Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Hlaska dne: taaak holkaaa, tady ted budes bydleeeet :D :D
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: gizmi
Zaslal: 2.12.2009 , 18:45
Zobrazení: 297

Popis: aneb cesta opet bez SPZ......sklo zaprasene tak ze jsem obetoval jeden prst k otreni....nekdo utrhl zrcatko, takze plandalo...a garaz by bylo potreba jeste trosku nafouknout mnooo :o)... ale tentokrate cesta kratka a bez pribehu :D Snad jen ze se jeste na miste pred odjezdem montovala cela nova pojistkovka aby auto svitilo (PS: opravdu sviti!!!) a dokonce bezi i motor (skoda jen ze topeni nefunguje:o) )

Strana 1 z 1

gizmi

Zasláno: 2.12.2009 , 18:47    

:arrow: odkaz

dalsi fotky.. OK (foceno telefonem za krale Klacka) Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

vencakapa

Zasláno: 2.12.2009 , 18:47    

Bude bezva fesak :} Wayne, drzim palec a kdyztak ti muzu kdykoli po praci hlp. I s nejakym tim odrezavenim fesaka HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

gizmi

Zasláno: 2.12.2009 , 18:51    

Vencakapa: jak by rekl Skritek..kdyz delat auto, tak oholit na skelet a nechat opiskovat..jen je tu pak otazka - aby clovek ve finale nesel pro pytel zelezneho prachu Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

vencakapa

Zasláno: 2.12.2009 , 18:58    

V pulce cteni jsem se zacal smat a myslel si uz ten konec pořádnej výtlem Ale snad to nebude takova tragedie :} Ja crxo drbu aspon zespoda dratenym kartacem ve flexe :}} Jinak taky drbacka na skelet Se stydím

gizmi

Zasláno: 2.12.2009 , 19:15    

Vencakapa: ta peludka ma jednu vyhodu..Wayne ji muze vzit z gruntu..horsi je pk kdyz je na pohled pekne auto a sem tam ma tuplinky..to pak clovek nevi zda celolak, nebo se na to vydlabnout :o)

gizmi

Zasláno: 2.12.2009 , 19:28    

Jinak aby Wayne nekricel, tak to auto je na tom lepe nez jsem si puvodne myslel..jet jede, brzdy si udela, ele si taky udela...trosku mam strach s uklidem interieru (to je spis ma parketa)..ale jak by rekl Roman --) troska lasky a bude v cajku Úsměv

georgo

Zasláno: 2.12.2009 , 21:23    

Wayne já ti držím palce. Jsem rád, že se takoví blázni najdou. Snad si jen uvědomuješ, že na renovaci běžný plat nestačí Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Wayne

Zasláno: 2.12.2009 , 22:01    

Zda se mi to,nebo toho Civica vazne povazujes za Preludu Úsměv ?A ta veta znela "Tak tady ted budes chvili bydlet (nez te zase odtahnem)."
Georgo : ja uz si davno zvykl byt kvuli autum skoro bez penez a v podstate vsichni kolem me na to zvykli taky...takze jestli v tom mam rok,dva pokracovat,tak at.Spodek stribrnaka si patrne na jare odrbu a zatru cernym sajrajtem,Integra je v podstate bezproblemova a modry mrnavec si holt na svou chvili pocka,mezitim z automatu udelam 5kvalt a predpripravim ho na veteransky papirovani.

gizmi

Zasláno: 2.12.2009 , 22:52    

Wayne: mas pravdu Velmi šťastný Nevim proc, ale delam z toho preludku Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: gizmi
Zaslal: 2.12.2009 , 18:45
Zobrazení: 297

Board Security

(104575 útoků)