| Najdi 10 rozdílů |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 7.2.2010 , 16:44
Zobrazení: 354
|
|
 |
Popis: Ve zkratce..
V pátek jsem se bohužel účasnil v práci výměny autobaterií a jedna vybouchla přímo před mým obličejem = kyselinou sírovou poleptaný celý povrch oka a nejvíc to odnesla rohovka :-/.. Na oko jsem neviděl vůbec nic..
Dnes (7.2.) už vidím mlhu a oko dokáže reagovat na světlo (takže snad to bude v pohodě) a hlavně už necítím tu strašnou bolest..
I pro laika oko vypadá očividně lépe :-) |
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:02 |
|
Ježiš, tak hlavně ať se ti to dá dokupy Přijít o zrak je něco fakt strašnýho, držím palce  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:19 |
|
Hmm dobře ty. Ale pokud se to zlepšuje, tak je to jenom dobře. Kvuli takove blbosti, bych nechtěl přijít o oko. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:28 |
|
tywole, tak snad to bude dobry jako driv! to je masakr. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:30 |
|
Super,tak ať už je to jen lepší a lepší,a příště si dávat většího majzla. ´=) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:31 |
|
Nez si spolu dame zase nekde zcuka, tak uz budes v pohode. Drzim palce chlape !!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:33 |
|
jak mohla ta baterka vybouchnout? to bych teda nečekal, tak ať to máš co nejdřív ok  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:42 |
|
Ajajaj zkratovana  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:43 |
|
Díky kluci, je to fakt nepříjemné a nepřál bych to nikomu.. Nejde ani popsat tu bolest, prostě jako by Ti někdo škrábal oko ven a ještě do toho škrábání strkal žhavej popel na oko..
Podle toho,že bolest a otok ustupuje, věřím a doufám v to, že to bude za pár dnů OK.. Akorát doufám, že mi zítra na kontrole doktorka předepíše zase ten oční gel, ten fakt pomáhá.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:44 |
|
Zkusím to popsat jak to bylo..
Prostě montujeme poslední baterku ze čtyř do mašiny (vždy dvě propojené mezi sebou) no a já drřím klíčem jednu matku a kolega dotahoval šroub.. Hm, pamatuju si, že jsem viděl jak mu ten klíč padá a začíná to jiskřit.. Okamžitě se snažím vstát ale baterka byla rychlejší, strašná rána.. Zvonění v uších, nevím co se děje, pálel mě celý obličej, zvlášní chut v ústech a nejhorší bylo pálení v oku.. Otevřel jsem oči a skoro nic jsem neviděl, ujel jsem na ledu a spadl z mašiny do sněhu a okamžitě si začal chladit tvář a oko.. Když jsem se vzpamatoval a uvědomil si co se vlastně stalo,tak jsem utíkal na umývárku a okamžitě začal proplachovat oko proudem vody.. Kamarád zatím doběhl pro auto a hned jsme jeli na oční.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:44 |
|
Bylo to nepříjemné ale poučné - i nové věci mohou mít chyby..
Tím chci říct,že příčina nebyla zkratováním klíčem ale tím,že se baterka připojila a byl zkratovaný jeden článek baterky, takže začal hořet a pak buchl.. Bohužel buchl než jsme dotáhly kontakty..
Ale už je to dobrý, co namazání mastičekou se to lepší a zítra to podle mě bude úplně OK |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 17:57 |
|
Kamaráde tak tomu říkám smůla.... Doufám že bude v pořádku... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 18:01 |
|
Ja bych rekl ze je to spis stesti, protoze mohl dopadnout MNOHEM hur.. Jen doufam ze oko bude casem OK a pak uz se tomu jen zasmejes.. Ja zazil jednou na zavodech bouchnout baterku z RCcka..a MASAKR..z toho modylku z karbonu moc nezbylo.. On si malokdo predstavi co za energii se v tom skryva.. Me tedy jednou RCcko "jen vyhorelo" ale taky peknej ohnostroj.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 19:11 |
|
No právě,navíc Tě,teda mě určitě ne!Nenapadne si vzít ochrané brýle při montáži autobaterie..
Sám bych to nazval štěstím v neštěstí..
Zítra se dozvím více, jdu na kontrolu k doktorce |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2010 , 19:24 |
|
Držím ti palce at se ti to co nejdřív dá do kupy  |
|
|