Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Preluda obstála
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: spoon
Zaslal: 16.10.2009 , 13:53
Zobrazení: 651

Popis: Někdo mi chtěl vybrat/odebrat preludu,naštěstí se mu to nepovedlo.Ptám se,dají se někde sehnat záslepky zámků?Buď špatně googlim nebo používám nesprávný výrazy,prostě nenacházim :o)
Preluda obstála

Strana 1 z 1

Wayne

Zasláno: 16.10.2009 , 14:48    

Taky nevim,kde sehnat,ale pokud se nedaji vzit zadni kliky z nejakyho sedana (asi Acco),tak bys tam prinejhorsim mohl dat zapusteny sroub,desitku nebo dvanactku.Pokud tam pouzijes nerez a nebude zrovna na plochy slic,tak by to mohlo vypadat prdacky Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

spoon

Zasláno: 16.10.2009 , 15:13    

Ty seš vykuk Velmi šťastný Jiný kliky dávat nebudu,to bych musel řešit ještě lak Tak to valím bulvy Ale ten křížák by nemusel vypadat špatně,když nenajdu něco méně devastujícího Velmi šťastný
Jo,slyšel jsem,že by mělo jít odpojit nějaký táhlo,takže by bylo možné odemknout jen centrálem,ale zámek by byl nepoužitelnej..Je to možný? Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Wayne

Zasláno: 16.10.2009 , 15:33    

To by samozrejme slo,zamek je jen profilovana vlozka do dutiny v tele kliky a tahlo je tam pak nacvaknuty do plastove pacicky,tu staci rozevrit a tahlo odpojit.Coz samozrejme neresi problem,ze se ti bude zas treba nekdo chtit vrtat v zamku,poznat to neni,ze to nema smysl a zbytecne si nechas znicit i ten druhy.Ja to mam na sedanu vyreseny tim prvnim zpusobem,vypada to lip.Tenkrat jeste lakovany kliky nefrcely...
Dej tam krizak,hned bude corkar vedet,co si o nem myslis - suXXX HaHaaa

HonDan

Zasláno: 16.10.2009 , 16:20    

pockej az tam pride naka fetka s krizovym sroubovakem a bude to sroubovat ven v domneni ze mas zamykani na sroub:D

spoon

Zasláno: 16.10.2009 , 17:30    

Jsem asi udělal chybu,že jsem tam přes noc nechal sadu zimáků i s nálepkama od výrobce,takže hned viděl jestli se mu hoděj nebo ne Se stydím I když už to tam může být týde,zjistil jsem to při mytí..
Myslel jsem odpojit+zaslepit,aby jim pomohlo fakt už jen vysklít okno mravenec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Adamek

Zasláno: 16.10.2009 , 18:45    

výtej do klubu Smutný U C4G je to dobry, že se daj použit kliky ze sedana ze zedu.

ninja

Zasláno: 16.10.2009 , 20:00    

sezen si vratove srouby s plochou hlavou, zevnitr dej velkou podlozku a samojistici maticku. Bude to vypadat dobre a bude to neprekonatelny (dokud nekdo nevylomi kliku)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Buchtak

Zasláno: 16.10.2009 , 22:53    

Jojo,taky se mi nekdo timhle stylem dlabal v zamku na lude:) pak upni foto,jak si to poresil;)

94EJ★1

Zasláno: 23.12.2012 , 20:19    

:arrow: odkaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Album
Hledat:     obsahující:      
  Preluda obstála
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí