Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  utahování ručky?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Adiss
Zaslal: 26.4.2010 , 19:20
Zobrazení: 380

Popis: kucí poradíte jak utáhnout ruční brzdu ? brzdí mi fest az tak na 6 zub a to jen jedno kolo.. pak to vypadá jak stopořenej ***
utahování ručky?

Strana 1 z 1

Adiss

Zasláno: 26.4.2010 , 19:27    

jo toho 7 tunovýho zvedáku si nevšímejte Velmi šťastný ani sem nemusel brát za páku stačilo našlapat Velmi šťastný Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

jazzik

Zasláno: 26.4.2010 , 19:31    

jelikoz mas bubny tak doporucuju jako prvni vec sundat buben,rozebrat vnitrek,okartacovat,promazat co se ma hejbat ....seskladat zpatky... co je obvykla pricina tak sou samostavy ktery nechteji fungovat....tim se da taky stelovat rucni brzda (profici me jiste opravi,uz jsem zapomnel vyznam samostavu ) a pak az resit veci typu dotazeni lanovodu u rucky ...

M@jk

Zasláno: 26.4.2010 , 19:34    

Ahoj, máš to i v manuálu. Dotaz, máš bubny že?

U kotouče takto: povolíš ručku jak je střední tunel, tam jsou táhla ruční zredukovány takovým vodítkem do jedné na 12tku klíč, nevím jak targa, ale 3D to má tak, že vyndáš popelník, vezmeš 12 ořech, ale trubkový, nasadíš na prodlužovák a golu a povolíš, pak si auto nastartuješ a pořádně našlapeš brzdový pedál až na podlahu, tak 5x třeba a pak dle potřeby dotáhneš. Ony se tím totiž srovnají/nastaví samostavy. Jako určitě to můžeš dotáznout rovnou, ale nevím, má či nemá-li to vliv na lepší seřízení.

Nevím, jestli bubny to mají stejně.

Zkušenější mne, prosím, opravte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Adiss

Zasláno: 26.4.2010 , 19:40    

jojo mám bubny . dělal jsem brzdy na mazdě a na corse.. tam to bylo krapek jinak.. ale teď budu dávat tlumiče a pružiny až mi příjdou od "posero" tak to asi udělám přijednom Úsměv moc díky

Dydy

Zasláno: 27.4.2010 , 8:44    

to M@jk:díky za radu,ted jsem to dělal a koukám že blbě,mám kotouče a jen jsem utahoval lanko a moc se to nezlepšilo, takže rada s našlapáním pedálu bude asi správná OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Album
Hledat:     obsahující:      
  utahování ručky?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Adiss
Zaslal: 26.4.2010 , 19:20
Zobrazení: 380

Board Security