| Hlaska dne: taaak holkaaa, tady ted budes bydleeeet :D :D |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: gizmi
Zaslal: 2.12.2009 , 18:45
Zobrazení: 297
|
|
 |
Popis: aneb cesta opet bez SPZ......sklo zaprasene tak ze jsem obetoval jeden prst k otreni....nekdo utrhl zrcatko, takze plandalo...a garaz by bylo potreba jeste trosku nafouknout mnooo :o)... ale tentokrate cesta kratka a bez pribehu :D Snad jen ze se jeste na miste pred odjezdem montovala cela nova pojistkovka aby auto svitilo (PS: opravdu sviti!!!) a dokonce bezi i motor (skoda jen ze topeni nefunguje:o) ) |
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 18:47 |
|
:arrow: odkaz
dalsi fotky.. (foceno telefonem za krale Klacka)  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 18:47 |
|
Bude bezva fesak :} Wayne, drzim palec a kdyztak ti muzu kdykoli po praci hlp. I s nejakym tim odrezavenim fesaka  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 18:51 |
|
Vencakapa: jak by rekl Skritek..kdyz delat auto, tak oholit na skelet a nechat opiskovat..jen je tu pak otazka - aby clovek ve finale nesel pro pytel zelezneho prachu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 18:58 |
|
V pulce cteni jsem se zacal smat a myslel si uz ten konec Ale snad to nebude takova tragedie :} Ja crxo drbu aspon zespoda dratenym kartacem ve flexe :}} Jinak taky drbacka na skelet  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 19:15 |
|
Vencakapa: ta peludka ma jednu vyhodu..Wayne ji muze vzit z gruntu..horsi je pk kdyz je na pohled pekne auto a sem tam ma tuplinky..to pak clovek nevi zda celolak, nebo se na to vydlabnout :o) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 19:28 |
|
Jinak aby Wayne nekricel, tak to auto je na tom lepe nez jsem si puvodne myslel..jet jede, brzdy si udela, ele si taky udela...trosku mam strach s uklidem interieru (to je spis ma parketa)..ale jak by rekl Roman --) troska lasky a bude v cajku  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 21:23 |
|
Wayne já ti držím palce. Jsem rád, že se takoví blázni najdou. Snad si jen uvědomuješ, že na renovaci běžný plat nestačí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 22:01 |
|
Zda se mi to,nebo toho Civica vazne povazujes za Preludu ?A ta veta znela "Tak tady ted budes chvili bydlet (nez te zase odtahnem)."
Georgo : ja uz si davno zvykl byt kvuli autum skoro bez penez a v podstate vsichni kolem me na to zvykli taky...takze jestli v tom mam rok,dva pokracovat,tak at.Spodek stribrnaka si patrne na jare odrbu a zatru cernym sajrajtem,Integra je v podstate bezproblemova a modry mrnavec si holt na svou chvili pocka,mezitim z automatu udelam 5kvalt a predpripravim ho na veteransky papirovani. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.12.2009 , 22:52 |
|
Wayne: mas pravdu Nevim proc, ale delam z toho preludku  |
|
|
 |
| Hlaska dne: taaak holkaaa, tady ted budes bydleeeet :D :D |