| Preluda obstála |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: spoon
Zaslal: 16.10.2009 , 13:53
Zobrazení: 651
|
|
 |
Popis: Někdo mi chtěl vybrat/odebrat preludu,naštěstí se mu to nepovedlo.Ptám se,dají se někde sehnat záslepky zámků?Buď špatně googlim nebo používám nesprávný výrazy,prostě nenacházim :o) |
 |
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 14:48 |
|
Taky nevim,kde sehnat,ale pokud se nedaji vzit zadni kliky z nejakyho sedana (asi Acco),tak bys tam prinejhorsim mohl dat zapusteny sroub,desitku nebo dvanactku.Pokud tam pouzijes nerez a nebude zrovna na plochy slic,tak by to mohlo vypadat prdacky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 15:13 |
|
Ty seš vykuk Jiný kliky dávat nebudu,to bych musel řešit ještě lak Ale ten křížák by nemusel vypadat špatně,když nenajdu něco méně devastujícího
Jo,slyšel jsem,že by mělo jít odpojit nějaký táhlo,takže by bylo možné odemknout jen centrálem,ale zámek by byl nepoužitelnej..Je to možný?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 15:33 |
|
To by samozrejme slo,zamek je jen profilovana vlozka do dutiny v tele kliky a tahlo je tam pak nacvaknuty do plastove pacicky,tu staci rozevrit a tahlo odpojit.Coz samozrejme neresi problem,ze se ti bude zas treba nekdo chtit vrtat v zamku,poznat to neni,ze to nema smysl a zbytecne si nechas znicit i ten druhy.Ja to mam na sedanu vyreseny tim prvnim zpusobem,vypada to lip.Tenkrat jeste lakovany kliky nefrcely...
Dej tam krizak,hned bude corkar vedet,co si o nem myslis - suXXX  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 16:20 |
|
pockej az tam pride naka fetka s krizovym sroubovakem a bude to sroubovat ven v domneni ze mas zamykani na sroub:D |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 17:30 |
|
Jsem asi udělal chybu,že jsem tam přes noc nechal sadu zimáků i s nálepkama od výrobce,takže hned viděl jestli se mu hoděj nebo ne I když už to tam může být týde,zjistil jsem to při mytí..
Myslel jsem odpojit+zaslepit,aby jim pomohlo fakt už jen vysklít okno  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 18:45 |
|
výtej do klubu U C4G je to dobry, že se daj použit kliky ze sedana ze zedu. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 20:00 |
|
sezen si vratove srouby s plochou hlavou, zevnitr dej velkou podlozku a samojistici maticku. Bude to vypadat dobre a bude to neprekonatelny (dokud nekdo nevylomi kliku) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.10.2009 , 22:53 |
|
Jojo,taky se mi nekdo timhle stylem dlabal v zamku na lude:) pak upni foto,jak si to poresil;) |
|
|
 |
| Preluda obstála |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: spoon
Zaslal: 16.10.2009 , 13:53
Zobrazení: 651