Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Prelude-Rolf
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Rolf
Zaslal: 9.4.2010 , 23:54
Zobrazení: 618

Popis: Motor poladěný na 226 PS, Skunk vačky, kované ojnice a písty,Invidia výfuk, takže rachot na celý Čechy atd. Svezení dokonalé, ale hromada práce a do smrti válka s policajtama. : ))))
Prelude-Rolf

Strana 1 z 1

master88

Zasláno: 9.4.2010 , 23:58    

sis to koupil jo? OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Rolf

Zasláno: 10.4.2010 , 0:07    

Jo. A vyhodili mě hned z evidenčky! Koukali jak blázni, co to za blázna si troufá, tam s tímhle přijet! Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

master88

Zasláno: 10.4.2010 , 0:12    

Juj takže nepřihlášený? To půjde nějak pres známý ne Mrk

A co na tom chystáš za práci, vejš už to snad nechceš vyhnat koňově nebo se mejlim? Tak to koukám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Winie

Zasláno: 10.4.2010 , 0:22    

bigjohnova bejvalka Úsměv koukej se o ni starat dobre OK

Rolf

Zasláno: 10.4.2010 , 0:24    

Koňově nevim. Ještě by to sneslo turbo, ale myslím, že je to zbytečný. Budu dělat asi tu kastli. Takhle je to moc okatý. Policajti jdou do mdlob!

Rolf

Zasláno: 10.4.2010 , 0:28    

No, starat se budu, jen jestli to do smrti stihnu dodělat. Je mi 50 Velmi šťastný

master88

Zasláno: 10.4.2010 , 0:29    

Já bych to nechal a můžeš jet balit 18ky před gympl Velmi šťastný

Rolf

Zasláno: 10.4.2010 , 0:32    

No, starat se budu, jen jestli to do smrti stihnu dodělat. Je mi 50 Velmi šťastný

tomyks

Zasláno: 10.4.2010 , 0:41    

Vyhodili te z evidencky? Tam prece nekontroluji technickou zpusobilost. Ja myslel ze cilem je najit cislo kastle a motoru. Zbytek jim muze byt sum a fuk, ne? Nebo se pletu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Rolf

Zasláno: 10.4.2010 , 0:46    

No, tak to se pleteš. Vymysleli si, že mají kontrolovat všechno, co je v techničáku! Asi nemaj prachy! Jen je z nás tahaj, kde můžou.

master88

Zasláno: 10.4.2010 , 0:53    

Divná evidenčka, když nad tím tak přemejšlím. Když jsem kupoval svou CTR tak měsíc zpátky, tak koukl jen na VIN, zdali sedí na všech štítcích a bylo hotovo...

Zkus jinou stanici TK. Taky bych jim řekl, že zaplaceno dostanou až odvedou práci Hihi pěkně papírek za papírek :twisted:

Zemi

Zasláno: 10.4.2010 , 1:32    

Sorry, ale to je nechutnej výkal.

coudu

Zasláno: 10.4.2010 , 2:53    

podle mě je to teda jeden ztěch vydařenějších tuningů OK (ale bejvalej majitel se natom teda vyřádil:) )...btw: na jdm-meeting.cz sou nějaký topici(Howto) jak si bigJohn vyráběl karbonový díly je to dobrý

->Rolf: 50? To stihneš ještě 2x nabořít a 3x celý překopat Úsměv

myst

Zasláno: 10.4.2010 , 3:59    

by me docela zajimalo, kde to ma blinkry =D

a btw. imo by tam stacilo nahodit seriovej naraznik s lipem a hned to bude vypadat prdacky a schopno cestovat po meste =)

Speedy

Zasláno: 10.4.2010 , 7:10    

Joo Zdenálova bývalka. Za kolik si ji koupil? Já bych dal ty nárazníky a prahy pryč a dal sériový a bude to nádherná kárka OK OK

Petura

Zasláno: 10.4.2010 , 7:35    

pěkný, mě se to líbí a je škoda těch problémů s STK a cajtama, pokud jsou na tom plastový (polyurethan) spojlery a práhy a né lamino

škoda že to u nás nefunguje jako v německu, kde si sice taky na auto nemůžete dát všechno, ale mají daleko dostupnější "zkušebnu" a auto může za "rozumný" poplatek projít legální STK

Klejzlik

Zasláno: 10.4.2010 , 9:45    

Slušná bestie OK

Rada36

Zasláno: 10.4.2010 , 10:51    

Z evidenčky tě vyhodí i když máš jiný kola než co jsou v TP KO

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 11:21    

Presne jak rekl Rada36 Mrk A je to spravne, at se na me nikdo nezlobi, ale nevidim duvod proc poustet takovahle wotuzidla na silnici. Asi mam v tomhle vkus jako Zemi. Zvlastni je, ze kdyz tu ma nekdo o hodne mene wotuzene vozidlo, tak vetsinou totalni komentare o silenosti a tohle nic jen proto ze to ma peknej motor:o) Ten videt stejnak neni a ta kastle je dodelana KO

diacoon

Zasláno: 10.4.2010 , 11:34    

Mel sem jiny kola a za krabku cigaret co se mu libila v aute na sedacce mi to pustil Úsměv

Klejzlik

Zasláno: 10.4.2010 , 11:44    

Já na jednu stranu nechápu proč se řeší takové věci..
Podle mě by se tohle téma mělo nějak novelizovat nebo něco takového.. V čem sakra vadí, když budu mít na autě (příklad) Civic 5G 1.4 kola v TP 14" a já si tam dám 16".. V čem to sakra vadí.. Ohrožuje to nějak kolemjdoucí? Ohrožuje to snad ostatní řidiče? Podle mě ne!
Proč v Americe je úplně jedno jestli tam mám Civica s motorem z lamba.. Důležité je, že to je provozu schopné..
Na tohle mám dost kladný názor!
Kdyby byl problém s tech nebo něco jiného, mám známého co zařídí na vše technickou i emise..

XYURY

Zasláno: 10.4.2010 , 12:09    

Nadherná myslim že designe odpovida vykonu fakt krasna!!!Jinak ja jak byl na evidenčce s VTi taky mam větši kola atd a jen mi otevřel kapotu řekl že to je střela ja sam se ho ptal na ten vyfuk co tam mam jestli by mi pak pustil přes STK na čelnim skle clonitko nato jsem se taky ptal takže upozornil a pohoda typek dal mi to super Úsměv))

Blur

Zasláno: 10.4.2010 , 12:17    

luxuska, závist a starat se o ní o kočku OK

infinity

Zasláno: 10.4.2010 , 12:40    

dej tam seriove plasty, mozna to striknout jednotnou barvou...proste cim mene napadne (agresivni) auto, tim mene problemu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 12:52    

XYURY: vsude jsou jen lidi a sam jsem NIKDY nemel problem s cimkoliv na STK stejnak tak s Policii. Myslim ze to je hodne o chovani ridice a pak i nalade toho co to ma hodnotit. Pokud bych prijel na vetsich kolech a s clonitkem co neni do pulky skla, tak projdu.. Tohle je uz ale total prestavba a proste nedivim se ze to neproslo. Karbonova kapota nema co na silnici delat, kdyz to auto rozmlatis, tak ty kousicky jsou jak paratka a je to nebezpecne. Kdyz to je takova strela, tak preci neni problem postavit to na papiry jako zavodaka Mrk

Prelude

Zasláno: 10.4.2010 , 12:59    

A ja jsem pro aby mu tu evidencku dali. HaHaaa Jinak na evidencce jsem nikdy problem nemel a to mam vetsi kola a vyfuk .Nehlede na to ze mam folije na oknech papa

zyx

Zasláno: 10.4.2010 , 13:13    

Neco malo k autu:byvaleho majitele znam docela dobre.k tomu bodykitu:stavel to auto v dobe kdy sel hlavne po styling upravach.casem tam udelal nejaky performance a takhle uz to zustalo.komu se libi auto v serii tak je jasny ze to hned pohani.na druhou je to povedena uprava a neni to typ auta co vypada a nejede.(Gizmi ja s tvych prispevku vazne nemuzu.

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 13:29    

ZYX: vsak to ja z tvych taky Velmi šťastný Ta fotka je zde aby se hodnotila a kdyz se me to nelibi, tak to reknu..na tom neni nic divneho OK A prijde me divny ze trebas ta decentka cervene C4g par fotek zpet tu byla drsne schazovana a tohle se vychvaluje a pritom je to nevkusne a ohavne :o) To auto si taky pamatuju a jezdi uz dlouho, takze chapu ze vzniklo v dobe kdy tohle frcelo a taky v te dobe se asi vetsina lidi otacela Mrk Jinak me se trebas nelibi ani tak serie jako trebas smer kudy jde ted ReNo OK To je muj salek kavy a jsem pro tuning, ale trosku jinej mnooo.. Trebas kdyby nekdo udelal C4g a protahnul do hranata zadek, predek i prahy a dal pekny kola tak taky sklonim hlavu (hranate auto - hranate spoilery) proc ne? Libi se mi trebas ta bila CRX co tu nekolikrat byla (dokonce jsem si i zvykl na ty 120acitkove oranz doplnky.. :o) Neprijde me ze bych zatracoval tuningove projekty, ale obcas to chce trosku soudnost s tim to sladit a nekdy je mene vice Mrk

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 13:29    

Prelude: ja mu to preju taky Mrk Ale na druhou stranu se mi zda vporadku ze na evidencce tohle resi.. Mrk Navic new majitel to bere ocividne sportovne, takze na pohodu :o) (a nemam strach ze by nekde jinde neprosel - v Plzni bych mu i pomohl)

zyx

Zasláno: 10.4.2010 , 13:34    

100 lidi 100 nazoru.co nechapes na mych prispevcich??

Rolf

Zasláno: 10.4.2010 , 13:45    

Hoši, nehádejte se, stejně má každý jiný vkus. Já to koupil kvůli motoru a jízdním vlastnostem a motorkářům! Taky se mi to zdá moc divoký a budu to asi přestavovat na decentní kousek a né takovouhle hrůzu. Proto píšu, že je na tom hromada práce. Úsměv Chce to ještě jednu, bez agregátů na náhr díly a stavět. Nejhorší jsou ty prahy. Ostatní je brnkačka. Velmi šťastný Nehodlám za to někde dostat trest smrti! Velmi šťastný

diacoon

Zasláno: 10.4.2010 , 14:17    

Velmi šťastný to nemyslis vazne s tim karbonem ? kdyz auto rozmlatis tak kazda ustrelena cast z vozu je nebezpecna..navic karbonove dily jsou vcelku zality hmotou pevne Je to asi tak nebezpecny jak vykitovanej naraznik :)nebo laminatovy spojler ty paratko

btw: proc montuji karbonove karosarske dily na schvalena auta pro provoz od vyroby ? pagani,lambo atd....

665+1

Zasláno: 10.4.2010 , 15:20    

auto paradní, chce to známyho no.. Gizmi bleje hovadiny furt. ten clovek je mimo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

master88

Zasláno: 10.4.2010 , 15:35    

rolf: a karbon zůstane? nechceš to snad těžší Úsměv

666potky

Zasláno: 10.4.2010 , 23:11    

auticko vyzera krasne. podlaa policajti mna ta policajti budu obhanat stale Velmi šťastný
tychto aut nieje vela- prirovnam to asi tak ako ked ma pride pozriet bratranec z nemecka (DE znacky ) a zakazdym ho pokutuju, a ked vravim zakazdym tak na 100% a to len co vstupy na SR

ku kolesam, tie musia byt zapisane v TP aspon u nas- ani sa necudujem lebo je vela debilov co si da z 13 na 16 a falc blatnika mu tak zreze gumu ze trcia kordy a to som neraz videl

a dalsia vec co sa tyka tuning dielov-mas k tomu aj homologizaciu??? rsp. TUV
pokial ano nemal by si mat problem, sice neviem lebo nie ste v unii, ale u nas ma za upravy aj tak tahali za gule ale za tuning som pokutu neplatil jedine za kola Bueee
drzim palce

Rolf

Zasláno: 10.4.2010 , 23:11    

Karbon nechám. Ale s tema plastama nejde jezdit. Ten předek je moc nízkej. Uvidíme

Album
Hledat:     obsahující:      
  Prelude-Rolf
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Rolf
Zaslal: 9.4.2010 , 23:54
Zobrazení: 618

Board Security