už do starší generace nechce, ačkoli na každé generaci vnímám některou neopakovatelnou jedičnost... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.4.2018 , 18:26 |
|
Je jedno že to je turbo, prostě zase to je o generaci mladší a komfort co nabízí je prostě návykový (adaptabilní podvozek, dvě výkonové motorové mapy, 375HP ze série za 25tis, to jsou prostě argumenty co se nedají okecat), ať si říká každý co chce. Prostě jsou to zase rychlejší auta, samo záleží kdo je řídí, ale ať chceme nebo ne, to je prostě fakt...
Koncem května vezmu minimálně jednoho tajpára na Nordschleife, možná oba, pak možná až budu mít chvíli času, udělám takový subjektivní srovnání... Možná již od ITR, ale to se majitelům ITR líbit nebude  |
|
|
 |
| Tak kterým dneska ? ;) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Dany
Zaslal: 29.3.2018 , 22:56
Zobrazení: 768