| nebohe hacko |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: azmodan
Zaslal: 28.10.2009 , 23:15
Zobrazení: 378
|
|
 |
Popis: Dekuji idiotiv, ktery ve snaze ukrast mi autoradio, ktere stejne neukradl, rozmlatil sklo, vypacil kliku a bravurne ohnul plech na dverich:( Rve mi to srdce jeste ted. Dekuji Ninjovi za bleskove dodani nahradniho okna a kliky. Auto uz je doma a ceka na lak:( Sekat ruce! |
 |
|
|
| Zasláno: 28.10.2009 , 23:28 |
|
hned mě napadlo sprosté slovo na k |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.10.2009 , 23:32 |
|
asi začnu vyrábět alarmy a prodávat je všem hondařům za skvělý ceny,toto neni jinak možný ..... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.10.2009 , 0:21 |
|
marna slava, drzost nezna mezi, stao se to za bileho dne na velmi frekventovanem parkovisti, jak to tak byva, nikdo nic nevidel, neslysel, policie velmi lina... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.10.2009 , 0:51 |
|
Mě už jedno taky ukradli. Panel sem hodil do přihrádky, aby nebyl vidět, ale stejně to asi čekali. Od té doby nenechávám v autě nic co může provokovat (bunda, batoh, .... bombony ) . Naštěstí sem neměl vůbec nic zničený, takže sem byl ještě hodně rád  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.10.2009 , 11:59 |
|
no tady je problem fakt v tom, ze jsem mluvil s policajtem a on rikal, ze ta moje honda uz je ctvrta v mesici a jednu ze si odvezli rovnou celou...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.10.2009 , 13:46 |
|
Ten pohled znam,jen jsem mel jiny kola a nesklopeny zrcatko,zustal jsem bez radia a sklo shanel v sobotu dopoledne po vrakovistich  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.10.2009 , 16:59 |
|
jo, uz zase zacina byt zima, co? a Hondy jsou tak spolehlivy auta ((
a to nevis, ze to jsou totalni nuly, ktery kdyz uz se do auta dostanou, tak s nim nedokazou odjet, nebo sebrat to pro co prisli? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.10.2009 , 19:56 |
|
Je to peklo, stejne nechapu kde se v lidech bere ta drzost nekomu vubec sahnout na cizi vec. Dnes jsem si byl zaplatit hlidane parkoviste a holt to jinak nepujde. Ale opravdu zajimave je, ze se tam kradou hlavne Hondy. Takze do Neratovic radeji nejezdit. |
|
|
 |
| nebohe hacko |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: azmodan
Zaslal: 28.10.2009 , 23:15
Zobrazení: 378