| Stahováček |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Wayne
Zaslal: 10.3.2010 , 11:58
Zobrazení: 297
|
|
 |
Popis: Myslel jsem,ze to bude mensi,tohle je jak na nakladak,10cm delky a pres 0,5kg,no uvidime.Ale neber to za 318,- :D ... |
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 12:01 |
|
Tohle ma jednu zasadni chybu proc ho neuznavam a jsem zastance klasickeho srazeni.
Kdyz cep sundas timhle stahovakem, tak je na vyhozeni, pac se rozmackne. Tot vse. U auta kde se bude menit cep uz na tom asi nesejde, ale i tak bude rychlejsi do toho dat dve presne mireny vcelicky. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 12:02 |
|
standartni velikost... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 12:05 |
|
ninja: ja pouzil stahovak a musim potvrdit-cepy v haji-respektive prachovky.Bez pouziti staci par poklepani a pokud to neni joo zarezly tak to sundat jde.Ale pri vymene cepu kor u starsiho auta tohle doporucuju.Jednoducha rychla manipulace a velka ucinnost.Chce to ale namazat poradne vazelinou-jak misku stahovaku ktera jde pod cep tak na sroub stahovaku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 12:08 |
|
Bud se do toho bojim prastit nebo nemam ten spravny grif,vetsinou do toho busim jak hluchy do vrat a to se mi moc nelibi.Mam v planu prisponovat stahovak nafest a klepat k tomu.To by snad melo vyjit. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 12:10 |
|
kdyz das stahovak na fest a das mu ejste jednu otocku tak nemusis klepat... ale samozrejme klepani pomuze.Jen je to riziko ze ten cep nemusi prezit pod natlakem stahovaku |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 13:19 |
|
přesně tenhle stahovák sme měli a na civicu rupnul v tý osičce co drží ten závit vlevo. je to tuším osmička a prostě to nevydržela  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 13:44 |
|
Pokud to praskne mne,tak si v praci vezmu jinou komolou osicku a ta rozhodne nepraskne,neni kalena,jen z nejake festovni oceli.Vivat zasoby z dob studene valky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 15:53 |
|
ja o nem premyslel,ale taky jsem dosel k nazoru ze sikovne do toho klepnes a jde pekne ven,ono to azne znici tu manzetu....videl jsem ho za peto ta cena  |
|
|
|
| Stahováček |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Wayne
Zaslal: 10.3.2010 , 11:58
Zobrazení: 297