| Nápad.. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 10.4.2010 , 11:37
Zobrazení: 267
|
|
 |
Popis: Tak jelikož má kamarád forda, tak je na Ford forum a mají tam docela zajimavou soutěž :-)
Zkusím to zde jestli se to chytne a kdyžtak bych to zařídil..
Info viz TOPIC |
 |
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 11:39 |
|
Soutěž zpočívá v tom, kdo uhodne danou otázku..
Tohle je jen zkouška!
Kdo pozná co je to za auto ??
Kdyby se to chytlo, udělám nové téma s pravidli a tam bude více info 
Pokud to někomu vadí,tak se omlouvám |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 11:49 |
|
Nissan QashQai, taky máme v garáži 
edit. jeden takový topic "poznej auto" už tu myslím ale je... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 11:52 |
|
silenec: jo ten  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 12:14 |
|
Á, no tak zas nic 
Ano je to Nissan Qashqai 2.0 l 103 kW (140 k) - I-Way
Docela parádní svezeníčko..
Mé dojmy, no auto nevypadá mohutně a robustně ale když jsem usedl za volant, udělal si pohodlí, tak jsem byl doslova nadšený kolik je ještě za mnou místa.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 12:21 |
|
Není to špatný svezení na zimu se 4x4
máme stejnej motor dlouhodobka 9,6 (mámina), já s tím jezdím za 8,8 když jedem pohodově 
ovšem když se spěchá tak to umí i 12,5, ale zase 5/5 hvezd v testech bezpecnosti je víc než má blbá Q7 :twisted: |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 12:25 |
|
No, já jsem tomu moc nedával jelikož vedle mě seděl majítel Vypadá dost přísně, je to tedy kamarádova otčíma , no ale už se těším na pěkné počasí a až pojedu někam jen s kámošem.. Jede to plynule, spolehlivě, jede se v tom pohodlně a auto poslouchá.. Je to sice Nissan ale já bych to klidně koupil 
Q7 je podle mě naprostá chudoba.. To je teda můj názor ale já mít prachy na takové auto, tak jedině Touareg V10 a žádnou poblbanou AUDI Q7 co jen v celku dobře vypadá ale stojí za prd.. Ovšem to je můj názor a nikomu ho necpu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 12:41 |
|
mě se Q7 moc líbila, když přišla na trh. Teď jí má každej bohatší blbec a je všude... to je hnus. Navíc koncern mi příjde předražený.
QQ poslouchá pěkně, 140 koní pod kapotou táhnoucí 1,5 tuny a takový poloteréní podvozek sice není na nějakou divočinu, ale na bezpečné předjíždění je to v naprostém klidu navíc je to krásně tichounký |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.4.2010 , 13:30 |
|
No to mě právě taky překvapilo..
Je to možná tím, že dneska každej bohatší blbec jak píšeš, chce Q7.. Je to asi moderní..
Neříkám, že by se mi taky nelíbilo mít doma v garáži Audi Q7 ale určitě bych sáhl po jiném autě.. Nevím, Q7 mi příjde v dnešní době komerční a raději bych od Audi vzal asi Q5 |
|
|
|
| Nápad.. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 10.4.2010 , 11:37
Zobrazení: 267