Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Dnesni navsteva STK
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Becky
Zaslal: 30.10.2009 , 21:45
Zobrazení: 462

Popis: Dopadli jsme na jednicku, pan musel dlouho lozit pod autem aby nasel alespon nejakou lehkou zavadu, moc se mu nelibila zadni rozperna tyc mezi ramenama tak ji napsal do lehkyh zavad :D
Dnesni navsteva STK

Strana 1 z 1

Jarys

Zasláno: 30.10.2009 , 21:47    

to je ale příjemná závada HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

M@jk

Zasláno: 30.10.2009 , 21:52    

Aha Becky, tak díky za upozornění ... v tom případě si dám před technickou práci a za těch 20minut odmontuji všechny tři rozpěry (vpředu 2 a vzadu 1). Naštěstí ji mohu sundat, že zůstanou úchyty > ale ty se pak také nemusí libit HaHaaa HaHaaa HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

david.hammer

Zasláno: 30.10.2009 , 21:55    

Jo mel nasel, vuli v kloubech a netesnost prevodovky, ptam se mechanika, co to znanema a on na to " oni ti Znojemaci tam vzdy neco napsat musi, neni to novy auto ne vole" Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Becky

Zasláno: 30.10.2009 , 22:01    

me tam taky napsal netesnost prevodovky a motoru, ale mam to uplne suchy Velmi šťastný , neresim, vsehno je OK

ty rozpery bych neresil, klidne bych je tam nechal.

a musim uznat ze dost v tech kontrolach pritrvdili, kdyz si vzpomenu ze sem tam byl pred 3ma rokama s nasim druhym autem a byl sem hotovej behem chvilky tak ted mi to prolezli snad komplet a byl sme tam snad hodinu, kdyz pocitam i emise
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

david.hammer

Zasláno: 30.10.2009 , 22:10    

jj, ja byl u nas taky pres hodinu, mam prave ze vse taky v poradku, jo jeste jsem mel spatnou lekarnu, prosla v roce 1991, nejak jsem si toho nevsiml Mr. Green Mr. Green

Becky

Zasláno: 30.10.2009 , 22:27    

no tak to chapu to byla prosla chvilku Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Trip

Zasláno: 30.10.2009 , 23:17    

Ja byl na STK nedavno a dlouho chodil kolem, dlouho koukal az mi rekl, ze mi nesviti jedna zarovka nad SPZ. Tak jsem to jen trosku poklepal a rozsvitila se... no ale do zapisu to stejne uvedl HaHaaa

silenec

Zasláno: 30.10.2009 , 23:27    

Ja byl pred dvema tydny, nenasli vubec nic Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

Brnďa

Zasláno: 31.10.2009 , 0:15    

já byl před 4ma měsícema s legendem na dovozové tk, poprvé mě vyhodili a to i z emisí, ale podruhé už tam byla pouze vůle čepech řízení, delká první kontroly cca 10 minut a pak té komplet i s vypsáním nějakých papíru na přihlášení pro úřad cca 2 hoďky Úsměv)

shaman

Zasláno: 31.10.2009 , 0:54    

oni tam vždycky něco napíšou jen tak aby to nevypadalo že to auto je bez chybičky Velmi šťastný

Hlavator

Zasláno: 31.10.2009 , 23:08    

u me taky bez 1 neho nedostatku Hihi

Album
Hledat:     obsahující:      
  Dnesni navsteva STK
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí