Popis: tak když sem musel znovu sundat kola abych došteloval podvozek tak jsem rovnou nastříkal komplet výfuk natřel podvozek a podběhy a nalepil pruhledné folie na lemy blatníků proti kamínkům to sem zvědav co mě napadne příště :D
nemas problem s nastavenim zadnych tlmicov? ja nad tym laborujem uz tyzden a stale to neni nastavene... som uz z toho chory. Stale sa tam daco pokazi, chvilu sa to zda po prevezeni, ze to drzi vysku a potom zas klesne jeden roh o centimeter...
není je to celou dobu černé jak bota mám vod toho ruce ještě ted jinak ještě k těm barvám ta stříbrná je vypalovací barva na výfuky myslím že by hořet něměla
jinak co se týče nastavení předek i zadek sem šteloval dvakrát než to bylo tak jak jsem chtěl 320 a 320 dnes jsem s tím byl na geometrii v HK kde musím pochválit jako profíci si s tím vyhráli i odklon nastavený,nápravnice vystředěná a platil jsem 700.Jízda domů byla požitek mohu říct že podvozek sedí úžasně už jen musím doladit tuhost tlumičů ale už ted se mi to zdá lepší než serie zatáčky nerovnosti super pocit :twisted: