Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  návštěva u "chirurga" :-(
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 25.2.2010 , 21:23
Zobrazení: 484

Popis: Tak tohle na mě dneska vykouklo po vyříznutí lemu...

Strana 1 z 1

ge.or.ge

Zasláno: 25.2.2010 , 21:34    

tak po tom co jsem se rozhoupal konečně nechat vyměnit lemy jsem se docela zděsil co na mě vykouklo, auto jsem kupoval cca před rokem s tím že jsou "načaté" lemy, trošku prasklý zadní nárazník a odřený přední, takhle vypadá podběh... Tak to valím bulvy nebylo to vůbec vidět, protože je z venčí čímsi nastříkaný, ale po tom co se na něj sáhlo tak to takhle dopadlo

No ale co, všechno zlé k něčemu dobré, když už se na tom dělá tak se vše opraví a doladí, zadní nárazník už je opravený, čeká jen na lak, rozhodl jsem se nechat ještě nastříkat podlahu a prahy + nalakovat kliky, ochr. lišty na dveřích a kryty prahů a nějaké drobnosti, tak snad se zadaří. Už se těším na výsledek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Petura

Zasláno: 25.2.2010 , 21:50    

hezky sežraný Tak to koukám!
C6G 3D?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

ge.or.ge

Zasláno: 25.2.2010 , 21:57    

jo jo, C6G hatch, 99... zbytek kastle je OK, nebo úměrné věku, ale tohle mě vážně překvapilo, majitel předemnou s tím dostal ťukanec na zadek, tak nevím jestli to na to nemohlo mít nějaký vliv, ještě mě napadá jestli nemůže někde nepatrně prosakovat nádrž Tak to valím bulvy

jvkgrifone

Zasláno: 25.2.2010 , 22:17    

tak sem pak kejvni foto:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

ge.or.ge

Zasláno: 25.2.2010 , 22:19    

jvkgrifone: jestli myslíš až bude hotovo tak určitě Úsměv

Brnďa

Zasláno: 26.2.2010 , 0:06    

no u tak novyho modelu uz bych to necekal.

Petura

Zasláno: 26.2.2010 , 7:53    

jestli se nepletu tak dozadu vedou hadičky co odvádějí vodu, tak bych řekl, že byla ucpaná nebo vypadlá ze špuntu (nebo jak to nazvat) a teklo to dovnitř ...
každopádně takhle jsem neměl sežraný ani coupe rv.94 a ani jednu ze třech 6g rv. 96

Becky

Zasláno: 26.2.2010 , 8:21    

to je docela brutal, na to ze je to pozink Tak to valím bulvy
asi neco nebylo nebo neni spravne

to Petura: mohl by si pls upresnit ty hadicky, odkud odvadeji vodu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 26.2.2010 , 8:36    

Becky: Honda nemá (nebo v době Civicu 6 a 7g neměla) pozink.

Kdo je ten chirurg? Taky mně čekají... Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Becky

Zasláno: 26.2.2010 , 8:50    

Hellborn: ja mel zato ze poface mel pozink to mi hlava nebere
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Henges

Zasláno: 26.2.2010 , 8:57    

Taky jsem to ta už několikrát slyšel že poface už měla...

lulin

Zasláno: 26.2.2010 , 9:05    

tak tohle je silný kafe Tak to koukám! taky mě na r.96 čekají lemy, ale jen tam co je uchycení zadního nárazníku KO

Hellborn

Zasláno: 26.2.2010 , 9:12    

Měla lepší antikorozní ochranu,ale ne pozink.

Petura

Zasláno: 26.2.2010 , 9:12    

Becky mám za to že odvádějí vodu od šíbru, ale měl jsem je i v 6G bez šíbru (jsou ukončený pod zadním světlem) a nebo do auta zatejkalo přes zadní světlo (to jsem taky měl)

ge.or.ge

Zasláno: 26.2.2010 , 11:42    

bude asi něco špatně, největší obavu mám z toho že někde nepatrně prosakuje nádrž, protože kolem víčka nádrže (resp. uvnitř kde prochází hrdlo od víčka skrz kastli) je to taky katastrofa...

ge.or.ge

Zasláno: 26.2.2010 , 11:52    

Petura, Becky: podle manuálu by se tam měla táhnout zadní odtoková trubka (ze střechy), podle fotek co mám nepoznám jestli je něco špatně, auto nemám u sebe ale odpoledne tam zajedu...

Hellborn: Chirurg je můj kamarád (zaměstnanec) co to má jako "koníček", tak snad se povede, nárazník opravil moc hezky, tak jestli to bude pokračovat ve stejném duchu tak budu mít nakonec radost, když teda přijdeme na to co je špatně

lulin: U mě to na pravém zadním lemu vypadá že je všechno OK, sem tam nějaký puchýřek kolem uchycení zadního nárazníku + podél lemu, být tebou udělám celé lemy, u mě kdyby se na ten podběh nesáhlo "hrubou" sílou tak bych to vůbec nepoznal že je takhle sežranej Tak to valím bulvy

Trip

Zasláno: 26.2.2010 , 15:42    

Hm... tak presne tohle bych taky potreboval... trosku jsem to zanedbal, tak se bojim, ze tam na me bafne neco podobnyho... Jen tak mimochodem, slysel jsem, ze v dost pripadech se puchyrky ukazi do roku znova. Da se to resit prave pozinkem? M@jk tu nedavno ukazoval pozinkovane casti z motoroveho prostoru... nevim, na jake bazi je pozink, takze se zeptam... daji se vubec pozinkovat lemy? vydrzi to vic?

ge.or.ge

Zasláno: 26.2.2010 , 15:54    

Trip: co se týče povrchové úpravy zinkováním tak to se nechá pozinkovat kdekoliv v zinkovně, tady u nás dělají žárový bílý cena cca 20kč/kg, jen jsem ještě neslyšel že by si někdo koupil lemy, které jsou již opatřeny základním nátěrem od dodavatele, dostal ho dolů a pak to poslal pozinkovat, nevím třeba to tak někdo praktikuje, já jen vím že pokud na ten pozink sáhneš svářečkou tak v místě sváru sleze, tzn. musíš to znovu povrchově upravit...

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 25.2.2010 , 21:23
Zobrazení: 484

Board Security